Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Kokeile ennakkoluulottomasti uutta ja erilaista. Nyt ei ole aika roikkua kiinni vanhoissa kaavoissa, jos haluat nähdä asioissa parannuksia. Kiistely ei johda mihinkään.

 

VAAKA

Erilaisuus vain rikastuttaa. Tee selkeitä ratkaisuja, jotta pääset asioissa eteenpäin. Kiertelyn ja kaartelun aika on ohi.

 

SKORPIONI

Luota omaan arviointikykyysi. Saat hyväntahtoisia ohjeita ympäriltäsi, mutta älä anna niiden hämmentää. Avunanto puolin ja toisin kuuluu asiaan.

 

JOUSIMIES

Ole tarkkana kontakteja solmiessasi. Ketä tahansa ei kannata päästää sisäpiiriisi. Jaa eteenpäin tietoa vain, jos tiedät varmasti niiden pitävän paikkansa.

 

KAURIS

Ota puheenvuoro ja kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Piilottelulla et saa juuri mitään aikaan. Ole valmis tulemaan vastaan ja joustamaan. Nyt on aika olla aktiivinen.

 

VESIMIES

Avoin mieli on paras valttisi tänään. Ole silti tarkkana, sillä joku yrittää manipuloida tunteitasi. Romantiikka tuo jännitystä päivääsi.

 

KALAT

Päivä saattaa sinut yhteen vanha tutun kanssa. Anna tilanteelle aikaa kehittyä. Nyt ei kannata kiirehtiä kertomaan liikaa kerralla.

 

OINAS

Ole tehokas ja täsmällinen. Asioiden hoitaminen puhdistaa ajatuksesi ja tuo elämääsi järjestystä. Rakkauselämääsi on luvassa iloisia yllätyksiä.

 

HÄRKÄ

Tunteet kuohahtavat tänään. Jälkipuinti saattaa viedä aikaa, joten anna pölyn laskeutua. Palaa asiaan sovittelevissa tunnelmissa sitten, kun hetki on sopiva.

 

KAKSONEN

Sinulla on tänään tuuria raha-asioissa. Ole silti realistinen suunnitelmia laatiessasi. Yllätyksiin on hyvä varautua jo etukäteen.

 

RAPU

Joku saattaa tarttua tilaisuuteen ja käyttää ystävällisyyttäsi hyväkseen. Kotisi kaipaa laittamista. Panosta viihtyvyyteen ja itsesi hemmotteluun.

 

LEIJONA

Älä kanna huolta siitä, mitä muut sinusta ajattelevat. Tee omaa juttuasi ja sulje kaikki muu ulkopuolelle. Et voi olla jokaiselle mieliksi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.