Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT
Käsillä on lupaavia mahdollisuuksia. Pysy valppaana ja valmiina toimimaan tilaisuuden osuessa kohdallesi. Olet itse vastuussa omasta menestyksestäsi.

 

VAAKA
Yritä parhaasi mukaan ymmärtää, mitä sinulta odotetaan. Vältät draaman, jos olet liikkeellä suvaitsevaisella asenteella varustettuna.

 

SKORPIONI
Ole kaikessa mukana koko sydämelläsi. Sinulla on paljon annettavaa, eikä nyt ole aika jarrutella. Tee omaa juttuasi ja käytä luovuuttasi.

 

JOUSIMIES
Älä usko kaikkea, mitä kuulet. Sinisilmäisyys johtaa sinut nopeasti ongelmiin. Käytä järkeäsi ja keskity omiin tavoitteisiisi.

 

KAURIS
Pidä tunteet erillään raha-asioista. Kuuntele tarkkaan saamaasi palautetta ja varmista, että ymmärrät kokonaiskuvan. Älä tee hätiköityjä päätöksiä.

 

VESIMIES
Etsi kekseliäitä tapoja säästää. Nyt ei ole aika sortua heräteostoksiin tai lainailla kavereille rahaa. Romantiikka on hyvässä nousussa.

 

KALAT
Puhe ei enää riitä. On tullut aika toimia. Jäät nopeasti kiinni epäröinnistä, jos et ole aivan varma asiastasi.

 

OINAS
Anna muutoksille tilaisuus. On aika päästää elämääsi uusia tuulia. Muista painottaa aina tilanteen positiivisia puolia.

 

HÄRKÄ
Lähde liikkeelle jututtamaan ihmisiä. Tarjolla on hyödyllistä tietoa kysyvälle. Yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa kannattaa harkita.

 

KAKSONEN
Kerro selkeästi, mitä sinulla on sydämelläsi. Väärinkäsityksen vaara pienenee, jos valitset sanasi tarkasti. Joku saattaa hämätä sinua tyhjillä lupauksilla.

 

RAPU
On aika opetella uusia taitoja. Pysy nöyränä ja valmiina mukautumaan vaihtuviin tilanteisiin. Lyhyt reissu tuo tiellesi kiinnostavan ihmisen.

 

LEIJONA
Ihmissuhteesi on paras voimavarasi. Saat läheisiltäsi tarvitsemaasi energiaa päivän haasteisiin. Ota vastaan hyödyllinen palaute.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.