Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Tee tilannepäivitys ja ratkaise seuraava siirtosi pikavauhtia. Toimettomana istuskelu käy pian kalliiksi. On aika lopettaa salailu ja siirtyä tositoimiin.

 

VAAKA

Pidä silmällä rahatilannettasi. Päivitä kulutustottumuksesi ja nipistä menoja sieltä, mistä voit. Kiinnitä erityistä huomiota myös hyvinvointiisi.

 

SKORPIONI

Odottamaton käänne sekoittaa tänään pakan. Yllättävä ihminen ilmestyy paikalle tarjoamaan panostaan. Seuraa sydäntäsi kohti unelmiasi.

 

JOUSIMIES

Ota mahdolliset valitukset vakavissasi. Älä riskeeraa mainettasi etenkään työelämässä. Diplomaattinen asenne ja rehellisyys ovat valttikorttejasi.

 

KAURIS

Sinulla on sana hallussa. Mielipiteitäsi arvostetaan, eikä sinulle tuota vaikeuksia voittaa kuulijoita puolellesi. Ole tarkkana siitä, mitä lupaat.

 

VESIMIES

Kerro avoimesti, jos jokin raha-asioissa huolettaa sinua. Saat läheltä hyödyllisiä neuvoja. Älä väheksy omia ideoitasi. Mielikuvitus ohjaa sinut oikealle tielle.

 

KALAT

Ota vastaan rakentava kritiikki, jota sinulle on tarjolla. Joustavuus auttaa sinut hankalasta tilanteesta läpi. Sulje korvasi kiertäviltä huhuilta.

 

OINAS

Lähde tapaamaan ihmisiä, jos tylsyys iskee. Tarvitset uusia käänteitä ja jännittäviä kohtaamisia. Suunnanmuutos olisi paikallaan.

 

HÄRKÄ

Kerro ajatuksistasi ujostelematta. Persoonasi tekee vaikutuksen uusiin ihmisiin. Olet täynnä energiaa, mikä saa tapahtumiin vauhtia.

 

KAKSONEN

Muista pitää salaisuudet, jotka sinulle on uskottu. Lörpöttely voi viedä sinut kiusalliseen tilanteeseen. Ihmissuhteet kaipaavat huomiotasi.

 

RAPU

Stressi pysyy aisoissa, jos löydät avuksesi oikean ihmisen. Lähelläsi on arvaamattomasti käyttäytyvä tyyppi, joka tuskin on oikea henkilö hommaan. Ole kärsivällinen.

 

LEIJONA

Keskity kokonaiskuvaan. Nyt on aika ajatella elämää pitkällä tähtäimellä ja tehdä järkeviä ratkaisuja tavoitteet mielessäsi. Ihmissuhdesotkujen ei pidä pilata tulevaisuudennäkymiäsi. 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.