Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Ota haaste vastaan ja tee uudistuksia sinne, missä niitä kaivataan. On aika viimeistellä valmistelusi juhlakautta varten. Vuoden loppu on tärkeä hetki elämässäsi.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa. Stressi nousee turhaan, jos innostut tuhlaamaan yli rajojesi. Lähipiirissäsi on joku, joka tarvitsee nyt apuasi.

 

VESIMIES

Varaudu yllättäviin muutoksiin. Sinun on osattava sopeutua ja muuttaa suunnitelmiasi nopeasti. Pidä ajatuksesi tulevassa.

 

KALAT

Keskustelu avaa aina ovia. Tee tilannekatsaus ja varaa seuraavan liikkeesi harkitsemiseen niin paljon aikaa kuin tarvitset.  Nyt ei ole oikea hetki hätiköidä.

 

OINAS

Tunteesi ovat pinnassa. Niitä voi olla mahdotonta kontrolloida tänään. Älä anna menneisyytesi ilmaantua pilaamaan nykyhetkeä.

 

HÄRKÄ

On tärkeää, että seisot sanojesi takana. Pidä lupauksesi ja katso, mitä päästät suustasi. Suuntaa kohti vuodenvaihdetta tuoreella strategialla varustautuneena.

 

KAKSONEN

Lähde tapaamaan kavereita tai viimeistele joululahjaostoksesi. Ilmassa on romantiikkaa. Rohkeus rakkauselämässä vie nyt pitkälle.

 

RAPU

Älä ota tänään hoitaaksesi liikaa hommia. Loppuun palamisen riski on olemassa. On parasta, että päätät itse jaksamisestasi.

 

LEIJONA

Pidä huolta itsestäsi. On tärkeää, että olet parhaimmillasi vuodenvaihteessa. Mieti, olisiko aika tehdä tulevaisuuttasi koskeva lupaus.

 

NEITSYT

Asiat eivät suju suunnitelmiesi mukaan. Ole valmis joustamaan jäämättä kiinni yksityiskohtiin. Pysy rauhallisena ja mieti jo seuraavaa etappia.

 

VAAKA

Pidä suunnitelmasi omana tietonasi. Väärinkäsityksiä ja tunnekuohuja syntyy tänään nopeasti turhasta. Joku lähelläsi ei ehkä hyväksy päätöksiäsi.

 

SKORPIONI

Raha voi aiheuttaa harmaita hiuksia tänään. Pidä mielessä, että lahjat eivät ole tie kenenkään sydämeen. Läsnäolosi ja huomiosi ovat paketteja tärkeämpiä.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.