Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI

Älä pidä tunteitasi piilossa. Mielikuvitustasi käyttämällä löydät oikein keinon ajatustesi ilmaisemiselle. Saat tarvitsemaasi lisävirtaa jaksaaksesi eteenpäin.

 

JOUSIMIES

Ole tarkkana tiedon jakamisen kanssa. Älä naruta ketään lupauksella, jota et voi välttämättä pitää. Sinulla on paljon keskittymistä vaativaa hommaa.

 

KAURIS

Sinulla on enemmän vaihtoehtoja kuin tajuat. Tarkastele lähemmin jo kertaalleen hylkäämääsi ideaa. Voit vielä tehdä siitä omannäköisesi.

 

VESIMIES

Pidä tunteesi hallinnassasi, niin vältyt kytevältä riidalta. Rauhanomainen ilmapiiri on vaalimisen arvoinen. Kiinnitä erityistä huomiota yksityiskohtiin.

 

KALAT

Vältät tunnerikkaan kriisin olemalla avoin ja kuuntelemalla. Älä heittele spontaaneja vastauksia, vaan mieti tarkkaan siirtosi. Pidä rauha maassa.

 

OINAS

Pidä silmällä ihmisiä ympärilläsi. Et ole nyt avainasemassa, mikä tekee tarkkailemisesta erityisen tärkeää. Anna vaistosi johdattaa sinua.

 

HÄRKÄ

Kuuntele ja ota opiksi. Saat tärkeää tietoa korviisi tänään. Paina se mieleesi ja laadi suunnitelmasi tarpeen vaatiessa uusiksi.

 

KAKSONEN

Pelaa varman päälle tänään. Etenkin ihmissuhdeasioissa riskit kannattaa kiertää kaukaa. Älä heittäydy nokkelaksi kireässä ilmapiirissä.

 

RAPU

Keskity tarkkailemaan, mitä ympärilläsi tapahtuu. Suorapuheisuus on ainoa keino selvittää asiat. Rehellisyytesi avaa paljon ovia.

 

LEIJONA

Tunnemyrskyn ei pidä estää sinua toteuttamasta ideaasi. Hillitse itsesi ja palauta mieleesi, mikä on tänään tärkeintä. Olet vastuussa omasta onnellisuudestasi.

 

NEITSYT

Älä anna pikkuasioiden sekoittaa päätäsi. Hermosi voivat olla tänään kireällä. Liiku omassa tahdissasi kohti suuntaa, joka sopii sinulle parhaiten.

 

VAAKA

Ota muutokset vastaan avosylin. Menneisiin kiinni jääminen ei tiedä hyvää. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin, jos jaksat etsiä ahkerasti.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.