Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Pidä kiinni oikeuksistasi. Kysele, jos jokin on vielä epäselvää. Päivä sisältää romanttisen yllätyksen, joka voi kääntää tapahtumien kulun täysin päälaelleen.

 

KAKSONEN

Älä anna periksi ihmiselle, joka käyttää sinuun epäreiluja temppuja. Muista, ettei sinun tarvitse hoitaa enempää kuin oma osasi. Uskalla sanoa ei.

 

RAPU

Ota rauhallisesti, sillä se on avain onneen. Keskity tänään ennen kaikkea työasioihin. Vietä aikaa inspiroivan ihmisen seurassa.

 

LEIJONA

Pidä tahtisi tasaisena. Älä lipsu moraalisista valinnoistasi, vaan seiso päätöstesi takana. Vietä laatuaikaa rakkaan ihmisen kanssa jutellen.

 

NEITSYT

On aika kokeilla jotain uutta. Testaa toisenlaisia lähestymistapoja ja ylläty positiivisesti. Tuore näkökulma avartaa maailmaasi merkittävästi.

 

VAAKA

Ole valmis muutoksiin. Katso peiliin ja mieti, mitä itse haluat. Satsaa energiaasi ja aikaasi säästelemättä sinulle tärkeään ihmissuhteeseen.

 

SKORPIONI

Suuntaa energiasi oikeaan kohteeseen. Kotiin liittyvät projektit sopivan päivän ohjelmaan hyvin. Pidä huolta itsestäsi liikunnalla ja ruokavaliolla.

 

JOUSIMIES

Ole tarkkana manipulointiin taipuvaisen ihmisen kanssa. Luvassa voi olla välienselvittelyä. Anna muille tilaa ja osaa vaatia sitä myös itse.

 

KAURIS

Vanhojen ystävien tapaaminen on juuri sitä, mitä tarvitset. Kohdallesi osuu tänään houkutteleva tarjous. Harkitse siirtosi tarkkaan.

 

VESIMIES

Älä päästä lupaavaa tilaisuutta livahtamaan käsistäsi. Mieti tarkkaan, keneltä pyydät apua tänään. Harkitsemattomasta vedosta voi koitua paljon harmia.

 

KALAT

Asiat etenevät nyt vauhdilla. Pysyttele kärryillä, sillä nyt on huono hetki pudota ulkopuolelle tapahtumista. Muista omat prioriteettisi.

 

OINAS

Lähde tapaamaan uusia ihmisiä. Vedät nyt puoleesi mielenkiintoisia tyyppejä, joiden joukossa voi olla joku astetta erityisempi. Loistava tarjous osuu kohdallesi.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.