Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI

Menneisyydestä kannattaa hakea ratkaisuja tämän hetken kysymyksiin. Kokemuksiasi ei missään tapauksessa pidä väheksyä. Tehokkuus on nyt tärkeää.

 

JOUSIMIES

Kiirehdi selvittämään kytevää konfliktia. Osaat neuvotella ja sovitella silloin, kun tilanne on riistäytymässä hallinnasta. Puhu totta joka käänteessä.

 

KAURIS

Pyydä palvelusta tarpeen sattuessa. Kerro selkeästi, mitä tarvitset ja mihin et ole tyytyväinen. Muut eivät osaa lukea ajatuksiasi. Pidä silmällä kaikkea, mitä ympärilläsi tapahtuu.

 

VESIMIES

Älä lykkää huomiseen asioita, jotka tulisi hoitaa tänään. Saat mielenrauhan toimimalla niin pian kuin mahdollista. Ole tehokas ja harpo tiesi muiden edelle.

 

KALAT

Kaikki uusi ja jännittävä vetää sinua puoleensa. Hillitse impulssejasi, jotta et joutuisi hankalaan välikäteen. Heilahtelevat mielialat voivat tuottaa tänään ongelmia.

 

OINAS

Tutki taustoja itse. Olet tärkeän asian äärellä, eikä liian monen välikäden kautta kulkeneeseen tietoon pidä luottaa. Elämässäsi tapahtuu valtavasti samanaikaisesti.

 

HÄRKÄ

Itsepäisyys voi aiheuttaa sinulle nyt ongelmia. Ole valmis kompromisseihin, sillä joustamaton asenne vie sinut liemeen. Ryhmähenki on nyt tarpeen.

 

KAKSONEN

Lähde uusiin maisemiin. Tarvitset haasteita ja inspiraatiota, sillä ideasi uhkaavat muuten ehtyä. Vietä aikaa sinua innostavan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Sinusta tehdään vastuuhenkilö tänään. Osoita olevasi luottamuksen arvoinen. Pidä silmällä rahatilannettasi, niin vältyt ikäviltä yllätyksiltä.

 

LEIJONA

Suuntaa sinne, minne sydämesi ohjaa sinua. Vietä aikaa läheistesi kanssa yhteisiä suunnitelmia laatien. Rakkauselämäsi menee kaiken muun edelle.

 

NEITSYT

Älä pelkää kritiikkiä. Rakentava palaute on juuri se, mitä tarvitset kehittyäksesi. Haasta itsesi aina vain pidemmälle ja ylläty iloisesti.

 

VAAKA

Mieti tarkkaan, mihin haluat suunnata seuraavaksi. Kaikki on toistaiseksi auki eivätkä vaihtoehdot lopu kesken. On aika lopettaa haaveilu ja siirtyä tositoimiin.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.