Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES
Anna tapahtumille eteenpäin auttava potku. Paljon on nyt kiinni itsestäsi ja tahdonvoimastasi. Ilmassa on romantiikkaa.


KAURIS
Varaa päivästä aikaa rennosti ottamiselle ja elämästä nauttimiselle. Suunnittele tulevaa rakkaasi kanssa ja anna mielikuvituksesi vaeltaa vapaasti.


VESIMIES
Pidä rauha maassa ja riennä välienselvittelijäksi sinne, missä sinua tarvitaan. Olet tänään tasapainottavassa roolissa.


KALAT
Älä polta itseäsi loppuun yrittämällä täyttää kaikkien muiden toiveita. Valitse tarkkaan, kuka ansaitsee auttavan kätesi.


OINAS
On aika säästää pahan päivä varalle. Kokeile jotain uutta raha-asioissa ja ylläty iloisesti. Istu läheisesi kanssa alas suunnittelemaan tulevaisuutta.


HÄRKÄ
Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Anna tunteidesi tulla ulos, sillä muuten olet pian kiehumispisteessä. Ota ilo irti sinulle tarjotusta vastapalveluksesta.


KAKSONEN
Tunteet kuohuvat tänään pienistäkin ärsykkeistä. Rehellisyys säästää sinut pahemmalta. Laajenna näkökenttääsi asettumalla toisen ihmisen asemaan.


RAPU
Älä anna tunteiden sumentaa järkeäsi. Harkitse tarkkaan, minkälaista palautetta sinun kannattaa antaa. Tarjoa rakentavia ehdotuksia.


LEIJONA
Kehitä itseäsi tavalla tai toisella. Rakkauselämässäsi puhaltavat nyt uudet ja onnelliset tuulet. Onni saattaa potkaista myös raha-asioissa.


NEITSYT
Nyt ei ole aika kiirehtiä ihmissuhteissa. Sano ääneen, mikä sinua huolettaa. Muutokset ovat välttämättömiä eteenpäin päästäksesi.


VAAKA
Seuraa sydämesi ääntä. Sinun on aika uskaltaa kokeilla jotain, mikä on pyörinyt mielessäsi jo pitkään. Ota asiasta selvää jo tänään.


SKORPIONI
Päivä pyörii kodin ja perheen ympärillä. Saatat olla anteeksipyynnön velkaa jollekulle lähipiirissäsi. Muista, että teot merkitsevät sanoja enemmän.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.