Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

On aika laittaa liikkeelle muutoksia. Menneisyys on tänään erityisen paljon läsnä. Ole valmis tarttumaan mahdollisuuteen, joka voi muuttaa kaiken.

 

VAAKA

Ihmissuhteissa on luvassa uusia tuulia. Älä kavahda muutoksia, sillä suunta on hyvä. Voit tarjota arvokasta apua läheisellesi tänään.

 

SKORPIONI

Iske sinne, missä ongelma on. On aika lopettaa vatvominen ja päästä eteenpäin. Kohdallesi osuu kultainen tilaisuus, jota ei pidä jättää käyttämättä.

 

JOUSIMIES

Järjestä kotisi parempaan kuntoon. On hyvä hetki kutsua ystäviä koolle vaihtamaan kuulumisia. Ilmassa on romantiikkaa.

 

KAURIS

Älä tee elämästäsi tarpeettoman monimutkaista. Kuuntele, mitä sinulle sanotaan. Sinun ei pidä vaarantaa mainettasi, sillä yleisellä mielipiteellä on väliä.

 

VESIMIES

Usko omiin kykyihisi. Sinulla riittää ideoitasi ja virtaa, eikä mikään pysäytä sinua päästyäsi täyteen vauhtiin. Ole läsnä ihmissuhteissasi ja avoin läheisesi toiveille.

 

KALAT

Sinun on osoitettava, että olet luottamuksen arvoinen. Älä tee lupauksia, joita et voi varmuudella pitää. Kaikki eivät ole ideasi kannalla.

 

OINAS

Ole parhaimmillasi. Saat energiaa liikunnasta ja rakkaan ihmisen seurasta. On otollinen aika korjata elintavat kohdilleen pienillä muutoksilla.

 

HÄRKÄ

Luvassa on myöhästelyä liikenteessä. Varaudu matkustamiseen pitkillä hermoilla ja ole aikaisin liikkeellä. Saat tuoretta tietoa yllättävästä lähteestä.

 

KAKSONEN

Ihmissuhteissa on luvassa solmuja. Yritä tarkkailla sanomisiasi, sillä saatat lähettää helposti vääriä signaaleja läheisellesi. Älä sorru houkutuksiin.

 

RAPU

Älä sorru liioitteluun, sillä jäät siitä nopeasti kiinni. Pitäydy tosiasioissa ja laadi itsellesi aukoton suunnitelma. Anna persoonasi puhua puolestaan.

 

LEIJONA

Karkaa omiin oloihisi tai vietä laatuaikaa läheisen ihmisen kanssa. Jos et pääse reissuun, keksi keino irtiottoon ja itsesi hemmotteluun muilla keinoin.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.