Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Laita pyörät pyörimään. Tahdonvoimasi vie sinut läpi mistä tahansa haasteesta. On hyvä hetki kartoittaa tietojasi mahdollisuuksista työrintamalla.

 

KAKSONEN

Pääset tänään suuria harppauksia eteenpäin. Innokkuutesi tarttuu ja tempaa ihmiset mukaansa. Ilmassa on romantiikkaa.

 

RAPU

Joku yrittää hurmata sinua puolelleen. Älä vastaa myöntävästi mihinkään, jos et ole varma asiastasi. Pelaa varman päälle tänään.

 

LEIJONA

On tärkeää, että olet parhaimmillasi tänään. Älä jää väittämään vastaan turhanpäiväiseen keskusteluun. Pyri eteenpäin täydellä höyryllä.

 

NEITSYT

Tunteet myrskyävät tänään pienistä. On tärkeää, että pidät lupauksesi. Vastuun vältteleminen vie sinut nopeasti ongelmiin.

 

VAAKA

Panosta siihen, mikä merkitsee sinulle eniten. On aika laittaa asiat tärkeysjärjestykseen. Rakkauselämässäsi puhaltavat onnelliset tuulet.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi. On tärkeää, että arkesi on itsesi näköinen. Muutokset ovat omalla vastuullasi, sillä kukaan muu ei tee niitä puolestasi.

 

JOUSIMIES

On hyvä hetki tutustua uusiin ihmisiin. Katso kokonaiskuvaa. Varaudu kilpailuun, sillä apajillasi kärkkyy nyt muitakin.

 

KAURIS

Valitse tarkkaan, miten käytät aikasi tänään. Mieti, mikä on hyödyllisintä itsellesi. Luota vaistoosi, joka ohjaa sinut oikealle tielle.

 

VESIMIES

Tunteet nousevat nopeasti pintaan tänään. Suuntaa energiasi sinne, missä sitä tarvitaan. Hyvä rahantekomahdollisuus ilmaantuu näköpiiriin.

 

KALAT

Pidä tänään matalaa profiilia. Älä mainosta suunnitelmiasi suureen ääneen. Saat enemmän aikaan, jos pidät asiat omana tietonasi.

 

OINAS

Ole valmis kompromisseihin. Joustavuus avaa sinulle paljon ovia. Tee jotain, mistä saat energiaa ja optimismia jaksaaksesi päivän haasteiden läpi.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.