Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Älä yritä tehdä kaikkea kerralla. Olet vaarassa kahmaista liian suuren palan kakkua itsellesi. Saatat katua ahneuttasi myöhemmin.

 

VESIMIES

Laajenna horisonttiasi. Ympärilläsi on meneillään vaikka mitä kiinnostavaa, joten avaa silmäsi. On aika tehdä järkeviä ratkaisuja rahatilannettasi parantaaksesi.

 

KALAT

Hermostuminen on inhimillistä, mutta se ei ratkaise mitään. Tee parhaasi hillitäksesi itsesi vaikeassakin tilanteessa. Pyydä apua silloin, kun tarvitset sitä.

 

OINAS

Älä toimi pelkkien olettamusten varassa, sillä ne voivat johtaa sinut tänään pahasti metsään. Ota asioista selvää ja ole aidosti kiinnostunut ihmisistä.

 

HÄRKÄ

Panosta toisten auttamiseen tänään. On aika laittaa omat projektisi hetkeksi sivuun. Epäitsekäs käytöksesi ei jää muilta huomaamatta.

 

KAKSONEN

Ole valmiina toimimaan, sillä loistava tilaisuus osuu pian kohdallesi. Älä luota tietoon, joka on kiertänyt turhan monen mutkan kautta. Ota asioista itse selvää.

 

RAPU

Vedä henkeä ja pidä mietintätauko, jos jokin ei ole kohdillaan. Epäilyksesi heräävät tänään, eikä sinun auta muu kuin hidastaa tahtia. Nyt on kyse sinusta.

 

LEIJONA

Älä odottele muutosten ilmaantumista elämääsi. Laita pyörät liikkeelle itse. Hoidettuasi oman osasi voit jäädä virran mukaan seuraamaan tapahtumia.

 

NEITSYT

Älä lähde mukaan projektiin, joka haiskahtaa sinusta epäilyttävältä. Varo rahanmenoa ja pysyttele kohtuudessa kaikessa, mitä teet. Kova työ palkitaan tänään.

 

VAAKA

Pysy rauhallisena. Vältä äkkinäisten johtopäätösten vetämistä ja impulssiivisia liikkeitä. Kuuntele huolellisesti kaikki, mitä sinulle kerrotaan.

 

SKORPIONI

Ole tarkkana, sillä joku yrittää syyllistää sinua tyhjän takia. Älä anna periksi manipuloinnille. Tiedät itse parhaiten, miltä sinusta tuntuu.

 

JOUSIMIES

Päivä sisältää hämmentäviä tapahtumia. Joku yrittää suostutella sinua tekemään jotain, mikä haiskahtaa mielestäsi epäilyttävältä. Älä mene lankaan.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.