Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Ilmassa on hämmennystä, sillä muutoksia tulee paljon kerralla. Tunteesi myrskyävät. Yritä pitää pää kylmänä kaikesta huolimatta.

 

KALAT

Etsi vastauksia menneisyyden kokemuksistasi. Kysele apua ihmisiltä, joilla on tarjota sinulle vankkaa tietoa. Valitse tarkkaan seuralaisesi.

 

OINAS

Kerro suunnitelmistasi ainakin lähipiirillesi. On aika laittaa ideasi testiin. Ole valmis myöntymään kompromisseihin tarvittaessa.

 

HÄRKÄ

Saatta tuntea vetoa ihmiseen, joka ei tavallisesti kiehdo sinua pahemmin. Muista, että vastakohdat täydentävät toisiaan. Käsillä voi olla nyt jotain uutta ja arvokasta.

 

KAKSONEN

Olet osana suurempaa tapahtumaketjua. Päivä antaa sinulle harmoniantunteen, jota kannattaa vaalia. Ole valmis muuttumaan itse.

 

RAPU

Lähde ennakkoluulottomasti tutkimaan uutta ympäristöä tai ilmiötä, josta olet kiinnostunut. Hyvä seura saa mielikuvituksesi liikkeelle. Inspiroidut nyt helposti.

 

LEIJONA

Olet tänään huomion keskipiste. Unohda ujostelu, silllä katseet suuntautuvat joka tapauksessa sinuun. On aika päästää elämääsi uusia ihmisiä.

 

NEITSYT

Pidä jalat tukevasti maan pinnalla. Ihmissuhteet kysyvät panostusta ja määrätietoisuutta. Unohda muiden kritisointi ja kokeile kannustamista.

 

VAAKA

On aika säätää kotona häirinnyt asia kohdilleen. Vietä laatuaikaa perheen parissa lyhtyen reissun tai muun erityisen ohjelman puitteissa. Aloitteisiisi kyllä tartutaan.

 

SKORPIONI

Tee arjestasi sen näköinen kuin sinulle parhaiten sopii. Tarvitset tilan, jossa ajatella ja haaveilla tulevasta. Löydät uudesta ihmisestä inspiraationlähteen.

 

JOUSIMIES

Joku urkkii yksityisasioitasi innokkaasti. Pidä silmällä selustaasi ja uskoudu vain luottohenkilöillesi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

KAURIS

Paperihommat ja viralliset tahot saattavat aiheuttaa sinulle tänään harmaita hiuksia. Varaa päivästä aikaa pelkään oleskeluun ja itsesi kuuntelemiseen.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Saat paljon hyvää aikaan, jos etenet asioissa pikkuhiljaa ja kohtuudessa pysytellen. Hillitse rahanmenoa. Stressi hiljenee, kunhan et lipsu liiallisuuksiin.

 

KALAT

Mieti, mikä on tällä hetkellä mahdollista ja jatka siitä eteenpäin. Haistele uusia tuulia. Mieti, miten voisit vähentää rahankulutustasi.

 

OINAS

Pidä temperamenttisi kurissa, sillä muuten tiedossa on ongelmia. Harkitse sanojasi ennen kuin päästät sammakon suustasi. Rakkauselämässäsi myrskyää.

 

HÄRKÄ

Kuuntele, tarkkaile ja ota opiksi. Älä levittele henkilökohtaisuuksia suuren piirin tietoon. Suojele niin itseäsi kuin läheisiäsikin.

 

KAKSONEN

Panosta hyvinvointiisi. Vietä aikaa seurassa, jossa sinulla on turvallinen olo. Hetki on otollinen myös puhtaasti ulkonäöllisille muutoksille.

 

RAPU

Käy kaikki vaihtoehtosi läpi. Turvaudu kokemukseesi ja hoksottimiisi. On aika ottaa haltuun uusi projekti, joka voi viedä sinut pitkälle.

 

LEIJONA

On hyvä hetki uusien taitojen opetteluun ja itsesi kehittämiseen. Kohtele jokaista vastaantulevaa ihmistä hyvin, niin saat kokea ilahduttavia yllätyksiä.

 

NEITSYT

On aika kiinnostua uusista asioista. Älä aseta mielikuvituksellesi turhia rajoja. Mieti, mitä juuri sinä odotat ja toivot tulevalta.

 

VAAKA

Luota vaistoihisi, kun joudut pelaamaan riskillä. Joudut tänään vastakkain arvaamattoman ihmisen kanssa. Yritä parhaasi mukaan ymmärtää häntä.

 

SKORPIONI

Puhu ideoistasi ja odotuksistasi. Kuuntele korvat tarkkana hyviä neuvoja, joita nyt on tarjolla. Joku yllättää sinut erikoisella tarjouksella.

 

JOUSIMIES

Keskity itseesi ja tavoitteisiisi. On hyvä hetki kodin järjestelemiseen ja omien tarpeittesi miettimiseen. Romantiikka valaisee päivääsi.

 

KAURIS

Kuuntele ja tarkkaile kärpäsenä katossa. On turhaa kantaa huolta asioista, joihin et voi vaikuttaa. Anna muutosten tulla omassa tahdissaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.