Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Perhe ja sukulaiset vievät nyt valtaosan huomiostasi. Ole valmis antamaan heille aikaasi. Viehätysvoimasi on nyt huipussaan.

 

KAKSONEN

Mieti, mikä sinua ajaa eteenpäin. Älä tee suuria ratkaisuja, jos et ole varma omista motiiveistasi. Ota asioista selvää ennen mukaan hyppäämistä.

 

RAPU

Tunteet nousevat helposti pintaan tänään. Käsittele epäselvät asiat mahdollisimman pian pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyydellä vältät draaman.

 

LEIJONA

Älä seuraa laumaa, jos se ei tunnu omalta jutultasi. Tärkeintä on, että pysyt uskollisena itsellesi. Rahan kanssa kannattaa olla nyt varovainen.

 

NEITSYT

Ota ilo irti verkostoistasi tänään. Sosiaalinen media voi osoittautua tärkeäksi apuvälineeksi ongelmasi ratkaisemisessa. Luota ystäviesi tukeen.

 

VAAKA

Satsaa täysillä kotiisi ja ihmissuhteisiin. Kuuntele tarkkaavaisesti läheisesi sanoja. Toimiva kommunikointi on kaiken hyvän alku.

 

SKORPIONI

Anna mielikuvituksesi lentää. Saat hyviä ideoita myös työtuttavalta tai etäiseltä kaverilta. On aika miettiä voimien yhdistämistä.

 

JOUSIMIES

Ole tarkkana siitä, minkälaista tietoa jaat eteenpäin. Varmista faktat etenkin, jos aihe on valonarka. Luvassa on pieniä takaiskuja.

 

KAURIS

Vietä laatuaikaa rakkaan ihmisen kanssa. On aika puhua yhteisistä asioista ja miettiä tarpeellisia muutoksia. Älä tyydy pelkkiin puheisiin, vaan toimi.

 

VESIMIES

Varaa päivästä aikaa rentoutumiselle. Lähde kulttuuririentoihin tai hemmottele itseäsi kotona. Romanttinen tuulahdus piristää päivääsi.

 

KALAT

Taloudellinen tilanteesi saa lupaavan käänteen. Älä innostu liikaa, sillä törsääminen kääntäisi asiat nopeasti päälaelleen. Vietä aikaa rakkaittesi kanssa.

 

OINAS

Älä anna tunteillesi liikaa valtaa. Joku lähipiiristäsi tuottaa sinulle pettymyksen tänään. Vedä henkeä ja muista, millä on oikeasti väliä.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi sotkea suunnitelmiasi. Päivä heittää sinut yllättäviin tilanteisiin, joissa on sopeuduttava nopeasti. Ota muutokset avosylin vastaan.

 

RAPU

Joudut selittelemään tekemisiäsi. Älä hermostu, vaan perustele näkemyksesi kaikessa rauhassa. Tarjoa apua pulaan joutuneelle kaverille.

 

LEIJONA

Pidä mielipiteesi omaa tietonasi tänään. Väittelyyn joutuminen voi sotkea suunnitelmasi tänään. Näytä läheisellesi olevasi luotettava.

 

NEITSYT

Lykkää muutoksia liikkeelle. Moni asia on tänään kiinni sinusta. Kiinnitä huomiota terveyteesi ja tarkistuta mielessäsi pyörivä pikkuseikka.

 

VAAKA

On aika järjestellä raha-asioita. Älä anna sen stressata sinua tarpeettomasti. Kysy asiantuntijan apua, jos sinulta loppuvat ideat kesken.

 

SKORPIONI

Heittäydy luovaksi. Anna mielikuvituksesi laukata ja kokeile reippaasti jotain uutta. Etenkin kotiin liittyvissä kysymyksissä kannattaa olla avoin uudelle.

 

JOUSIMIES

Ole tarkkana uusien tuttavien kanssa. Ongelmia saattaa ilmetä nopeasti, jos uskoudut väärälle ihmiselle. Luota vaistoosi, niin et osu harhaan.

 

KAURIS

Järjestelmällisyys on kaiken hyvän alku. Suunnittele aikataulusi huolellisesti ja pidä niistä parhaasi mukaan kiinni. Pieniltä yllätyksiltä ei voi välttyä.

 

VESIMIES

Älä hyppää pää edellä uusiin seikkailuihin. Mieti, mikä sinulle on nyt tärkeintä. Et voi saada kaikkea kerralla, joten keskity yhteen asiaan kerrallaan.

 

KALAT

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Saat ympäriltäsi tarvitsemaasi tukea eteenpäin päästäksesi. On aika tehdä muutoksia kotiisi.

 

OINAS

Älä anna kenenkään asettaa sinulle rajoja. Päätä itse, mihin pystyt. Diplomaattinen asenne on tarpeen tänään sotkuja selvitellessäsi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi ihmisiltä, joilla on sinua enemmän kokemusta. Muista kunnioittaa jokaisen mielipiteitä ja antaa muille tilaa. Ole avoin uusille ideoille.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Pidä silmät auki. Päivä on täynnä kiinnostavia tapahtumia ja ihmisiä. Saat uutta potkua paikallaan junnaavaan projektiin.

 

RAPU

Ole valmis muutoksiin. Pidä kiinni budjetista, sillä ylimääräinen rahanmeno ei tiedä hyvää. Älä kerää lisää stressinaiheita.

 

LEIJONA

Pidä impulssisi hallinnassa. Tunnepitoinen keskustelu saattaa karata käsistä nopeasti tänään. Tarvitset aikaa itsellesi.

 

NEITSYT

Älä johda ketään harhaan. Pidä huolta siitä, että sanasi ymmärretään oikein. Onni potkii sinua tänään moneen otteeseen.

 

VAAKA

Älä ota tarpeettomia riskejä. Odota tasaisempaa hetkeä uusia juttuja kokeillaksesi. Toistaiseksi kannattaa pelata varman päälle.

 

SKORPIONI

Hoida väärinkäsitykset kuntoon niin pian kuin mahdollista. Älä jätä puolitiehen mitään. Määrätietoisuutesi avaa ovia tänään.

 

JOUSIMIES

Vaihda maisemaa. Tarvitset uusia tuulia inspiraatiota saadaksesi. On hyvä hetki tutustua ihmisiin ja solmia kiinnostavia kontakteja.

 

KAURIS

Avaa silmäsi ja testaa jotain uutta. Erityisesti raha-asioissa kannattaa olla avoin vaihtoehdoille. Ratkaisu löytyy yllättävältä taholta.

 

VESIMIES

Tarvitset lisäenergiaa. Motivoi itsesi liikkeelle, sillä päivä on täynnä haasteita. Kaikki ei suju tänään odotustesi mukaan.

 

KALAT

Kodin ja perheen asiat menevät kaiken muun edelle. On aika puhua läheisesi kanssa tulevaisuudesta. Ilmassa on romantiikkaa.

 

OINAS

Keskity muiden auttamiseen. Lähipiirissäsi on ihminen, joka kaipaa sinua lähelleen. Seuraa vaistoasi, joka ei jätä sinua pulaan.

 

HÄRKÄ

Pidä kiinni sovituista jutuista. Tärkeintä on tänään huolellisesti laadittu suunnitelma. Pyydä apua tarpeen vaatiessa.