Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Hoida itse omat asiasi, sillä tunnet omat tarpeesi parhaiten. Joudut puolustamaan itseäsi tänään. Sinun on tiedettävä, mitä haluat.

 

OINAS

Älä jätä mitään kesken. Hoitamattomat asiat tuovat vain turhaa stressiä. Juttele suunnitelmistasi rakkaan ihmisen kanssa ja kysy hänen mielipidettään.

 

HÄRKÄ

Älä usko velvollisuuksiasi kenenkään muun hoidettaviksi. Tee tarvittava työ itse. Vältät siten mokat ja draamaa ruokkivat väärinkäsitykset.

 

KAKSONEN

Tunteet kuohuvat tänään herkästi. Selvitä itsellesi tilanteen kokonaiskuva. Muista, että sinulla ei ole kiire mihinkään.

 

RAPU

Älä ole liian ankara itsellesi. Vaadit paljon, etkä osaa nyt välttämättä ajatella omaa parastasi. Panosta tasapainoon ja onnellisuuteesi.

 

LEIJONA

Jännitys ja uudet paikat vetävät sinua puoleensa. Päiväsi tulisi sisältää rauhallista yhteiseloa rakkaan ihmisen seurassa. Anna romantiikalle tilaa.

 

NEITSYT

Kotona nousee pintaan ongelmia, ellet toimi nopeasti. Älä tee kysymättä ratkaisuja ominpäin. Pysyttele kaukana draamasta.

 

VAAKA

Lyhyt reissu tekee hyvää. Rakkauselämässäsi sattuu ja tapahtuu tänään. Opit jotain arvokasta tämänpäiväisistä kokemuksista.

 

SKORPIONI

On aika ottaa yhteyttä vanhoihin ystäviin. Harkitse uudestaan ideaa, jonka olet hylännyt menneisyydessä. Muistoihin palaaminen kannattaa.

 

JOUSIMIES

Kuuntele muiden sanoja ja toiveita. Sinun on ei tarvitse vaivata päätäsi liikaa muiden ongelmilla. Voit ehdottaa ratkaisuja, mutta älä kanna toisten taakkoja.

 

KAURIS

Autat muita mielelläsi. Älä anna heidän kuormittaa sinua liikaa. Sinun on tiedettävä tarkalleen, mihin olet hyppäämässä mukaan.

 

VESIMIES

Älä kaunistele totuutta, vaan puhu suoraan. On aika ottaa menneistä opiksi ja tehdä muutoksia elämääsi. Uskalla vaatia hyvää kohtelua.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.