Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Älä anna kennekään sekaantua yksityisasioihisi. Päätä itse, missä rajat kulkevat. Sinun ei tarvitse vastata mistään, mikä ei kuulu sinulle.

 

RAPU

Tunne-elämäsi on nyt hämmentävää seurattavaa. Joku ei kerro sinulle kaikkea, mikä vaikeuttaa asioita. Älä hermostu pienistä, vaan anna itsellesi aikaa.

 

LEIJONA

Tee tietoisia valintoja antamatta tunteiden heitellä sinua mihin sattuu. Älä lähde mukaan mihinkään, mikä voi olla vahingollista itsellesi. Maineesi on suojelemisen arvoinen.

 

NEITSYT

Älä anna kenenkään kuormittaa sinua liikaa. Päivä on tunnerikas, mikä voi koitua raskaaksi. Toisinaan perääntyminen on paras vaihtoehto.

 

VAAKA

Olet pohdiskellut tarpeeksi. Nyt on aika lähteä liikkeelle ja toimia. Asioiden huomiseen lykkääminen aiheuttaa sinulle vain ylimääräistä stressiä.

 

SKORPIONI

Pidä tunteesi hallinnassa. Nyt ei ole paras mahdollinen aika valittaa ääneen. Panosta hyvinvointiisi ja rakkauselämääsi.

 

JOUSIMIES

Pysyttele kotona tänään, sillä sinun on ladattava akkujasi. Vanha ystävä tarjoaa sinulle ratkaisun dilemmaan, joka on kiusannut sinua pitkään.

 

KAURIS

Ole valmis tekemään muutoksia nopeasti. Ongelmia on luvassa, jos jäät paikoillesi jahkailemaan. Sinun ei tarvitse lähteä mukaan mihinkään, mikä ei tunnu omalta jutultasi.

 

VESIMIES

Puske eteenpäin luottaen kykyihisi. Älä jää jumiin tilanteeseen, jossa kukaan muu ei tee aloitetta. Pidä ohjat omissa käsissäsi.

 

KALAT

Aseta itsellesi tavoite. Luovuutesi on tänään loistava apuväline. Panosta kauniiseen ja viihtyisään kotiin, jossa olosi on turvattu.

 

OINAS

Nauti kotona viettämästäsi ajasta. Hetki ei ole paras mahdollinen matkustamiseen. Tuttuus ja turvallisuus ovat hyvä pohja uusille asioille.

 

HÄRKÄ

Tunteet saavat ihmiset käyttäytymään oudosti. Joku yrittää vangita huomiosi hinnalla millä hyvänsä. Pidä huolta omaisuudestasi.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.