Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI

Älä anna periksi esteiden edessä. Pystyt neuvottelemaan tiesi läpi vaikeasta paikasta tänään, jos päämääräsi ovat sinulle selvät. Panosta kotisi viihtyvyyteen.

 

JOUSIMIES

Muutokset ovat sinulle hyväksi, mutta niiden pitäisi tapahtua oikeista syistä. Älä etsi uudistuksia vain tylsistymisen takia. Mieti, mihin olet menossa pidemmällä tähtäimellä.

 

KAURIS

Saat ihmeitä aikaan tehokkuudellasi. Anna luovuutesi kukkia ja testaa ideoitasi käytännössä. Sinun ei ole pakko pysyä vanhoissa ja tutuissa kaavoissa.

 

VESIMIES

Asiat eivät tapahdu itsestään. Sinun on lähdettävä itse liikkeelle ja toimittava. Itsenäisyydestä ja kekseliäisyydestä saa tänään pisteitä.

 

KALAT

Yllättävät uutiset antavat päivälle vauhtia. Raha-asioissa on tiedossa lupaavia käänteitä. Rakkauselämäsi näyttää aurinkoiselta.

 

OINAS

Älä lähde liikkeelle ilman pitävää tietoa. Kuuntele ja ota opiksi, sillä ilman faktoja ei kannata lähteä sähläämään. Varo liian nopeiden johtopäätösten vetämistä.

 

HÄRKÄ

Keskitä energiasi ihmissuhteisiin. Et ehdi joka paikkaan, joten suuntaa huomiosi olennaisimpaan. Ystävällinen ele avaa paljon ovia.

 

KAKSONEN

Ihmissuhderintamalla puhaltavat onnelliset tuulet. Panosta avoimeen kommunikointiin ja nosta ongelmat pöydälle heti, kun niitä ilmenee.

 

RAPU

Hillitse impulssejasi. Hillitön ostelu tai muut ylilyönnit aiheuttavat myöhemmin vain harmaita hiuksia. Kotona saattaa nousta yllättäviä jännitteitä pintaan.

 

LEIJONA

Vedät ihmisiä puoleesi, kun sinulla on vauhti päällä. Sinulla on ideanpoikanen, josta kannattaa jutella luotettavan ystävän kanssa. Tarvitset tarkkanäköisiä neuvoja.

 

NEITSYT

Ole valmis tulemaan vastaan ja hieromaan kompromisseja. Asiat pääsevät kehittymään vain, jos olet joustava. Vaali tasapainoa kaikin keinoin.

 

VAAKA

Pidä huolta terveydestäsi. On aika tehdä elämääsi helpottavia muutoksia. Stressiä ei pidä päästää niskan päälle arkeasi terrorisoimaan.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.