Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Kuuntele järjen ääntä. Käänny asiantuntijan tai vanhan ystävän puoleen vaikeassa tilanteessa. Muutokset ovat kiinni itsestäsi.

 

KAKSONEN

Älä jätä kesken mitään aloittamaasi. Määrätietoisuutesi on tänään koetuksella. Päivä heittää eteesi lukuisia haasteita.

 

RAPU

On aika tarttua luovaan projektiin. Avaa mielesi uusille mahdollisuuksille. Yhteistyö hyvän tyypin kanssa vie pitkälle.

 

LEIJONA

Lähde tapaamaan ystäviä ja kuuntele heidän kuulumisiaan. Saat heistä potkua omaan projektiisi. On aika ottaa iso harppaus eteenpäin.

 

NEITSYT

Kysy lisää, jos jokin on sinulle epäselvää. Tarvitset tietoa päätöksiä tehdäksesi. Tapaat ihmisen, joka saattaa jäädä elämääsi pysyvästi.

 

VAAKA

Aloita muutokset itsestäsi. Tärkeintä on stressinhallinta, sillä päivä sisältää hermoja kiristäviä tilanteita. Ole armollinen itsellesi.

 

SKORPIONI

Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Sen ei tarvitse tarkoittaa suurimmasta haaveestasi luopumista. Uskalla pyytää neuvoja tarvittaessa.

 

JOUSIMIES

Tunteet nousevat tänään helposti pintaan. Yritä olla rehellinen, vaikka joku muu kaunistelisi totuutta. Selkeys pitää draaman minimissään.

 

KAURIS

Kerro rehellisesti odotuksistasi. Avoimuus auttaa estämään kytevän katastrofin kotona tai työpaikalla. Neuvosi voivat pelastaa päivän.

 

VESIMIES

On aika lopettaa kiertely ja kaartelu. Sinulla on hommaa, eikä asian lykkäämisestä koidu mitään hyvää. Pidä kiinni periaatteistasi.

 

KALAT

Menee auttamaan kaveria, jolla on vaikeuksia. Tuot tilanteeseen selkeyttä. Samalla pääset keskustelemaan tärkeästä asiasta.

 

OINAS

Tarvitset tauon rutiineistasi. Lähde päiväreissulle tai kävelylenkille uuteen ympäristöön. Vaihtelu tekee sinulle hyvää.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

On aika kääriä hihat ja ryhtyä hommiin. Lähde osallistumaan sinne, missä tapahtuu. Päivä tuo tiellesi lukuisia innostavia haasteita.

 

RAPU

Ole oma itsesi. Persoonallisuutesi valloittaa ja jää mieleen tänään. Tapaat nyt paljon ihmisiä, ja ilmassa on myös romantiikkaa.

 

LEIJONA

Ole tarkkana tekemisistäsi. Ylilyönnit vievät sinut nopeasti ongelmiin, joten pysy kohtuudessa. Älä jätä mitään sattuman varaan.

 

NEITSYT

Ole avoin tunteistasi puhuessasi. On aika vakavoitua ja laatia lähitulevaisuutta varten aukoton suunnitelma. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

VAAKA

Hoida tekemättömät asiat loppuun. Stressi pysyy kurissa, jos pidät kiinni aikatauluista. Hankkiudu eroon tavaroista, joita et tarvitse enää.

 

SKORPIONI

Voit vaikuttaa asioihin paljon asenteellasi. Joudut tekemisiin hankalan ihmisen kanssa. Älä anna hänen vetää sinua mukaan negatiivisuuteensa.

 

JOUSIMIES

Palaa menneisiin mielessäsi. Siitä on hyötyä nykyhetken ongelmien setvimisessä. Älä tee hätiköityjä johtopäätöksiä.

 

KAURIS

On aika tehdä päätöksiä. Kyseessä voi olla tärkeään ihmissuhteeseen liittyvä kysymys. Luota vaistoosi suuntaa hakiessasi.

 

VESIMIES

Tunteet nousevat nopeasti pintaan tänään etenkin, jos et valitse sanojasi huolella. Pidä mielipiteesi omana tietonasi, niin vältät draaman.

 

KALAT

Saat yllättävän lahjan. On aika juhlistaa hyviä uutisia rakkaassa seurassa. Rakkauselämäsi menee kaiken muun edelle.

 

OINAS

Pidä tauko kiireisestä arjestasi. Omistaudu hyvälle kirjalle tai muulle rentouttavalle tekemiselle. Hemmottele itseäsi parhaasi mukaan.

 

HÄRKÄ

Tee parhaasi tullaksesi juttuun kaikkien kanssa. Sukulaisten tai perheenjäsenten kannattaa olla erityisen hienotunteinen. Joku yrittää tehdä sinusta syntipukkia.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

On aika kääriä hihat ja käydä hommiin. Muutokset ovat sinusta kiinni, joten rohkeasti tee aloitteita. Älä tyydy mihinkään keskinkertaiseen.

 

RAPU

Pidä silmät auki lupaavien tilaisuuksien varalta. Onni on tänään puolellasi. Ole rohkeasti erilainen, sillä massasta erottuminen on vain hyväksi.

 

LEIJONA

Arvaamattomat vedot tietävät tänään ongelmia. Välttele draamaa kaikissa muodoissaan. Peräänny tilanteesta, jos ilmapiiri alkaa kiristyä.

 

NEITSYT

Nyt on aika kiinnostua kaikesta. Avaa mielesi uusille vaihtoehdoille ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Muutos tekee sinulle hyvää.

 

VAAKA

Älä jätä kesken mitään, sillä kaikki on tänään kiinni sinnikkyydestäsi. Huolellisuus säästää sinut kritiikiltä. Laiskuus voi koitua kompastuskiveksesi.

 

SKORPIONI

Ota avosylin vastaan kaikki, mitä päivä tarjoaa sinulle. Lähde uuteen ympäristöön tutustumaan ihmisiin. Voit oppia nyt paljon.

 

JOUSIMIES

Älä tee elämästäsi tarpeettoman monimutkaista. Ole kriittinen kuuntelija, sillä joku värittää nyt totuutta. Luota maalaisjärkeen.

 

KAURIS

Puhuminen auttaa tilanteessa kuin tilanteessa. Käy läpi vaihtoehtojasi. Seuraa ratkaisuissasi sydämesi ääntä, joka ei johda sinua harhaan.

 

VESIMIES

Älä suhtaudu liian kevyesti rahakysymyksiin. Ota asioista selvää ja toimi vasta, kun tiedät tarpeeksi. Hätiköinnillä et saa mitään hyvää aikaan.

 

KALAT

Aloita muutokset itsestäsi. Pienillä eleillä on kauaskantoiset vaikutukset tänään. Varaa päivästä laatuaikaa sinulle ja rakkaallesi.

 

OINAS

Perhepiirissä tai sukulaisten kanssa saattaa syntyä tänään ongelmia. Älä anna kenenkään painostaa sinua muuttamaan suuntaa.

 

HÄRKÄ

Mielesi muuttuu nyt tiheään tahtiin. Anna muille mahdollisuus pysyä perässäsi. Liian kova vauhti ei ole sinulle hyväksi.