Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Ole valmis tulemaan vastaan ja neuvottelemaan. Lähde täydellä höyryllä mukaan uusiin juttuihin. Työpanoksesi kantaa pitkälle.

 

NEITSYT

Hoida velvollisuutesi huolellisesti ja nopeasti, niin vältät valitukset. Yksin oleskelu tekee tänään hyvää. Lähde kulttuurin pariin rentoutuaksesi.

 

VAAKA

Ole aktiivinen ja heittäydy mukaan uusiin kuvioihin. Nauti perheen kanssa viettämästäsi ajasta. Älä anna kenenkään painostaa sinua.

 

SKORPIONI

Tarkkailemalla muita opit paljon. Voit saada tänään arvokkaita vinkkejä ongelmista selviämiseen. Uskalla kokeilla jotain uutta.

 

JOUSIMIES

Seuraa vaistoasi ja toteuta mielihalujasi tänään. Hahmottele itsellesi mahdollisimman selkeästi, mitä haluat. Tahdonvoima vie sinut pitkälle.

 

KAURIS

Älä anna tunteidesi viedä sinua. Pidä itsesi negatiivisten ihmisten ulottumattomissa. Et tarvitse nyt huonoa energiaa ympärillesi.

 

VESIMIES

Muiden puheet ovat sinulle hyvää mainosta. Älä ujostele huomiota. On hyvä hetki uusien ihmisten tapaamiseen.

 

KALAT

Ole tarkkana, sillä joku yrittää hyötyä ystävällisyydestäsi. Älä lupaile mitä sattuu. Aloita merkittävät muutokset itsestäsi.

 

OINAS

Nyt ei ole aika jättää leikkiä kesken. Kehittele hyvää ideaa eteenpäin, niin pääset asioissa uudelle tasolle. On aika opetella uusia taitoja.

 

HÄRKÄ

Älä heittäydy liian itsepäiseksi. Sinun ei tarvitse olla kaikkien kanssa samaa mieltä, mutta yritä kuitenkin kuunnella jokaisen näkemyksiä.

 

KAKSONEN

Ota kaikki irti hyvästä fiiliksestäsi. Pidä kiinni lupauksistasi ja anna energiasi viedä sinua eteenpäin. Älä anna epärehellisen ihmisen naruttaa sinua.

 

RAPU

Luovuutesi kukkii tänään. Uusia mahdollisuuksia levittäytyy eteesi. Perheenjäsen tarjoaa sinulle kiinnostavia näkemyksiä.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 


JOUSIMIES
Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. Menneisiin palaaminen on juuri sitä, mitä kaipaat. On aika palata käsittelemättömän asian pariin.

 

KAURIS
Harkitse tarkkaan, mihin käytät aikasi ja energiasi. Tarvitset haasteita elämääsi. Positiivinen asenne on paras aseesi tänään.

 

VESIMIES
Nyt ei ole aika tehdä radikaaleja muutoksia. Kokeile rauhallisempaa lähestymistapaa. Tylsistyminen ei ole hyvä syy hypätä tuntemattomaan.

 

KALAT
Stressi verottaa jaksamistasi. Muista pitää itsestäsi huolta myös kiireen keskellä. Kuuntele vaistoasi tärkeiden päätösten edessä.

 

OINAS
Muutokset alkavat itsestäsi. Anna tapahtumille kunnon potku eteenpäin. Hetki on otollinen reissuun lähtemiselle.

 

HÄRKÄ
Ota epätavalliset keinot käyttöön. Sinulla on edessäsi dilemma, jonka ratkaiseminen kysyy mielikuvitusta. Rehellisyys on tärkeää ihmissuhteissa.

 

KAKSONEN
Tutustu uusiin ihmisiin. Yllätyt iloisesti, jos unohdat ennakkoluulosi kotiin. Löydät itsesi inspiroivasta ja kiehtovasta seurasta.

 

RAPU
Lähde tapaamaan vanhaa ystävää. Saat häneltä arvokkaita neuvoja, jotka auttavat sinua polttavan dilemman ratkaisemisessa.

 

LEIJONA
Hoida tänään raha-asioita. Selvitä väärinkäsitykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Vältyt draamalta olemalla suorasanainen.

 

NEITSYT
Älä anna kenenkään sanella sinulle, miten sinun tulisi hoitaa asiasi. Pidä kiinni periaatteistasi. Käytännönläheisyys on tänään valttia.

 

VAAKA
Lähde lyhyelle matkalle. Maisemanvaihdos tekee hyvää ja antaa sinulle uutta ajateltavaa. Pysy kuitenkin budjettisi rajoissa.

 

SKORPIONI
Yritä auttaa läheistäsi kaikin mahdollisin keinoin. Ole hienotunteinen ja yritä kuulostella, onko hetki sopiva suoralle puheelle. Vietä aikaa myös omissa oloissasi.

 

Lue myös horoskooppisi tälle viikolle!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

 

JOUSIMIES

Hoida tekemättä jääneitä asioita pois päiväjärjestyksestä. Varaa aikaa perheelle ja ystäville. Koti vaatii tänään suuren osan energiastasi.

 

KAURIS

Mieti tekojesi seurauksia ennen kuin toimit. Tunnekuohu saattaa sokaista sinut täysin, ellet ole tarkkana. Ilmassa on romantiikkaa.

 

VESIMIES

Saatat hermostua tänään helposti, jos keskustelukumppanisi eivät ole kanssasi samoilla linjoilla. Älä lipsu takaisin taaksesi jättämäsi pahan tavan pariin.

 

KALAT        

Pidä erityisesti raha-asiasi piilossa uteliaitten katseilta. Kohdallesi osuu tarjous, joka on harkinnan arvoinen. Se voi olla kaipaamasi uusi alku.

 

OINAS

Opit tänään paljon uutta tapaamiltasi ihmisiltä. Valitse tarkkaan, kenelle avaudut tunteistasi. Harkitse omassa tahdissasi, mihin suuntaat seuraavaksi.

 

HÄRKÄ

Ihmissuhteissa on luvassa pientä säröilyä. Älä anna konfliktin pilata päivääsi. Ota tapahtumiin etäisyyttä ja lähde välillä muiden asioiden pariin.

 

KAKSONEN

Pidä elämäsi yksinkertaisena. Hoida luvatut asiat pois alta jättämättä kenellekään varaa kritisoida sinua. Odottamaton kohtaaminen antaa sinulle ajateltavaa.

 

RAPU

Älä arvioi voimavarojasi yläkanttiin. Panosta hyvinvointiisi ja välty loppuun palamiselta. Pienillä muutoksilla arkesi helpottuu.

 

LEIJONA

Muutokset tekevät sinulle hyvää. Lähde uusiin maisemiin tuulettamaan ajatuksiasi. Päivä tuo tiellesi tutustumisen arvoisen ihmisen.

 

NEITSYT

Pysy rauhallisena tilanteessa kuin tilanteessa. Ota viehätysvoimasi käyttöön hankalan paikan sattuessa kohdalle. Ovet alkavat äkkiä avautua.

 

VAAKA

Älä elä yli varojesi. Voit tehdä loistavan vaikutuksen ihmisiin sotkematta omaisuuttasi asiaan. Luota persoonallisuutesi vetävyyteen.

 

SKORPIONI

Ole hienotunteinen ja hoida tulenarkaa asiaa muiden katseilta piilossa. Älä tuputa mielipiteitäsi kenellekään. Jätä jokaiselle tilaa.

 

Lue myös horoskooppisi tälle viikolle!