Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä anna yllätysten pilata suunnitelmiasi. Ole skarppi ja valmis sopeutumaan kaikkeen uuteen. Kokeile tuttua ja hyväksi havaittua keinoa menneisyydestä.

 

KALAT

On hyvä hetki tehdä lupauksia ja sitoutua. Nyt on syytä suunnitella yhteisvoimin tulevaisuutta ja punnita ihmissuhteita. Ole avoin uusille ehdotuksille.

 

OINAS

Ole tarkkana seurassa ja pidättäydy jakamasta kovin henkilökohtaisia asioita. Niiden päätyminen liian suuren yleisön tietoon johtaa ongelmiin. Joku haluaa sotkea suunnitelmasi.

 

HÄRKÄ

Jaa tunteesi ja ajatuksesi sinulle tärkeän ihmisen kanssa. Nyt ei ole aika jarrutella. Hoida mahdollisuuksien mukaan loppuun kaikki keskeneräiset hommasi.

 

KAKSONEN

Panosta kaikkesi työhön, jonka parissa puurrat. Nyt ei ole aika antaa ajatustesi harhailla minne sattuu. Kanna vastuusi ja vie loppuun asti aloittamasi hommat.

 

RAPU

Ihmissuhteet kiilaavat tärkeysjärjestyksessä kaiken muun edelle. Ole valmis satsaamaan niihin ja tekemään uhrauksia tarvittaessa. Älä pelkää avoimuutta.

 

LEIJONA

On aika siirtyä sanoista toimintaan. Älä jarruttele, vaan paina täysillä eteenpäin. Rohkeus palkitaan tänään joka tapauksessa.

 

NEITSYT

Lähde mukaan johonkin uuteen ja kiinnostavaan. Ota riski ja tutustu täysin erilaiseen maailmaan. Se voi rikastuttaa elämääsi uskomattoman paljon.

 

VAAKA

Ole huomaavainen muita kohtaan. Älä vain etene omissa suunnitelmissasi kyselemättä toisilta mitään. Ota kaikkien tunteet huomioon.

 

SKORPIONI

Tee kotiin muutoksia ilmapiiriä parantaaksesi. Piristysruiske on nyt tarpeen. Pienillä asioilla saat aikaan suuria kaikuja.

 

JOUSIMIES

Älä lähde mukaan projektiin, joka ei tunnu mielestäsi oikealta. Painostettuna ei ole järkevää tehdä mitään. Kuuntele ennen kaikkea itseäsi.

 

KAURIS

Kilpailijat eivät pärjää sinulle, jos noudatat saamiasi neuvoja. Päättäväisyytesi kaataa kaiken tieltään. Ilmassa on romantiikkaa.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.