Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Onni on tänään puolellasi. Tarkastele vaihtoehtojasi ja hio strategiasi täydelliseksi. Erityisesti raha-asioissa puhaltavat nyt lupaavat tuulet.

 

KAURIS

Hoida nopeasti pois alta puolitiehen jääneet hommat. Älä jätä taaksesi mitään keskeneräistä. Rahan kanssa kannattaa olla erityisen säntillinen.

 

VESIMIES

Pyydä apua tarpeen vaatiessa. On hyvä hetki ottaa yhteyttä vanhoihin ystäviin. Tänään syntyy tulevaisuudensuunnitelmia.

 

KALAT

Joku kaipaa huomiotasi. Älä jätä häntä ulkopuolelle, jos haluat välttyä yhteenotolta. Mieti tarkkaan, miten käytät aikasi.

 

OINAS

Pidä silmät auki. Sano ääneen, jos jokin todella häiritsee sinua. Väärinkäsityksiä syntyy helposti, jos et ole avoin ja rehellinen.

 

HÄRKÄ

Suunnittele tulevaa ja anna mielikuvituksesi vaeltaa. On aika lähteä ihmisten ilmoille viihtymään. Tarkkailusta on tänään erityisen paljon hyötyä.

 

KAKSONEN

Rehellisyys auttaa hankalan paikan tullen. Älä pelkää olla avoin omista tunteistasi puhuessasi. On tullut aika tehdä muutoksia kotonasi.

 

RAPU

Kokeile jotain uutta. Varaa itsellesi juhlapyhiksi jotain hauskaa odotettavaa. Mieti tarkkaan, miten kulutat aikaasi ja rahaasi.

 

LEIJONA

Pidä rahanmenoa silmällä. Saatat innostua kuluttamaan tänään yli tarpeiden. Muista, että läsnäolo on lahjoja tärkeämpää.

 

NEITSYT

Sinulla voi olla vaikeuksia totuuden esiin kaivamisessa tänään. Sinulta piilotellaan jotain, joten ole tarkkana. Pidä silmät auki joka tilanteessa.

 

VAAKA

Auta pulaan joutunutta ystävää tai tuttavaa. Eleesi merkitsee paljon ja tuo pisteet kotiin. On hyvä hetki tutustua lähemmin kiinnostaviin ihmisiin.

 

SKORPIONI

Ota rauhallisesti. Eteenpäin pakolla puskeminen ei ole nyt oikea ratkaisu. Keskity olennaiseen ja käsittele yksi ongelma kerrallaan pois päiväjärjestyksestä.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.