Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Etsi tasapainoa avun tarjoamisen ja itsestäsi huolehtimisen väliltä. Ehdota ideoitasi sitä mukaa, kun niitä tulee. Älä kuitenkaan kahmi itsellesi liikaa vastuuta.

 

OINAS

On aika miettiä tulevaisuutta työn kannalta. Kuulostele, mitä ympärilläsi tapahtuu. Hetki on otollinen tiedon keräämiselle ja mielipiteiden vertailulle.

 

HÄRKÄ

Auta niitä, jotka ovat olleet tukenasi. Hyvän on annettava kiertää tänään. Sivusta katsomalla et saa mitään merkittävää aikaan.

 

KAKSONEN

Satsaa kaikkesi peliin tänään. Lähde liikkeelle aikailematta, jos tiedät päämääräsi. Älä sysää velvollisuuksiasi kenenkään muun hoidettaviksi.

 

RAPU

Lyhyt maisemanvaihdos on juuri sitä, mitä kaipaat. Tarvitset inspiraatiota, joka löytyy erilaisuudesta. Uusi tuttava tuo elämääsi jotain tervetullutta.

 

LEIJONA

Ole valmis muuttamaan tapojasi. Se on loistavaa mainosta sinulle ja tekee sinusta erityisen puoleensavetävän. Muista uskoa itseesi tänään.

 

NEITSYT

Kuuntele tarkkaan tänään tapaamiasi ihmisiä. Osallistumalla saat tapahtumiin vauhtia. Mikään ei muutu, ellet ole valmis olemaan osa liikettä.

 

VAAKA

Suhtaudu läheisesi puheisiin vakavasti. Saat tänään arvokasta tietoa, joka on syytä painaa mieleen. Älä anna tunteiden heittää sinua väärälle tielle.

 

SKORPIONI

On aika muuttaa kodin ilmapiiriä. Tärkeintä on, että olosi on turvattu. Voit luottaa vaistoosi huoletta tunneasioissa, sillä se ei vie sinua harhaan.

 

JOUSIMIES

Uskalla mennä etsimään sinne, missä et ole mukavuusalueellasi. Ymmärrät tänään jotain arvokasta elämästäsi. Tiedät päivän päätteeksi tarkemmin, mitä haluat.

 

KAURIS

Käy läpi menneisyyden tapahtumia. Muistoistasi löytyy keino, jolla vältät ikävän tilanteen tänään. Joku puskee sinua eteenpäin kysymättä mielipidettäsi.

 

VESIMIES

Saat lupaavan mahdollisuuden raha-asioissa. Panosta omaan vapauteesi, jotta voisit suunnata sinne minne huvittaa. Muista pyytää apua tarpeen tullen.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.