Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Ota selvää siitä, mitä ympärilläsi tapahtuu. Tee merkittäviä muutoksia vasta sitten, kun ymmärrät tilanteen varmasti. Pääset tänään suuren harppauksen asioissa eteenpäin.

 

KAURIS

Tiedät vaistonvaraisesti, mitä sinun tulee tehdä. Laadi itsellesi selkeä toimintastrategia, jotta et hukkaa punaista lankaa yllätysten sattuessa kohdalle.

 

VESIMIES

Ole tarkkana raha-asioissa. Nyt ei ole aika säätää mitä sattuu. Kaverille lainaamista kannattaa harkita huolellisesti, sillä hetki ei ole kaikkein otollisin.

 

KALAT

Älä ota itseäsi liian vakavasti. Nauti täysillä juhlasesongista ja muista olla kiitollinen kaikesta hyvästä, mitä elämässäsi on. On aika käydä läpi kulunutta vuotta.

 

OINAS

Löydät itsesi umpikujasta, jos yrität kahmia liikaa kerralla. Yritä ottaa käsittelyyn yksi asia kerrallaan, sillä et mitenkään ehdi joka paikkaan. Levitä ympärillesi positiivista asennetta.

 

HÄRKÄ

Ilahduta lähipiiriäsi pienillä asioilla. Voit piristää ihmisten päivää vaivattomasti mielikuvitustasi käyttämällä. Anteliasuutesi avaa paljon ovia.

 

KAKSONEN

Pysyttele turvallisella ja tutulla maaperällä. Nyt ei ole aika lähteä sooloilemaan ja ottamaan riskejä. Sinulle heitetään tarjous, joka on liian hyvä ollakseen totta.

 

RAPU

Vietä aikaa kotiloloissa perheen ja ystävien kanssa. On aika rauhoittua vuoden loppua kohti ja viimeistellä jouluvalmistelut. Hidasta tahtia.

 

LEIJONA

Suuri muutos osuu kohdallesi työelämässä tai perhepiirissä. Älä huolehdi turhia, sillä asiat järjestyvät odotettua paremmin. Päivä on täynnä tunnelatausta.

 

NEITSYT

Älä venytä totuutta, vaan ole rehellinen myös hankalan paikan tullen. Avoimuus pelastaa sinut väärinkäsityksiltä. Sääntöjen noudattaminen on nyt fiksua.

 

VAAKA

Laita liikkeelle positiivisia muutoksia. Mieti valmiiksi, mitä odotat ensi vuodelta. On aika laatia listoja ja päättää, mitä kohti pyrit.

 

SKORPIONI

Älä päästä tunteitasi niskan päälle. Erityisesti sukulaisten kanssa kannattaa pitää hermot kurissa. Lisää jäitä hattuun ja luota vaistoosi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.