Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Sinun ei tarvitse ottaa hoitaaksesi muiden juoksevia asioita. Kieltäydy kohtuuttomista vaatimuksista. Varaa aikaa itsesi hemmottelemiseen.

 

LEIJONA

Pysy rauhallisena, vaikka ympärilläsi velloisi kaaos. Tulevaa on nyt vaikea ennakoida. Älä lähde liikkeelle ennen kuin suunta on sinulle selvä.

 

NEITSYT

Vetäydy omiin oloihisi välillä. Yksin oleskelu tekee sinulle hyvää. Päivä sisältää mielikuvitustasi ruokkivia sattumuksia.

 

VAAKA

Pidä tunteesi hallinnassasi. Joudut tänään houkutusten eteen, eikä päätösten tekeminen ole helppoa. Perusteellinen harkinta pelastaa sinut.

 

SKORPIONI

Anna mielikuvituksesi tehdä työnsä. Luovuus on tänään merkittävässä roolissa. Älä pelkää, vaan seuraa sydäntäsi ennakkoluulottomasti.

 

JOUSIMIES

Pidä rahatilanteesi vakaana. Tänään on helppoa sortua heräteostoksiin. Pysy kohtuudessa ja näytä välittämistäsi muilla keinoilla.

 

KAURIS

Älä päästä epävarmuutta niskan päälle. Laajenna horisonttiasi keskustelemalla ihmisten kanssa. Tarvitset lisää tietoa.

 

VESIMIES

On aika miettiä rajoja. Mittaile omia mahdollisuuksiasi ja toiveitasi. Määrätietoisuus auttaa sinut pitkälle tänään.

 

KALAT

Täytä päiväsi ilolla ja naurulla. Hanki itsellesi tekemistä, josta nautit. Tutustut tänään kiinnostaviin ihmisiin, jotka kannattaa pitää elämässäsi.

 

OINAS

Lähde sinne, missä tapahtuu. Oma onnesi menee kaiken muun edelle. Tee valintoja, jotka edistävät ennen kaikkea hyvinvointiasi.

 

HÄRKÄ

Ystävä tai työkaveri tarjoaa arvokkaita neuvoja. Nyt ei ole aika heittäytyä itsepäiseksi. Ota kaikki irtoava apu vastaan.

 

KAKSONEN

Järjestä kotisi kuntoon. Uusi ilme sisustukselle ei tekisi pahaa. Kutsu ystäviä kylään nauttimaan lopputuloksesta.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

JOUSIMIES

Kotisi kaipaa uutta ilmettä. Siihen ei tarvitse törsätä suuria summia. Stressi unohtuu rakkaittesi seurassa puuhastellessa.

 

KAURIS

Älä tee turhan äkkipikaisia päätöksiä. Harkitsematon veto johtaisi vain tulehtuneisiin väleihin läheisesi kanssa. Anna itsellesi aikaa.

 

VESIMIES

Ole tarkkana yksityisasioittesi kanssa. Varovaisuus kannattaa myös avuliaisuudenpuuskassa. Tarjoa ensihätään kaverille neuvoja.

 

KALAT

Käy motiivisi suurennuslasin kanssa läpi. Mieti, mikä sinua ajaa eteenpäin. Älä hyppää sokkona tuntemattomaan vain katuaksesi myöhemmin.

 

OINAS

Tunnekuohu saa sinut tekemään jotain typerää, ellet ole valppaana. Siirrä tärkeät päätökset tuonnemmaksi. Tarkkaile ja laskelmoi tulevaa.

 

HÄRKÄ

Sinulla on paljon annettavaa, joten älä aliarvioi itseäsi. Ole joustava ja yritä tulla kaikkien kanssa toimeen. Päivä sisältää monenlaisia yllätyksiä.

 

KAKSONEN

Mieti tarkkaan, mitä olet tekemässä. Vastaa tärkeään kysymykseen vasta sitten, kun olet varma asiastasi. Ihmissuhderintamalla on luvassa muutoksia.

 

RAPU

Hoida roikkumaan jäänyt rahakysymys pois alta nopeasti. Huomiosi suuntautuu pian aivan toisaalle. Rakkauselämääsi ilmaantuu jymy-yllätys.

 

LEIJONA

Viehätysvoimasi herättää huomiota tänään. Ota tilanteesta ilo irti ja pyri kiinnostavan ihmisen juttusille. Positiivisuus on paras voimavarasi.

 

NEITSYT

Rahankäyttöä tulee miettiä tarkkaan tänään. Älä kuuntele kohtuuttomia vaatimuksia. Päätä itse, oletko valmis ottamaan askeleen eteenpäin.

 

VAAKA

Ota tunne-elämän dilemma käsittelyyn. Asioiden myöhemmäksi lykkääminen ei ratkaise mitään. Käänny luotettavan ystävän puoleen, jos tarvitset neuvoa.

 

SKORPIONI

Kaikki riippuu tänään sinusta. Älä säästele voimiasi väärällä hetkellä, vaan satsaa nyt kaikkesi peliin. Näytä, mistä sinut on tehty.

 

Lue myös horoskooppisi tälle viikolle!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI

Pidä tavoitteesi mielessäsi. Älä harhaudu sivuraiteille vain parin ulkopuolisten kommentin vuoksi. Seuraa sydäntäsi päätöksissäsi.

 

JOUSIMIES

Olet tekemisissä vaikutusvaltaisen ihmisen kanssa. Kiinnitä huomiota sananvalintoihisi. Joku testaa kärsivällisyyttäsi tänään.

 

KAURIS

Suuntaa kuohuvat tunteesi johonkin merkittävään. Saat energiallasi paljon aikaan tänään. Ole rehellinen, kun sinulta kysytään motiiveistasi.

 

VESIMIES

Kuuntele, tarkkaile ja ota opiksi. Haali mahdollisimman paljon tietoa siitä, mikä sinua odottaa. Valppaus säästää sinut harmillisilta rahaongelmilta.

 

KALAT

Unohda omat huolesi hetkeksi ja tarjoa apuasi ystävälle. Hyvät tekosi tekevät ihmeitä mielialallesi. Vedät positiivista huomiota puoleesi.

 

OINAS

Älä etene asioissa pakon voimalla. Saatat päästä ryminällä muutaman askeleen eteenpäin, mutta kärsivällisyys vie sinut paljon pidemmälle.

 

HÄRKÄ

Pysy valppaana tänään. On tärkeää, että pidät silmäsi auki ja tarkkailet ympäristöäsi. Anna itsellesi aikaa tottua uusiin käänteisiin.

 

KAKSONEN

Saat lähipiiristäsi arvokasta tukea, joka on tänään tarpeen. Muutoksen tuulet puhaltavat. Ihmissuhteesi on liikkumassa uudelle tasolle.

 

RAPU

Pidä hyvää huolta terveydestäsi. Panosta tasapainoiseen ruokavalioon ja säännölliseen liikuntaan. Hyvinvointisi näkyy myös ulospäin.

 

LEIJONA

Älä anna muutosten sekoittaa päätäsi. Uudet tuulet ovat sinulle hyväksi, mutta pidä jalat tukevasti maassa. Impulssien ei tule hallita elämääsi.

 

NEITSYT

Puuhaat haastavan projektin parissa. Palautteen pyytäminen on hyvä etappi. Tapahtumat saavat odottamattoman käänteen tänään.

 

VAAKA

Kotona nousee pintaan ongelmia, jos joku ei kanna vastuutaan yhteisistä asioista. Ole oma-aloitteinen ja pysy liikkeessä. Aktiivisuudesta saa pisteitä.