Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Mieti, mitä itse tarvitset. Päätöstesi ei pitäisi perustua sille, mitä joku muu toivoo tilanteelta. Lähelläsi on ihminen, joka ei ole sinulle täysin rehellinen.

 

VAAKA

Nyt ei ole aika istuskella odottamassa. Toimi ja muuta asiat, joihin et ole tyytyväinen. Ihmissuhteet vaativat harvinaisen paljon panostusta ja läsnäoloa.

 

SKORPIONI

Oma-aloitteisuudesta saa tänään pisteitä. Tunteet saattavat olla pinnassa, eikä toimettomuus paranna asiaa. Ole aktiivinen ja pidä itsestäsi huolta myös fyysisesti.

 

JOUSIMIES

Selvitä tunnepitoinen sotku nopeasti. Ihmissuhteet saattavat kärsiä, jos annat väärinkäsitysten kasvaa tarpeettoman suuriksi. Kotisi olisi aika saada uusi ilme.

 

KAURIS

Ota huomioon toisten tunteet. Et voi tietää, mitä he käyvät läpi omilla tahoillaan. Käytä aikasi viisaasti ja pidä etäisyyttä oikutteleviin ihmisiin.

 

VESIMIES

Selvitä itsellesi asioiden tärkeysjärjestys ja jatka eteenpäin vasta sitten. Tarvitset annoksen määrätietoisuutta päästäksesi tavoitteisiisi käsiksi. Anna romantiikalle tilaa.

 

KALAT

Älä anna kenenkään kuormittaa sinua liikaa. Jos rajasi tulevat vastaan, ei sinun tarvitse esittää urheaa. Ole oma itsesi joka tilanteessa.

 

OINAS

Kriittisyyttä kannattaa hillitä. Ystävällismieliset ehdotukset kantavat paljon pidemmälle. Muutokset alkavat helpoiten itsestäsi.

 

HÄRKÄ

Lähde mukaan johonkin epätavalliseen. Seikkailu avaa sinulle uusia ovia. Panosta moitteettomaan kommunikointiin ja tartu tilaisuuteen matkustaa, jos sellainen osuu kohdallesi.

 

KAKSONEN

On aika tehdä päätös tulevaisuutesi suhteen. Ulkoiset muutokset voivat toimia mielialasi nostattajana. Muista huomioida läheisiäsi.

 

RAPU

Tunteet nousevat pintaan, mikä saa sinut käyttäytymään harvinaisen impulsiivisesti. Harkitse tekojesi seurauksia ennen kuin toimit. Järjenkäytöllä vältyt töppäyksiltä.

 

LEIJONA

Tee jotain erilaista ja repäisevää. Päivä on täynnä yllätyksiä ja iloa. Rakkauselämäsi kukkii tällä hetkellä loistossaan.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Kumoat esteet tieltäsi sisukkuudella. Ota kaikki irti ladatuista akuistasi. Pääset monta harppausta lähemmäksi tavoitteitasi tänään.

 

KALAT

Ota kaikki irti viehätysvoimastasi. Sinulle ei tuota vaikeuksia suostutella ihmisiä puolellesi. Menneiden muistelemisesta on hyötyä.

 

OINAS

Itsekurista on hyötyä. Muistuta itseäsi tavoitteistasi ja pyri niitä kohti koko voimallasi. On aika vähentää puhetta ja lisätä toimintaa.

 

HÄRKÄ

Älä anna takaiskujen lannistaa. Puske itsesi läpi esteistä tarmolla ja intohimolla. Olet pysäyttämätön, jos määränpääsi on sinulle selvä.

 

KAKSONEN

Älä lipsu liiallisuuksiin. Hillitse impulssejasi niin ihmissuhteissa kuin työasioissakin. Valitse tarkkaan, mihin käytät tänään rahasi.

 

RAPU

Keskity yhteen asiaan kerrallaan. Pidä sinua tukevat ja luotettavat ihmiset lähelläsi. Tarvitset onnistuaksesi tukiverkkoa ja itseluottamusta.

 

LEIJONA

Yritä olla joustava ja sopeutua nopeasti uusiin tilanteisiin. Joku saattaa sanella sinulle tänään kovia ehtoja. Etsi ratkaisua, joka palvelee kaikkia osapuolia.

 

NEITSYT

Tee jotain repäisevää. Lähde liikkeelle ja ota selvää sinua kiinnostavasta asiasta. Älä tee isoja ratkaisuja tunnekuohun vallassa.

 

VAAKA

Panosta kauniiseen ja toimivaan kotiin. Muutokset heijastuvat nopeasti myös ihmissuhteisiisi. Mieti, mitä itse haluat tulevalta.

 

SKORPIONI

Haluat elämääsi muutoksia. Anna mielikuvituksesi johdattaa sinua eteenpäin. Pidä rahanmenosi minimissä, niin vältyt stressiltä.

 

JOUSIMIES

Sinun ei tarvitse seurata massaa, jos vaistosi vetää sinua toisaalle. Älä anna kenenkään syyllistää sinua turhaan. Pidä puoliasi joka tilanteessa.

 

KAURIS

Erimielisyyksiä syntyy tänään helposti. Älä anna tunteidesi ottaa sinusta valtaa. On aika lisätä jäitä hattuun ja jättää suuret päätökset myöhemmäksi.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

VESIMIES

Luota siihen, miltä sinusta tuntuu. Ammenna viisautta menneisyyden kokemuksistasi. Ne osoittavat sinulle oikean suunnan.

 

KALAT

Älä laita liikkeelle muutoksia, jos et ole varma asiastasi. Sinun on selvitettävä taustat ja tiedettävä, mitä haluat. Luota vaistoosi ja kykyihisi.

 

OINAS

Jännitys vetää sinua puoleensa. Yritä hillitä itseäsi, sillä nyt ei ole aika hypätä sokkona uusiin kuvioihin. Löydät kipinää elämääsi myös riskittömästi.

 

HÄRKÄ

Tarkastele työmarkkinoita sopivien tilaisuuksien varalta. Älä silti ryntää tekemään päätöksiä. Mielesi saattaa muuttua nyt tiehään tahtiin.

 

KAKSONEN

Pidä pää kylmänä, niin vältyt mokilta. Tunteenpurkaus voisi saada sinut tekemään järjettömiä päätöksiä. Etene asioissa yksi etappi kerrallaan.

 

RAPU

Pyri tulemaan kaikkien kanssa toimeen. Positiivinen asenne on paras valttisi. Välttele konflikteja ja ole valmis ahkeroimaan tavoitteidesi eteen.

 

LEIJONA

Piristä arkeasi pienillä asioilla. Rahaa ei tarvitse kulua suuria summia, jotta voisit pitää hauskaa. Älä ota muiden miellyttämisestä paineita.

 

NEITSYT

Saat tarjouksen, joka on liian hyvä ollakseen totta. Kysele lisää, kunnes kaikki on sinulle selvää. Vielä ei ole aika lyödä asioita lukkoon.

 

VAAKA

Odottamaton käänne saa sinut epävarmaksi. Tuleva näyttää olevan vaakalaudalla. Älä hermostu pienistä takaiskuista, sillä peli ei ole vielä pelattu.

 

SKORPIONI

Pidä tunteesi piilossa. Kuuntele ja ota opiksi kaikesta, mitä näet ympärilläsi. Paina tärkeiltä tuntuvat yksityiskohdat mieleen tulevaa varten.

 

JOUSIMIES

Luvassa on onnellisia käänteitä. Ota muutokset vastaan ja katso, mihin tie vie sinut. Ole ennen kaikkea rehellinen itsellesi.

 

KAURIS

Saatat joutua kiivaaseen väittelyyn tänään. Käyttäydy fiksusti ja peräänny, jos tilanne kuumenee turhan paljon. Älä hakeudu konflikteihin.