Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Mieti tekojesi mahdollisia seurauksia ennen kuin toimit. Laadi tarkka suunnitelma siitä, mitä olet tekemässä. Pyydä apua luotettavalta taholta.

 

LEIJONA

Pitäydy alkuperäisessä suunnitelmassa. Nyt ei ole aika soveltaa, joten pidä mielikuvituksesi kurissa. Kaikelle on aikansa.

 

NEITSYT

Lähde tapaamaan ihmisiä ja solmimaan kontakteja. Verkostot ovat nyt kaikki kaikessa. Pyri täydellä höyryllä eteenpäin.

 

VAAKA

Älä seuraa laumaa. Kuuntele itseäsi ja valitse polkusi sen perusteella. Massan mielipide ei välttämättä ole omasi.

 

SKORPIONI

Panoksellasi on väliä. Varo sanojasi, sillä saatat päästää suustasi tänään muutaman harhalaukauksen. Yritä olla suututtamatta ketään.

 

JOUSIMIES

Sinulla on nyt paljon sanottavaa. Muotoile ajatuksesi huolellisesti, jotta välttyisit väärinkäsityksiltä. Suora puhe pelastaa sinut.

 

KAURIS

Anna tunteidesi näkyä ja sano suoraan, mitä odotat tulevalta. Nyt ei kannata kaunistella totuutta. Rehellisyys avaa sinulle ovia.

 

VESIMIES

Pidä asiasi pienen piirin tiedossa. Salamyhkäisyys on nyt vain sinulle hyväksi. Tunteet kuumenevat tänään helposti.

 

KALAT

Kanna kortesi kekoon yhteisessä projektissa. Kyseessä voi olla myös pieneltä tuntuva juttu. Joku tekee sinulle pian tärkeän vastapalveluksen.

 

OINAS

Saat idean, josta on iloa myös muille. Muotoile ajatuksesi sanoiksi ja yritä innostaa mahdollisimman paljon ihmisiä mukaan. Sinulla on vaikutusvaltaa.

 

HÄRKÄ

Tunteet nousevat pintaan ja aiheuttavat sotkua. Ole valmis taipumaan kompromissiin, sillä muuten et pääse asioissa eteenpäin.

 

KAKSONEN

Sinulla ei ole aavistustakaan siitä, mihin pystyt. Luota itseesi, sillä se on avain kaikkeen hyvään. Saat arvokasta apua läheltäsi.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 


JOUSIMIES
Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. Menneisiin palaaminen on juuri sitä, mitä kaipaat. On aika palata käsittelemättömän asian pariin.

 

KAURIS
Harkitse tarkkaan, mihin käytät aikasi ja energiasi. Tarvitset haasteita elämääsi. Positiivinen asenne on paras aseesi tänään.

 

VESIMIES
Nyt ei ole aika tehdä radikaaleja muutoksia. Kokeile rauhallisempaa lähestymistapaa. Tylsistyminen ei ole hyvä syy hypätä tuntemattomaan.

 

KALAT
Stressi verottaa jaksamistasi. Muista pitää itsestäsi huolta myös kiireen keskellä. Kuuntele vaistoasi tärkeiden päätösten edessä.

 

OINAS
Muutokset alkavat itsestäsi. Anna tapahtumille kunnon potku eteenpäin. Hetki on otollinen reissuun lähtemiselle.

 

HÄRKÄ
Ota epätavalliset keinot käyttöön. Sinulla on edessäsi dilemma, jonka ratkaiseminen kysyy mielikuvitusta. Rehellisyys on tärkeää ihmissuhteissa.

 

KAKSONEN
Tutustu uusiin ihmisiin. Yllätyt iloisesti, jos unohdat ennakkoluulosi kotiin. Löydät itsesi inspiroivasta ja kiehtovasta seurasta.

 

RAPU
Lähde tapaamaan vanhaa ystävää. Saat häneltä arvokkaita neuvoja, jotka auttavat sinua polttavan dilemman ratkaisemisessa.

 

LEIJONA
Hoida tänään raha-asioita. Selvitä väärinkäsitykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Vältyt draamalta olemalla suorasanainen.

 

NEITSYT
Älä anna kenenkään sanella sinulle, miten sinun tulisi hoitaa asiasi. Pidä kiinni periaatteistasi. Käytännönläheisyys on tänään valttia.

 

VAAKA
Lähde lyhyelle matkalle. Maisemanvaihdos tekee hyvää ja antaa sinulle uutta ajateltavaa. Pysy kuitenkin budjettisi rajoissa.

 

SKORPIONI
Yritä auttaa läheistäsi kaikin mahdollisin keinoin. Ole hienotunteinen ja yritä kuulostella, onko hetki sopiva suoralle puheelle. Vietä aikaa myös omissa oloissasi.

 

Lue myös horoskooppisi tälle viikolle!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

 

JOUSIMIES

Hoida tekemättä jääneitä asioita pois päiväjärjestyksestä. Varaa aikaa perheelle ja ystäville. Koti vaatii tänään suuren osan energiastasi.

 

KAURIS

Mieti tekojesi seurauksia ennen kuin toimit. Tunnekuohu saattaa sokaista sinut täysin, ellet ole tarkkana. Ilmassa on romantiikkaa.

 

VESIMIES

Saatat hermostua tänään helposti, jos keskustelukumppanisi eivät ole kanssasi samoilla linjoilla. Älä lipsu takaisin taaksesi jättämäsi pahan tavan pariin.

 

KALAT        

Pidä erityisesti raha-asiasi piilossa uteliaitten katseilta. Kohdallesi osuu tarjous, joka on harkinnan arvoinen. Se voi olla kaipaamasi uusi alku.

 

OINAS

Opit tänään paljon uutta tapaamiltasi ihmisiltä. Valitse tarkkaan, kenelle avaudut tunteistasi. Harkitse omassa tahdissasi, mihin suuntaat seuraavaksi.

 

HÄRKÄ

Ihmissuhteissa on luvassa pientä säröilyä. Älä anna konfliktin pilata päivääsi. Ota tapahtumiin etäisyyttä ja lähde välillä muiden asioiden pariin.

 

KAKSONEN

Pidä elämäsi yksinkertaisena. Hoida luvatut asiat pois alta jättämättä kenellekään varaa kritisoida sinua. Odottamaton kohtaaminen antaa sinulle ajateltavaa.

 

RAPU

Älä arvioi voimavarojasi yläkanttiin. Panosta hyvinvointiisi ja välty loppuun palamiselta. Pienillä muutoksilla arkesi helpottuu.

 

LEIJONA

Muutokset tekevät sinulle hyvää. Lähde uusiin maisemiin tuulettamaan ajatuksiasi. Päivä tuo tiellesi tutustumisen arvoisen ihmisen.

 

NEITSYT

Pysy rauhallisena tilanteessa kuin tilanteessa. Ota viehätysvoimasi käyttöön hankalan paikan sattuessa kohdalle. Ovet alkavat äkkiä avautua.

 

VAAKA

Älä elä yli varojesi. Voit tehdä loistavan vaikutuksen ihmisiin sotkematta omaisuuttasi asiaan. Luota persoonallisuutesi vetävyyteen.

 

SKORPIONI

Ole hienotunteinen ja hoida tulenarkaa asiaa muiden katseilta piilossa. Älä tuputa mielipiteitäsi kenellekään. Jätä jokaiselle tilaa.

 

Lue myös horoskooppisi tälle viikolle!