Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Etsi hankalan paikan tullen apua läheltäsi. Sinulla on vankka ja lojaali tukiverkosto, jonka puoleen voit kääntyä. Saat tänään merkittäviä muutoksia aikaan.

 

RAPU

Saat päivästä paljon irti. Älä pelkää mukaan heittäytymistä, sillä panostuksesi kannattaa. Saat ympäriltäsi tukea ja kannustusta.

 

LEIJONA

Tunnepitoiset asiat pääsevät kasaantumaan, ellet ota niitä käsittelyyn nopeasti. Hoida velvollisuutesi huolellisesti jättämättä kenellekään varaa valittaa.

 

NEITSYT

Ympäristösi vaatii sinulta tänään paljon. Ota kaikki irti mielenkiintoisesta juttutuokiosta uuden tuttavuuden kanssa. Saat häneltä inspiraatiota ja virtaa.

 

VAAKA

Sinulle tarjoutuu loistava tilaisuus itsesi kehittämiseen. Mieti tarkkaan vaihtoehtojasi. Ota muutokset avosylin vastaan.

 

SKORPIONI

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Avaa sydäntäsi ihmiselle, jonka ajatusmaailma tuntuu tutulta. Yhdessä keksitte loistavan idean.

 

JOUSIMIES

Luota ihmisiin ja heidän ideoihinsa. Nyt ei ole aika jäädä yksin, vaan luottaa yhteistyöhön. Ota uuden ideat vastaan ja ole valmis neuvottelemaan.

 

KAURIS

Läheisesi tekevät päivästäsi mieleenpainuvan. Älä piilottele tunteitasi kuoresi alle. Ota vastaan haaste, joka sinulle heitetään.

 

VESIMIES

Kysele ja kaiva esiin tarvitsemasi tieto. Sinun on päästävä paremmin kartalle asioista pystyäksesi tekemään päätöksiä. Mieti, mikä on etusijalla.

 

KALAT

Joku vaatii sinulta nyt paljon. Mieti, mihin asti olet valmis venymään. Älä polta itseäsi loppuun jonkun muun toiveita täyttämällä.

 

OINAS

On aika haaveilla ja suunnitella tulevaisuutta. Ole valmis tekemään aloitteita. Muutosten ensiaskeleet lähtevät liikkeelle itsestäsi.

 

HÄRKÄ

Avaa sydäntäsi luotettavassa seurassa. Ongelmien kohtaaminen silmästä silmään on varma keino mielenrauhan saavuttamiseksi.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Sinun on joustettava tänään periaatteistasi, jotta löytäisit paikkasi ryhmän sisältä. Tule vastaan, niin muut tekevät saman omalta puoleltaan.


SKORPIONI
Älä hankaloita elämääsi turhaan. Aseta itsellesi tavoitteita, jotka ovat saavutettavissa. Kohtuus on avain seuraaviin onnistumisiin.


JOUSIMIES
Tunnepitoinen stressi saattaa verottaa jaksamistasi. Ole tarkkana sairastelun varalta. Älä ylireagoi pikkujuttuihin, vaan vaali rauhaa ja tasapainoa.


KAURIS
On aika kartoittaa tietojasi. Onnistut välttämään ikävän mokan, jos olet tilanteen tasalla. Älä tee mitään, jos et ole täysin varma asiastasi.


VESIMIES
Sinulla enemmän vaikutusvaltaa kuin uskotkaan. On sinun hommasi nostaa äänesi kuuluviin ja vetää muiden huomio asiaan, joka on lähellä sydäntäsi.


KALAT
Tarkastele kriittisesti taloudellista tilannettasi. Pyydä luotettavan ystävän tai ammattilaisen neuvoa tarpeen vaatiessa. Panosta tulevaisuuteesi.


OINAS
Näköpiirissäsi on kiinnostava ihminen. Pelaamalla korttisi oikein saat hänen mielenkiintonsa heräämään. Älä kiirehdi, vaan tarkkaile tilannetta.


HÄRKÄ
Muista, että sinulla on vaihtoehtoja. Älä jää surkuttelemaan tapahtunutta, vaan mieti seuraavaa siirtoa. Tarvitset lisää tietoa tehdäksesi ratkaisuja.


KAKSONEN
On aika hemmotella itseäsi. Mieti, mitä sinua huvittaisi tehdä ja kerää ympärillesi hyvää seuraa. Kaiken tekemäsi ei tarvitse olla hyödyllistä.


RAPU
Tunne-elämän sotkut sumentavat logiikkasi tänään. Rauhoitu ja ota yksi asia kerrallaan käsittelyyn. Mitään peruuttamatonta ei ole tapahtunut.


LEIJONA
Korjaa repsahtaneet tavat arjessasi kohdilleen. Kiinnitä huomiota terveyteesi ja panosta liikuntaan. Opit tänään jotain tärkeää.


NEITSYT
On otollinen aika uuden harrastuksen aloittamiselle. Teet tänään hyvän teon, joka voi saada aikaan positiivisen lumipalloefektin.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Tee käytännönläheisiä ratkaisuja. Jätä turha kikkailu pois ja kuuntele järjen ääntä. Nyt ei ole aika ottaa merkittäviä riskejä.


SKORPIONI
On tärkeää, että tulet toimeen kaikkien kanssa tänään. Älä haaskaa aikaa ikuisuuskysymyksestä väittelemiseen. Joustavuudella pääset pitkälle.


JOUSIMIES
Saat kaivaa tosissasi tänään saadaksesi esiin luotettavaa tietoa. Tarkista lähteesi huolellisesti. Edessäsi on pian tärkeä päätös.


KAURIS
Älä jätä leikkiä kesken. On aika viedä loppuun keskeneräiseksi jäänyt projekti. Muistuta itseäsi siitä, mikä sinulle on tärkeintä.


VESIMIES
Hyväksy kaikki, mitä päivä tarjoaa sinulle. Luvassa on uusia käänteitä ja yllätyksiä. Ota yksi asia kerrallaan käsittelyyn.


KALAT
Ihmissuhteet menevät tänään kaiken muun edelle. Sinun on tehtävä päätöksiä hiertävän tilanteen selvittämiseksi. Älä pitkitä asiaa enää.


OINAS
On aika puhua tärkeästä asiasta. Älä enää odottele täydellisen hetken kohdalle osumista. Tartu hommiin jo tänään.


HÄRKÄ
Määrätietoisuus vie sinut pitkälle. Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Sisusi huomataan ja ovet alkavat avautua edessäsi.


KAKSONEN
Ole kärsivällinen etenkin lasten ja sukulaisten kanssa. Muista, että jokaiselle sattuu joskus huonoja päiviä. Tarjoa olkapäätä läksytyksen sijaan.


RAPU
Välttele houkutuksia. Itsekurisi pelaa niin ja näin, eikä sinun kannata testata sitä tarkoituksella. Mieti, mikä on itsellesi parhaaksi.


LEIJONA
Järjestelmällisyys ja rauhallisuus ovat parhaat valttisi tänään. Muutokset tekevät sinulle hyvää. On aika päästää irti menneistä.


NEITSYT
Käytä mielikuvitustasi ongelmien sattuessa kohdalle. Nyt ei ole aika jäädä kiinni vanhoihin kaavoihin. Luovuus antaa sinulle etumatkaa.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!