Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Muista katsoa kokonaiskuvaa. Sinulla on enemmän vaihtoehtoja kuin aavistatkaan. Kiinnostu kaikesta ympärilläsi, niin uudet maailmat alkavat avautua.

 

KALAT

Tänään saat pysytellä luvan kanssa mukavuusalueellasi ja nauttia olostasi. Tiedät päämääräsi ja keinot, joilla voit satsata siihen. On aika edetä täydellä höyryllä.

 

OINAS

Älä anna epävarmuuden tunteiden suistaa sinua oikeilta raiteilta. Käy läpi pikkuseikat ja korjaa sinua häiritsevät asiat pois päiväjärjestyksestä. Määrätietoisuus on valttisi.

 

HÄRKÄ

Ihmissuhderintamalla puhaltavat onnelliset tuulet. Älä pelkää vaikeiden puheenaiheiden avaamista. Anna romantiikalle tilaa elämästäsi.

 

KAKSONEN

Pidä rahasi ja tavarasi hyvässä tallessa. Ole tarkkana kohtuuttomia vaatimuksia esittävän ihmisen kanssa. Hoida velvollisuutesi niin, ettei kenellekään jää valittamisen varaa.

 

RAPU

Älä panttaa hyviä ideoitasi muilta. On aika verkostoitua ja ajatella tulevaisuutta. Yhdistä voimat muiden kanssa, niin alkaa tapahtua.

 

LEIJONA

Keskity siihen, mikä on sinulle tällä hetkellä tärkeintä. Vietä aikaa omissa oloissasi, jos se rauhoittaa mieltäsi. On aika suunnitella seuraavia siirtoja.

 

NEITSYT

Satsaa enemmän projektiin, joka on lähellä sydäntäsi. On aika vähentää puhetta ja lisätä toimintaa. Romanttinen veto voisi olla paikallaan.

 

VAAKA

Kuuntele kärsivällisesti, kun joku kertoo sinulle ongelmastaan. Asia voi koskettaa sinua enemmän kuin arvaatkaan. On tärkeää, että pysyt kärryillä kaikesta tapahtuvasta.

 

SKORPIONI

Anna tunteidesi näkyä koko väriloistossaan. On aika rakentaa yhteistä tulevaisuutta sinulle tärkeän ihmisen kanssa. Rakkauselämääsi on luvassa onnellisia käänteitä.

 

JOUSIMIES

Pidä elämäsi tasapainossa. Sinun ei tarvitse maksaa jonkun toisen virheistä, mutta sinun on myös turha odottaa muilta innokasta apua omien mokiesi peittelyyn.

 

KAURIS

Kehittele hyvää ideaa eteenpäin. Kokeile erilaista lähestymistapaa, jos koet olevasi jumissa. Tärkeintä on, että olet liikkeellä positiivisella energialla varustettuna.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.