Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Tiedossa on viime hetken muutoksia. Älä anna sen pilata tunnelmaasi. Ole valmis improvisoimaan ja sopeutumaan uusiin tilanteisiin.


SKORPIONI
Tee fiksuja ja harkittuja ratkaisuja raha-asioissa. Nyt ei ole aika kiirehtiä. Kuuntele vaistoasi, kun se antaa sinulle signaaleja.


JOUSIMIES
Älä hyppää pää edellä mukaan uuteen seikkailuun. Selvitä ensin, mitä sinulta odotetaan. Pidä huoli siitä, että sinua arvostetaan.


KAURIS
Sinun on aika ottaa ohjat käsiisi. Vaistosi ei jätä sinua pulaan tänään. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin erityisesti rahaa koskevissa kysymyksissä.


VESIMIES
Kokeile jotain uutta ja erilaista. Ennakkoluulottomuus on paras tapa rikastuttaa elämääsi. Älä hermostu pienistä takaiskuista.


KALAT
Älä ole liian ehdoton tänään, sillä avoimuus on omaksi eduksesi. Neuvottele ja ole valmis joustamaan. Onni on nyt puolellasi. 


OINAS
Pidä salaisuutesi omana tietonasi. Harkitsemattomat sanat tunnekuohun keskellä voivat aiheuttaa ikävää jälkeä. Kärsivällisyys on tarpeen.


HÄRKÄ
Stressaaminen käy raskaaksi. Ota välimatkaa tilanteisiin ja ihmisiin, jotka nostattavat pulssiasi. Hyvinvointisi menee kaiken muun edelle.


KAKSONEN
Käy tärkeät paperit läpi tarkalla silmällä. Selvitä perusteellisesti, mikä mättää. Ihmissuhteissa on uusien alkujen aika.


RAPU
Vietä laatuaikaa ystävien keskellä. Kuuntele muiden ideoita ja ajatuksia. Saat niistä virtaa ja inspiraatiota tulevaa varten.


LEIJONA
Tunteet karkaavat tänään helposti käsistä. Pidä rahatilannettasi tiukasti silmällä. Nyt ei ole aika ottaa taloudellisia riskejä.


NEITSYT
Ota yhteyttä vanhaan tuttavaan. Menneisiin palaaminen tekee sinulle hyvää. Solmit tänään tulevaisuuden kannalta arvokkaan kontaktin.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä heittäydy epärealistiseksi. Yritä säästää itseäsi ja olla vaatimatta liikoja jaksamiseltasi. Totuuden värittäminen on huono ajatus.

 

KALAT

Itsekuri on tärkein aseesi tänään. Älä päästä itseäsi liian helpolla. Kiinnitä huomiota ruokailutottumuksiisi ja liikuntaan.

 

OINAS

Sinulle sataa nyt paineita joka puolelta. Tunteesi kulkevat vuoristorataa, eikä fiksuja päätöksiä ole helppoa tehdä. Mieti, mikä sinulle on tärkeintä.

 

HÄRKÄ

Hoida velvollisuudet tunnollisesti. Älä kuuntele kohtuuttomia vaatimuksia. On tärkeää, että osaat suojella itseäsi väsymiseltä.

 

KAKSONEN

Ole valmis panostamaan tärkeään projektiin. Ilman uhrauksia on turha odottaa mullistavia tuloksia. Tärkeintä on, että seuraat sydäntäsi.

 

RAPU

Älä piilottele tunteitasi. Kerro ystävillesi, mitä mielessäsi liikkuu. Saat heiltä vastapainona neuvoja, jotka auttavat tärkeän päätöksen tekemisessä.

 

LEIJONA

Lähde etsimään haasteita. Tarvitset jotain uutta ja jännittävää pysyäksesi virkeänä. Onni potkii sinua tänään useampaan kertaan.

 

NEITSYT

Etsi elämääsi tasapainoa. Ihmissuhteissa myrskyää nyt helposti. Puhu suoraan ja selvitä väärinkäsitykset nopeasti pois alta.

 

VAAKA

Älä luota sataprosenttisesti tunteisiisi, sillä ne saattavat tehdä sinulle temppuja. Puhu ääneen siitä, mikä sinua huolettaa. Turvaudu lähipiiriisi.

 

SKORPIONI

Valitse tarkkaan, mihin käytät energiasi. Liikunta on paras tapa päästää höyryjä ulos. Hauska kisailuasetelma tuo päivääsi maustetta.

 

JOUSIMIES

Älä päästä ketään sekaantumaan asioihisi. Pidä salaisuudet piilossa uteliailta katseilta. Matala profiili on tänään hyvä vaihtoehto.

 

KAURIS

Olet tänään oikea ideatehdas. Kehittele eteenpäin hyvin alkanutta suunnitelmaa. On aika ottaa todelliset vahvuutesi käyttöön.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Anna todellisten tunteidesi näkyä. Jakamalla syvimmät ajatuksesi pystyt vaikuttamaan positiivisesti ihmissuhteisiisi. Palaa vanhan unelmasi pariin.

 

KALAT

Älä anna tunne-elämäsi sekoittaa päivääsi. Sinulla on kädet täynnä hommia, jotka ansaitsevat huomiosi. Muista, ettet voi muuttaa toisten ajattelumalleja.

 

OINAS

Löydät loistavan rahantekomahdollisuuden, jota ei kannata jättää väliin. Kaikki riippuu siitä, miten kohtelet muita. Päivä sisältää stressaavia tilanteita.

 

HÄRKÄ

Ole tarkkana yksityisasioittesi kanssa. Älä jaa tietoja kenelle tahansa. Pysy rauhallisena joka tilanteessa ja odota, kunnes tiedät enemmän.

 

KAKSONEN

Lähde lyhyelle matkalle, jos aikataulut antavat myöten. Lyöttäydy positiivisten ihmisten seuraan. Päivä sisältää romanttisen yllätyksen.

 

RAPU

Ota opiksi näkemästäsi. Saat tänään kokemuksia, jotka rikastuttavat sinua ja antavat ajattelemisen aihetta. On aika kokeilla jotain, mitä et ole tehnyt koskaan aikaisemmin.

 

LEIJONA

Voit tehdä tänään siirron, josta on hyötyä niin ammatillisesti kuin yksityiselämäsi puolellakin. Rakkaudessa puhaltavat nyt uudet tuulet.

 

NEITSYT

Panosta kotisi viihtyvyyteen ja ilmapiiriin. On aika tasapainottaa tilannetta, jotta olosi olisi turvattu. Ole valmis soveltamaan ja olemaan luova.

 

VAAKA

Tutustu ihmisiin ennakkoluulottomasti. Tapaat jonkun, joka voi auttaa sinua käsillä olevan pulman kanssa. On aika toimia.

 

SKORPIONI

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Mitä vähemmän muut tietävät yksityisasioistasi, sen parempi. Ota mielikuvituksesi käyttöön.

 

JOUSIMIES

Tee asiat omalla tavallasi. Valitse polku, joka sopii juuri sinulle riippumatta muiden mielipiteistä. On tärkeää, että ohjat ovat omissa käsissäsi.

 

KAURIS

Älä väitä vastaan, jos riidanhaluinen ihminen provosoi sinua. Lähde tilanteesta ennen kuin tunteet kuumenevat. Valitse harmonia ja unohda voimakeinot.