Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Mieti tarkkaan, mitä olet tekemässä. Epäoikeudenmukaisuuden näkeminen saa sinuun vauhtia. Yritä olla tuomitsematta ketään.

 

LEIJONA

Valmistaudu yllätyksiin. Odottamaton käänne muuttaa päiväsi kulun täysin. Kysy suoraan, jos jokin on epäselvää.

 

NEITSYT

Ota selvää asiasta, joka kiinnostaa sinua. Pidä rakkauselämäsi erossa työkuvioistasi. Älä tee elämästäsi tarpeettoman monimutkaista.

 

VAAKA

Tunnet vetoa liikekannalle. Älä hyppää pää edellä mukaan mihinkään, mistä sinulla ei ole tarpeeksi tietoa. Ota asioista ensin selvää.

 

SKORPIONI

Ota opiksi näkemästäsi. Pidä ajatuksesi itselläsi, jos et ole vielä varma asiastasi. Vältä turhaa rahankulua tänään.

 

JOUSIMIES

Muutokset tekevät sinulle hyvää. Tee ratkaisusi silti ilman suuria tunnekuohuja. Pidä järki mukana kaikessa, mitä teet.

 

KAURIS

Anna aikaasi ihmissuhteille. Joku lähipiirissäsi tarvitsee nyt erityisen paljon huomiota. Vietä aikaa kotona hyvässä seurassa.

 

VESIMIES

Väärinkäsityksiä on luvassa. Pidä kommunikointi mahdollisimman avoimena ja suorana. Niin voit minimoida vahingot.

 

KALAT

Tarjoa apuasi kaverille, joka on joutunut umpikujaan. Jo pelkkä ele ilahduttaa häntä. Tunteesi erästä tuttavaasi kohtaan ovat muuttumassa.

 

OINAS

Tunteesi tekevät sinulle tänään temppuja. Välttele konflikteja, sillä ne menevät nyt helposti liian pitkälle. Suuntaa energiasi rakentavaan tekemiseen.

 

HÄRKÄ

Pidä itsesi liikkeessä. Älä anna kenenkään viedä ajatuksiasi pois siitä, mitä olet tekemässä. Käsillä on nyt tärkeä projekti.

 

KAKSONEN

Päivä sisältää antoisia keskusteluja. Paina mieleesi hyödylliset vinkit. Lopulliset päätökset sinun on kuitenkin tehtävä itse.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI

Älä haaskaa kallisarvoista aikaasi hermostumiseen. Tärkeintä on lähteä liikkeelle. Tee ainoastaan hyvin harkittuja päätöksiä.

 

JOUSIMIES

Jaa aatoksiasi muiden kanssa. Huomaat, että sinulla on enemmän tukijoita kuin arvasitkaan. Laita liikkeelle positiivinen lumipalloefekti.

 

KAURIS

Juttelemalla saat puhdistettua pöytää. On tärkeää, että saat korjattua syntyneet väärinkäsitykset. Näytä, ettei motiiveissasi ole mitään kyseenalaista.

 

VESIMIES

Muutokset ovat sinusta kiinni. Sinun on aika nostaa äänesi kuuluviin ja käyttää vaikutusvaltaasi. Lujasta tahdonvoimasta on tänään apua.

 

KALAT

Vaistosi ei jätä sinua pulaan. Luota sen lähettämiin signaaleihin, vaikka ulkopuoliset neuvoisivat sinua tekemään toisin. Älä unohda päämääriäsi.

 

OINAS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi, mutta muista myös kuunnella muita. On aika huoltaa ihmissuhteita. Muutokset riippuvat sinusta.

 

HÄRKÄ

Löydät yhteisen sävelen uuden tuttavan kanssa. Kokemuksien jakaminen tekee hyvää. Yhdessä keksitte ratkaisun mieltäsi polttavaan dilemmaan.

 

KAKSONEN

Älä anna kauniiden sanojen tai vetävän myyntipuheen saada päätäsi pyörälle. Ole erityisen tarkkana, jos raha liittyy kuvioon jollain tavalla.

 

RAPU

Kokeile jotain uutta työrintamalla. Höristä korviasi, sillä saat tarkkanäköisiä neuvoja lähipiiristäsi. Viisaat sanat auttavat sinua tärkeän päätöksen tekemisessä.

 

LEIJONA

Mielihalusi vetävät sinua tänään yhteen suuntaan ja velvollisuutesi toiseen. Järjestelmällisyys on avain onnistumiseen. Pidä pää kylmänä kaiken keskellä.

 

NEITSYT

Etsi vaihtoehtoisia ratkaisuja tutun ongelman kohdatessasi. Ota mielikuvituksesi käyttöön. Voit oppia paljon menneisyyden virheistäsi.

 

VAAKA

Älä yritä pakottaa ketään muottiisi. Sinun on taivuttava kompromissiin, jos haluta nähdä tapahtumissa edistystä. Joustavuutesi palkitaan.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI

Ota vahvuutesi käyttöön. Päivä haastaa sinut monilla tavoilla, etkä selviä esteistä ilman luovuutta. Mielikuvitus on parhaimpia aseitasi.

 

JOUSIMIES

Muutokset riippuvat sinusta. Kanna vastuusi ja käytä vaikutusvaltaasi oikein. On tärkeää, että motiivisi ovat kohdillaan.

 

KAURIS

Selviät päivän haasteista olemalla ovela. Nyt ei ole aika jumittua paikoilleen. Tee muille selväksi, mihin olet matkalla.

 

VESIMIES

Pidä huolta terveydestäsi. On aika korjata elintapasi kohdilleen pienillä muutoksilla. Hyvinvointisi menee kaiken muun edelle.

 

KALAT

Hoida yksi asia kerrallaan. On turha yrittää ehtiä kaikkialle samaan aikaan. Älä päästä ketään sekoittamaan ajatuksiasi.

 

OINAS

Lähde ottamaan selvää sinua kiinnostavista asioista. Olet nyt täydessä vedossa. Kohota rimaa entistä korkeammalle.

 

HÄRKÄ

Muista, ettei sinun ole pakko seurata valtavirtaa. Tee juuri niin kuin parhaaksi katsot. Seuraa sydäntäsi ja omia mielenkiinnon kohteitasi.

 

KAKSONEN

Tunteesi karkaavat helposti hallinnastasi tänään. Katso tarkkaan, mitä tulet luvanneeksi. Saatat sortua liioitteluun huomaamattasi.

 

RAPU

Ota muutokset vastaan. Menneissä kiinni roikkuminen ei ole terveellistä. Päästä irti ja kiinnostu kaikesta edessäsi häämöttävästä.

 

LEIJONA

Aloita muutokset itsestäsi. Älä vain odottele, että jotain tapahtuisi. Voit luottaa siihen, että saat tukea ympäriltäsi tarvittaessa.

 

NEITSYT

Ymmärtäväisyys on tänään parasta, mitä voit tarjota läheisellesi. Toimi lohduttavana olkapäänä ihmiselle, joka on joutunut umpikujaan.

 

VAAKA

Ota opiksi päivän tapahtumista. Saat aikaan positiivisia muutoksia omalla käytökselläsi. Näytä esimerkkiä muille, niin alat saada seuraajia.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!