Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Älä kiirehdi, sillä hidastat asioita reilusti jos mokaat. Nyt ei ole oikea hetki juosta pää kolmantena jalkana eteenpäin. Sinulla on kyllä aikaa.

 

VESIMIES

Listaa itsellesi asiat, jotka olet aikeissa saada tänään hoidettua. Järjestelmällisyys on kaiken avain. Älä anna periksi laiskuuden puuskille.

 

KALAT

Kuuntele tarkkaavaisesti ja nojaa vaistoosi, kun jokin on epäselvää. Tunteesi voivat kuohua petollisesti tänään. Käytä kylmää järkeä päätöksissä.

 

OINAS

Sinun on vaikea pitää tilannetta hallussasi. Asiat muuttuvat nopeasti, etkä voi vaikuttaa niihin niin paljon kuin haluaisit. Heittäydy virran mukaan.

 

HÄRKÄ

Odottamaton käänne yllättää sinut täysin. Älä mene paniikkiin, vaikka pakka sekoittuu. Varustaudu päivään seikkailumielellä ja optimismilla.

 

KAKSONEN

Joku käyttää ystävällisyyttäsi hyväkseen, jos et ole tarkkana. Avun tarjoamisellakin on rajansa. Pidä ensisijaisesti huoli itsestäsi.

 

RAPU

Suunnittele tulevat siirtosi huolellisesti. Keskity ensin keräämään tietoa ja punnitsemaan vaihtoehtojasi. Panostuksesi kyllä kannattaa.

 

LEIJONA

Pidä kiinni oikeuksistasi. Kukaan ei saa jyrätä ylitsesi, joten ole valmis puolustautumaan. Sinun olisi hyvä pitää itsestäsi tarpeen tullen hieman ääntä.

 

NEITSYT

Ole avoin tunteistasi puhuessasi. Piilottelu ei ole hyväksi ihmissuhteillesi. Uskaltaudu ottamaan riski ja tekemään jotain uutta.

 

VAAKA

Älä toimi pelkän impulssin vuoksi. Tunteesi voivat johdattaa sinut pahasti harhaan. Analysoi sen sijaan tilannetta ja mieti omia prioriteettejasi.

 

SKORPIONI

Älä hyppää pää edellä mihinkään uuteen. Ryhmän vetovoimaa voi olla vaikea vastustaa. Kuuntele silti itseäsi ratkaisuissasi.

 

JOUSIMIES

Pidä silmällä rahankäyttöäsi. Tunteet voivat aiheuttaa kummallista käytöstä ostoksilla. Kuuntele itseäsi ja muista, ettet voi ostaa onnea.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.