Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Panosta turvalliseen ja vakaaseen lähitulevaisuuteen. Ota vastaan tarjous, joka osuu kohdallesi tänään. On aika tehdä siirtoja.

 

KAKSONEN

Älä anna periksi liian helposti, sillä joku yrittää käyttää ystävällisyyttäsi hyväkseen. Mieti tarkkaan, mitä sinulta pyydetään. Satsaa itseesi.

 

RAPU

Muutokset kotiisi piristävät mieltä. Tarkista ensin budjettisi ja pysy sen rajoissa. Suurin ilo löytyy muualta kuin tavarasta.

 

LEIJONA

Älä jää jumiin mahdottomuuden eteen. Panosta asioihin, jotka ovat sinun päätösvallassasi. Väitteleminen on hukkaan heitettyä aikaa.

 

NEITSYT

Pidä silmät auki uusien mahdollisuuksien varalta. Erityisesti työelämässä näköpiiriin saattaa ilmaantua lupaavia tilaisuuksia. Törmäät vanhoihin tuttuihin.

 

VAAKA

Saat tilaisuuden viettää mieleenpainuvan hetken läheisesi kanssa. Ota päivästä kaikki irti. Saat raha-asioita helpottavan vinkin.

 

SKORPIONI

Älä toitota tunteitasi kaikkien kuullen. Keskity käytännön asioihin ja hoida ihmissuhdekuviot myöhemmin. Nyt ei ole aika jättää projekteja kesken.

 

JOUSIMIES

Puhuminen selvittää tänään monta sotkua. On aika laittaa muutoksia liikkeelle. Voit hyötyä paljon menneistä kokemuksistasi.

 

KAURIS

Joku yrittää houkutella sinua polulle, joka ei ole sinulle paras veto. Muistuta itseäsi menneistä. Älä tee vanhaa tuttua mokaa uudestaan.

 

VESIMIES

Saat paljon asioita hoidettua, jos pidät tasaisen vauhdin yllä. Älä jää murehtimaan asioita, joita et voi muuttaa. On aika aloittaa puhtaalta pöydältä.

 

KALAT

Kaiva faktat esille ennen kuin toimit. Kaikki eivät puhu sinulle nyt totta. Valitse tarkkaan ihmiset, jotka päästät lähipiiriisi.

 

OINAS

Pidä silmällä kaikkea, mitä ympärilläsi tapahtuu. Tarkkailu voi pelastaa sinut hankalalta tilanteelta. Suojele mainettasi.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.