Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

On hyvä hetki muutoksille. Ole valmis panostamaan niiden eteen. Ilman aktiivisuutta puoleltasi ihmeitä ei tapahdu.

 

LEIJONA

Ota yhteyttä vanhaan ystävään, jonka kanssa soittelu on hiipunut. Päivä tuo tullessaan kiinnostavia vaihtoehtoja. Vilpittömyys avaa ovia.

 

NEITSYT

Pidä mielipiteesi omana tietonasi. Nyt ei ole oikea hetki suusi avaamiseen. Tarkkaile tilannetta ja toimi viimeisimpien käänteiden mukaan.

 

VAAKA

Reissuun lähteminen olisi paikallaan. Jos matkustelu ei ole nyt mahdollista, etsi vaihtelua uuden tuttavan seurasta. Kiinnostavat keskustelut laajentavat horisonttiasi.

 

SKORPIONI

Tee omaa juttuasi. On tärkeää, että kuuntelet itseäsi ja teet ratkaisusi sen perusteella. Sinun ei tarvitse lähteä mukaan vain siksi, että moni muu tekee niin.

 

JOUSIMIES

On muutosten ja liikkumisen aika. Uudet maisemat ovat juuri sitä, mitä tarvitset. Sinulla on ajatus, jota on testattava käytännössä.

 

KAURIS

Älä ota hoidettavaksesi liikaa kerralla. Keskity pakollisiin asioihin, sillä aikaa on rajallisesti. Seiso sanojesi takana.

 

VESIMIES

Lähde ulos tapaamaan ihmisiä. On otollinen aika kertoa tulevaisuudensuunnitelmistasi ihmisille. Ilmassa on romantiikkaa.

 

KALAT

Viehätysvoimasi puree tänään moniin. Ole tarkkana, sillä saatat antaa vahingossa ristiriitaisia signaaleja. Älä johda ketään harhaan.

 

OINAS

Vanha tuttu menneisyydestä palaa elämääsi. Saat häneltä tervetullutta näkökulmaa nykyhetkeen. Opit tänään jotain tärkeää.

 

HÄRKÄ

Kanavoi energiasi ja tunteesi hyödylliseen tekemiseen. Ota opiksi menneistä ja välty siten toistamasta vanhoja virheitä.

 

KAKSONEN

Tunteet ovat tänään pinnassa. Intosi voi sokaista sinut ja viedä sinut huonoihin päätöksiin. Ole rehellinen  peilikuvallesi.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Sinun on joustettava tänään periaatteistasi, jotta löytäisit paikkasi ryhmän sisältä. Tule vastaan, niin muut tekevät saman omalta puoleltaan.


SKORPIONI
Älä hankaloita elämääsi turhaan. Aseta itsellesi tavoitteita, jotka ovat saavutettavissa. Kohtuus on avain seuraaviin onnistumisiin.


JOUSIMIES
Tunnepitoinen stressi saattaa verottaa jaksamistasi. Ole tarkkana sairastelun varalta. Älä ylireagoi pikkujuttuihin, vaan vaali rauhaa ja tasapainoa.


KAURIS
On aika kartoittaa tietojasi. Onnistut välttämään ikävän mokan, jos olet tilanteen tasalla. Älä tee mitään, jos et ole täysin varma asiastasi.


VESIMIES
Sinulla enemmän vaikutusvaltaa kuin uskotkaan. On sinun hommasi nostaa äänesi kuuluviin ja vetää muiden huomio asiaan, joka on lähellä sydäntäsi.


KALAT
Tarkastele kriittisesti taloudellista tilannettasi. Pyydä luotettavan ystävän tai ammattilaisen neuvoa tarpeen vaatiessa. Panosta tulevaisuuteesi.


OINAS
Näköpiirissäsi on kiinnostava ihminen. Pelaamalla korttisi oikein saat hänen mielenkiintonsa heräämään. Älä kiirehdi, vaan tarkkaile tilannetta.


HÄRKÄ
Muista, että sinulla on vaihtoehtoja. Älä jää surkuttelemaan tapahtunutta, vaan mieti seuraavaa siirtoa. Tarvitset lisää tietoa tehdäksesi ratkaisuja.


KAKSONEN
On aika hemmotella itseäsi. Mieti, mitä sinua huvittaisi tehdä ja kerää ympärillesi hyvää seuraa. Kaiken tekemäsi ei tarvitse olla hyödyllistä.


RAPU
Tunne-elämän sotkut sumentavat logiikkasi tänään. Rauhoitu ja ota yksi asia kerrallaan käsittelyyn. Mitään peruuttamatonta ei ole tapahtunut.


LEIJONA
Korjaa repsahtaneet tavat arjessasi kohdilleen. Kiinnitä huomiota terveyteesi ja panosta liikuntaan. Opit tänään jotain tärkeää.


NEITSYT
On otollinen aika uuden harrastuksen aloittamiselle. Teet tänään hyvän teon, joka voi saada aikaan positiivisen lumipalloefektin.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Tee käytännönläheisiä ratkaisuja. Jätä turha kikkailu pois ja kuuntele järjen ääntä. Nyt ei ole aika ottaa merkittäviä riskejä.


SKORPIONI
On tärkeää, että tulet toimeen kaikkien kanssa tänään. Älä haaskaa aikaa ikuisuuskysymyksestä väittelemiseen. Joustavuudella pääset pitkälle.


JOUSIMIES
Saat kaivaa tosissasi tänään saadaksesi esiin luotettavaa tietoa. Tarkista lähteesi huolellisesti. Edessäsi on pian tärkeä päätös.


KAURIS
Älä jätä leikkiä kesken. On aika viedä loppuun keskeneräiseksi jäänyt projekti. Muistuta itseäsi siitä, mikä sinulle on tärkeintä.


VESIMIES
Hyväksy kaikki, mitä päivä tarjoaa sinulle. Luvassa on uusia käänteitä ja yllätyksiä. Ota yksi asia kerrallaan käsittelyyn.


KALAT
Ihmissuhteet menevät tänään kaiken muun edelle. Sinun on tehtävä päätöksiä hiertävän tilanteen selvittämiseksi. Älä pitkitä asiaa enää.


OINAS
On aika puhua tärkeästä asiasta. Älä enää odottele täydellisen hetken kohdalle osumista. Tartu hommiin jo tänään.


HÄRKÄ
Määrätietoisuus vie sinut pitkälle. Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Sisusi huomataan ja ovet alkavat avautua edessäsi.


KAKSONEN
Ole kärsivällinen etenkin lasten ja sukulaisten kanssa. Muista, että jokaiselle sattuu joskus huonoja päiviä. Tarjoa olkapäätä läksytyksen sijaan.


RAPU
Välttele houkutuksia. Itsekurisi pelaa niin ja näin, eikä sinun kannata testata sitä tarkoituksella. Mieti, mikä on itsellesi parhaaksi.


LEIJONA
Järjestelmällisyys ja rauhallisuus ovat parhaat valttisi tänään. Muutokset tekevät sinulle hyvää. On aika päästää irti menneistä.


NEITSYT
Käytä mielikuvitustasi ongelmien sattuessa kohdalle. Nyt ei ole aika jäädä kiinni vanhoihin kaavoihin. Luovuus antaa sinulle etumatkaa.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!