Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Ota asiaksesi vanhan ystävyyden henkiin herättäminen. On hyvä hetki ottaa yhteyttä ihmisiin menneisyydestäsi. Aloita vuosi puhtaalta pöydältä.

 

VESIMIES

Käy läpi paperihommat ja käytännön asiat. Etsi ratkaisuja sinne, missä kiikastaa. Panosta erityisesti rahatilanteesi tasoittamiseen.

 

KALAT

Ole oma-aloitteinen. Peukaloiden pyörittely ei nyt auta, joten lähde liikkeelle. Loistavia mahdollisuuksia on aivan kätesi ulottuvilla.

 

OINAS

Mieti seurauksia ennen kuin toimit. Pari suusta päässyttä sammakkoa voivat saada yllättävää tuhoa aikaan. Kuuntele ja tarkkaile tilannetta.

 

HÄRKÄ

Selvitä asioiden taustat jättämättä mitään pimentoon. On aika kehittää itseäsi ja laajentaa horisonttiasi. Uudet maailmat avautuvat sinulle tänä vuonna.

 

KAKSONEN

Ole tarkkaavainen. Joku saattaa testata sinuun epäreiluja keinoja, ellet pidä silmiäsi auki. Päätä itse, mihin käytät aikasi ja rahasi.

 

RAPU

Päivä on täynnä kuhinaa ja tapahtumia. Tapaat uusia ihmisiä ja kuulet toinen toistaan kiinnostavampia juttuja. On tärkeää olla nyt ajan tasalla.

 

LEIJONA

Järjestele omat asiasi kuntoon. Keskeneräiset projektit on hyvä viimeistellä ennen uuden aloittamista. Aloita vuosi oikealla asenteella.

 

NEITSYT

Älä jarruttele, vaan suuntaa täydellä höyryllä eteenpäin. Päättäväisyytesi vie sinut läpi mistä tahansa. Ole valmis äkillisiin suunnanmuutoksiin.

 

VAAKA

Älä hyppää noin vain tuntemattomaan. Etsi rauhanomaisia ratkaisuja ja katkaise konfliktit alkuunsa. Fyysiset haasteet kohottavat itsetuntoasi.

 

SKORPIONI

Älä pidä ketään tai mitään itsestäänselvyytenä. Kaikki ei mene tänään suunnitelmiesi mukaan. Muutokset vievät sinut eri suuntaan kuin olit kuvitellut.

 

JOUSIMIES

Ole tarkkana. Älä lupaa kenellekään tähtiä taivaalta, jotta et joutuisi tuottamaan pettymystä. Realistinen asenne on paras valttisi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.