Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Ihmisten pariin lähteminen avaa silmäsi monen asian suhteen. Päivä tarjoaa sinulle ratkaisuja kotiin liittyvään kysymykseen. Kuuntele ja ota opiksi.

 

RAPU

Säästä tunnepitoiset kommentit rauhallisemmalle hetkelle. Anna palautetta objektiivisesti, niin vältät konfliktit. Panosta tasapainoon etenkin perhepiirissä.

 

LEIJONA

Ole valmis satsaamaan kaikkesi peliin. Ilman uhrauksia et pääse tavoitteisiisi. Kaikki on mahdollista, jos omistaudut asiallesi kokonaisvaltaisesti.

 

NEITSYT

On aika pitää mietintätauko. Tarvitset omaa rauhaa pitääksesi tilannepäivityksen. Tee päätös, joka on parhaaksi niin itsellesi kuin lähipiirillesikin.

 

VAAKA

Tartu tilaisuuteen ja tee lähempää tuttavuutta kiinnostavan ihmisen kanssa. Teillä on paljon annettavaa toisillenne. Tee itse omat ratkaisusi.

 

SKORPIONI

Anna mielikuvituksesi lentää. Hanki itsellesi luovaa puuhaa, jossa voit toteuttaa itseäsi. On aika tutkia ja mietiskellä tulevaa.

 

JOUSIMIES

Tee arjestasi itsesi näköinen. Muuta asiat, jotka häiritsevät sinua. Kerää ympärillesi ihmisiä, joiden seurassa on helppo hengittää.

 

KAURIS

Älä hermostu turhista. Perääntyminen on vaihtoehto, joka säästää sinut monilta harmeilta. Valinta on sinun, joten käytä se viisaasti.

 

VESIMIES

Lupaava tilaisuus ilmaantuu näköpiiriin. Pidä palaveri ystävän kanssa, sillä tarvitset rohkaisua ja kannustusta. Ilmassa on romantiikkaa.

 

KALAT

Keskity pyrkimään eteenpäin. Nyt ei ole aika ottaa takapakkia turhanpäiväisistä syistä. Suuntaa energiasi asioihin, jotka kiinnostavat sinua eniten.

 

OINAS

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Harkitse tarkkaan, mitä olet tekemässä. Rakkauselämääsi on luvassa onnellinen käänne.

 

HÄRKÄ

Ole tehokas ja määrätietoinen. Tarvitset itsekuria pitääksesi ajatuksesi olennaisessa. Tahdonvoimasi vie sinut läpi haasteista.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.