Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Älä istu toimettomana nyt, kun sinun pitäisi liikkua eteenpäin täysin voimin. Itsekurista on tänään hyötyä. Vietä aikaa perheen ja sukulaisten kanssa.

 

RAPU

Kotona nousee pintaan ongelmia. Ota asiat käsittelyyn mahdollisimman nopeasti. On tärkeää, että olet rehellinen itsellesi.

 

LEIJONA

Ota haaste vastaan. Löydät itsesi kilpailutilanteesta, mikä on omiaan antamaan sinulle lisäpotkua. Suuntaa energiasi hyödylliseen kohteeseen.

 

NEITSYT

Ole valmis neuvottelemaan ja tulemaan vastaan. Ota selvää siitä, mitä sinulta odotetaan. Älä taivu painostusyritysten alla.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Löydät itsesi nopeasti motivoivan projektin parista. Seuraa sydäntäsi, mutta vältä rahallista panostusta kysyviä riskejä.

 

SKORPIONI

Ota varaslähtö ensi viikkoon. Olet täynnä virtaa, eikä mikään haaste ole sinulle liikaa. Pidä itsesi kiireisenä, niin ajatuksesi eivät jää kiertämään kehää.

 

JOUSIMIES

Ympäröi itsesi ihmisillä, joiden seurassa sinun on hyvä olla. Turvallinen ja luottavainen ilmapiiri on tänään tarpeen. Saat apua matkallasi kohti unelmiasi.

 

KAURIS

Vietä aikaa kotona. Liikenteessä voi olla luvassa myöhästelyä ja hermojen kiristymistä. Karsi aikatauluistasi pois kaikki tarpeeton.

 

VESIMIES

Lähde tapaamaan vanhoja ystäviä ja muistelemaan menneitä. Keksitte yhdessä hyvin idean, joka on eteenpäin kehittelemisen arvoinen. Ota kaikki mielipiteet vastaan.

 

KALAT

Tee parhaasi tullaksesi toimeen kaikkien kanssa. Panosta kotiin ja perheeseen liittyviin asioihin. On aika näyttää, kuinka paljon välität.

 

OINAS

Sinulla on  tänään vaikeuksia pysyä rauhallisena. Ylireagointi voi viedä sinut vaikeisiin tilanteisiin. Ole avoin keskustelulle.

 

HÄRKÄ

Pidä temperamenttisi hallinnassasi. Anna energiasi virrata positiiviseen suuntaan. Rakkauselämäsi vie nyt kaiken huomiosi.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.