Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Kuuntele järjen ääntä. Käänny asiantuntijan tai vanhan ystävän puoleen vaikeassa tilanteessa. Muutokset ovat kiinni itsestäsi.

 

KAKSONEN

Älä jätä kesken mitään aloittamaasi. Määrätietoisuutesi on tänään koetuksella. Päivä heittää eteesi lukuisia haasteita.

 

RAPU

On aika tarttua luovaan projektiin. Avaa mielesi uusille mahdollisuuksille. Yhteistyö hyvän tyypin kanssa vie pitkälle.

 

LEIJONA

Lähde tapaamaan ystäviä ja kuuntele heidän kuulumisiaan. Saat heistä potkua omaan projektiisi. On aika ottaa iso harppaus eteenpäin.

 

NEITSYT

Kysy lisää, jos jokin on sinulle epäselvää. Tarvitset tietoa päätöksiä tehdäksesi. Tapaat ihmisen, joka saattaa jäädä elämääsi pysyvästi.

 

VAAKA

Aloita muutokset itsestäsi. Tärkeintä on stressinhallinta, sillä päivä sisältää hermoja kiristäviä tilanteita. Ole armollinen itsellesi.

 

SKORPIONI

Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Sen ei tarvitse tarkoittaa suurimmasta haaveestasi luopumista. Uskalla pyytää neuvoja tarvittaessa.

 

JOUSIMIES

Tunteet nousevat tänään helposti pintaan. Yritä olla rehellinen, vaikka joku muu kaunistelisi totuutta. Selkeys pitää draaman minimissään.

 

KAURIS

Kerro rehellisesti odotuksistasi. Avoimuus auttaa estämään kytevän katastrofin kotona tai työpaikalla. Neuvosi voivat pelastaa päivän.

 

VESIMIES

On aika lopettaa kiertely ja kaartelu. Sinulla on hommaa, eikä asian lykkäämisestä koidu mitään hyvää. Pidä kiinni periaatteistasi.

 

KALAT

Menee auttamaan kaveria, jolla on vaikeuksia. Tuot tilanteeseen selkeyttä. Samalla pääset keskustelemaan tärkeästä asiasta.

 

OINAS

Tarvitset tauon rutiineistasi. Lähde päiväreissulle tai kävelylenkille uuteen ympäristöön. Vaihtelu tekee sinulle hyvää.