Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Perhe ja sukulaiset vievät nyt valtaosan huomiostasi. Ole valmis antamaan heille aikaasi. Viehätysvoimasi on nyt huipussaan.

 

KAKSONEN

Mieti, mikä sinua ajaa eteenpäin. Älä tee suuria ratkaisuja, jos et ole varma omista motiiveistasi. Ota asioista selvää ennen mukaan hyppäämistä.

 

RAPU

Tunteet nousevat helposti pintaan tänään. Käsittele epäselvät asiat mahdollisimman pian pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyydellä vältät draaman.

 

LEIJONA

Älä seuraa laumaa, jos se ei tunnu omalta jutultasi. Tärkeintä on, että pysyt uskollisena itsellesi. Rahan kanssa kannattaa olla nyt varovainen.

 

NEITSYT

Ota ilo irti verkostoistasi tänään. Sosiaalinen media voi osoittautua tärkeäksi apuvälineeksi ongelmasi ratkaisemisessa. Luota ystäviesi tukeen.

 

VAAKA

Satsaa täysillä kotiisi ja ihmissuhteisiin. Kuuntele tarkkaavaisesti läheisesi sanoja. Toimiva kommunikointi on kaiken hyvän alku.

 

SKORPIONI

Anna mielikuvituksesi lentää. Saat hyviä ideoita myös työtuttavalta tai etäiseltä kaverilta. On aika miettiä voimien yhdistämistä.

 

JOUSIMIES

Ole tarkkana siitä, minkälaista tietoa jaat eteenpäin. Varmista faktat etenkin, jos aihe on valonarka. Luvassa on pieniä takaiskuja.

 

KAURIS

Vietä laatuaikaa rakkaan ihmisen kanssa. On aika puhua yhteisistä asioista ja miettiä tarpeellisia muutoksia. Älä tyydy pelkkiin puheisiin, vaan toimi.

 

VESIMIES

Varaa päivästä aikaa rentoutumiselle. Lähde kulttuuririentoihin tai hemmottele itseäsi kotona. Romanttinen tuulahdus piristää päivääsi.

 

KALAT

Taloudellinen tilanteesi saa lupaavan käänteen. Älä innostu liikaa, sillä törsääminen kääntäisi asiat nopeasti päälaelleen. Vietä aikaa rakkaittesi kanssa.

 

OINAS

Älä anna tunteillesi liikaa valtaa. Joku lähipiiristäsi tuottaa sinulle pettymyksen tänään. Vedä henkeä ja muista, millä on oikeasti väliä.