Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI

Etsi uusia reittejä vanhaan tuttuun päämäärään. Piilevät kykysi saattavat päästä tänään käyttöön. Luovuudella pääsee pitkälle.

 

JOUSIMIES

Tunteet nousevat tänään helposti pintaan. Päivä saattaa sisältää myrskyjä laidasta laitaan. Pidä salaisuudet tiukasti omana tietonasi.

 

KAURIS

Muiden liikkeiden arvailu voi olla tänään harvinaisen hankalaa. Älä tee päätöksiä pelkkiin ennakkoaavistuksiin perustuen. Keskity yhteen asiaan kerrallaan.

 

VESIMIES

On hyvä päivä siivoamiseen ja järjestelyyn. Korjaa sinua häiritsevät asiat kohdilleen ja siirry nauttimaan vapaa-ajastasi sen jälkeen. Luvassa on romantiikkaa ja yllätyksiä.

 

KALAT

Älä yritä kahmia liikaa tekemistä itsellesi. Saatat kokea pettymyksiä tunne-elämässäsi. Nouse nopeasti takaisin jaloillesi, vaikka kolhuja tulisikin.

 

OINAS

Käytännön asiat voivat aiheuttaa ongelmia. Joku lähestyy sinua lupaavan ehdotuksen kanssa. Vältä ylilyöntejä ja rahan tuhlaamista.

 

HÄRKÄ

Ole tarkkana, jos joku pyytää sinulta rahallista tukea. Selvitä taustat, vaikka idea kuulostaisi moitteettomalta. Uskalla keskittyä tänään itseesi.

 

KAKSONEN

Tunnet vetoa ihmiseen, joka ei ole sinulle hyväksi. Pidä silmät auki, sillä joku saattaa tarttua tilaisuuteen ja käyttää kiltteyttäsi hyväkseen.

 

RAPU

Epätavallinen tarjous houkuttaa sinua. Kysy hyvän ystävän mielipidettä, jos päätöksenteko on hankalaa. Päivä kysyy luovuutta ja mielikuvitusta.

 

LEIJONA

Tarkista tärkeät paperit ja yksityiskohdat kahdesti. Huolimattomuusvirheistä saattaa seurata kiusallisia tilanteita. Ihmissuhteissa on aika miettiä vakavoitumista.

 

NEITSYT

Perheen sisällä saattaa nousta jännitteitä. Yritä lukea rivien välistä, mitä oikeasti on meneillään. Joudut kaivamaan syvemmältä ratkaisuja löytääksesi.

 

VAAKA

Kutsu ystäviä koolle. On hyvä hetki ottaa yhteyttä vanhaan tuttuun menneisyydestä. Ota vihdoin puheeksi asia, joka pyörii jatkuvasti mielessäsi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.