Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

 

OINAS

Hidasta tahtia. Mieti tekojesi seurauksia ennen kuin toimit. Muuten päädyt innostuksissasi tekemään jotain, mitä tulet katumaan lähitulevaisuudessa.

 

HÄRKÄ

Saat tilaisuuden toimia sinulle tärkeän asian puolesta. Ota vastaan liikunnallinen haaste. Näköpiirissä on nyt kaikenlaista uutta ja innostavaa.

 

KAKSONEN

Pidä budjettiasi silmällä. Nyt ei ole aika törsätä mihin sattuu. Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin työasioissa, jotta sinulta ei menisi mitään olennaista ohi.

 

RAPU

Lähde liikkeelle ja hakeudu sinua kiinnostavien projektien pariin. Sinulla on paljon annettavaa. Päivä tuo elämääsi yllättävän tarjouksen.

 

LEIJONA

Muutos houkuttaa sinua. Mieti tarkkaan, mitä olet tekemässä. Ylimitoitettu innokkuus voi saada sinut tekemään huonoja ratkaisuja.

 

NEITSYT

Jokin ihmissuhteissasi kaipaa hienosäätöä. Kyseessä voi olla perheen tai sukulaisten keskeinen asia. On aika pitää aiheesta palaveri.

 

VAAKA

Rahaa kuluu tänään helposti suunniteltua enemmän. Ota asioista selvää ennen kuin hyppäät uuteen seikkailuun. Varovaisuus on hyväksi.

 

SKORPIONI

On aika tehdä muutoksia. Kääri hihat ja tartu hommiin, sillä kukaan muu ei tee sitä puolestasi. Tapaat ihmisen, josta voi olla sinulle paljon apua.

 

JOUSIMIES

Pyri tulemaan kaikkien kanssa toimeen myös hankalina hetkinä. Et voi välttyä tänään takaiskuilta. Älä tee hätiköityjä johtopäätöksiä.

 

KAURIS

Keskity kodin ja perheen ympärillä pyöriviin kysymyksiin. Hyvinvointisi ja ihmissuhteet menevät kaiken muun edelle. Tärkeintä on läsnäolosi.

 

VESIMIES

Älä vaivaa päätäsi muiden tekemisillä. Seuraa omaa polkuasi loppuun saakka. Kuuntele vaistoasi, sillä se ei johda sinua harhaan.

 

KALAT

Palaa mielessäsi menneisiin. Saat niistä tärkeän muistutuksen, joka voi säästää sinut ongelmilta nykyhetkessä. Lupaava tilaisuus osuu kohdallesi.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Varmistu siitä, että teet muutokset oikeista syistä. Impulsiivinen veto ei välttämättä vie sinua kovin hyvään suuntaan. Laskelmointi ja ennakointi ovat nyt tarpeen.

 

SKORPIONI

Ole valmis laittamaan itsesi likoon ja muuttumaan. Käännä katse sisimpääsi, sillä vastaukset löytyvät sieltä. Parannukset alkavat pienistä asioista.

 

JOUSIMIES

Jaa ajatuksia seurassa, jossa sinua ymmärretään. Ota läheisesi huomioon ratkaisuja tehdessäsi. Itsekeskeinen käytös vain kostautuisi nopeasti.

 

KAURIS

Tunteet hämmentävät sinua tänään. Nopea tahti sumentaa näkökenttäsi, eikä fiksuja päätöksiä ole helppo tehdä. Pyri pitämään jalat maassa kaiken keskellä.

 

VESIMIES

Tuttu kasvo menneisyydestä palaa elämääsi. Ole tarkkana, sillä hän saattaa yrittää vaikuttaa päätöksiisi. Etenkin raha-asioissa kannattaa olla varuillaan.

 

KALAT

Luvassa on odottamattomia käänteitä. Ne vievät sinua kuitenkin oikeaan suuntaan, joten heittäydy virran vietäväksi. On aika uskaltautua ottamaan riskejä.

 

OINAS

Pidä ideasi toistaiseksi omana tietonasi. Pääset luovimaan tiesi läpi päivän haasteista helpommin, jos maltat pitää matalaa profiilia.

 

HÄRKÄ

Anna muiden arvailla. Salaperäisyys on sinulle tänään eduksi. Kerro suunnitelmistasi vasta sitten, kun tilanne on sinulle selkeämpi.

 

KAKSONEN

Viime hetken muutos voi kiristää hermojasi. Saat hyviä neuvoja yllättävältä taholta. Älä tee hätiköityjä johtopäätöksiä.

 

RAPU

Hidasta tahtia ja pidä silmät auki. Tee asiat omassa rytmissäsi yksityiskohtia sivuuttamatta. Pienissä asioissa piilee nyt eniten voimaa.

 

LEIJONA

Juttele ja ota asioista selvää. Sekä uusilla että vanhoilla tuttavuuksilla on sinulle kiinnostavaa kerrottavaa. Saat päivästä paljon virtaa ja inspiraatiota.

 

NEITSYT

Lähistöllä on utelias ihminen, joka saattaa heittäytyä tungettelevaksi. Pidä salasanat ja muut yksityisasiat häneltä piilossa. Terve annos ennakkoluuloa ei tee pahaa.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Ota muutokset vastaan avoimin sylin. Saat päivästä enemmän irti, jos tavoitteesi ovat sinulle selvät. On aika heittäytyä hetken vietäväksi.

 

SKORPIONI

Usko asiaasi, niin alkaa tapahtua. Positiivinen asenne kantaa sinut tänään pitkälle. Rohkaistu kertomaan mielipiteesi, vaikka se eroasi yleisestä näkemyksestä.

 

JOUSIMIES

Muista sinua auttanutta ihmistä vastapalveluksella. Läsnäolostasi voi olla tänään paljon hyötyä. Älä aliarvioi omaa vaikutusvaltaasi.

 

KAURIS

Haluat saada aikaan muutoksia. Jännitys ja uutuudet vetävät sinua puoleensa. Ole avoin ehdotuksille ja unohda tuomitseminen.

 

VESIMIES

Suuntaa energiasi työprojekteihin. Hyvä keskittymiskyky on tänään tarpeen. Älä anna pikkuasioiden viedä huomiotasi pois olennaisesta.

 

KALAT

Ulkoiset muutokset piristävät mieltä. Heittäydy luovaksi ja uudista vaikkapa vaatekaappiasi tai kampaustasi. Onnenpotku odottaa sinua aivan kulman takana.

 

OINAS

Lähde liikkeelle. Valmistaudu henkisesti siihen, että saat osaksesi myös kritiikkiä. Huonoin vaihtoehto tällä erää olisi paikoilleen jääminen.

 

HÄRKÄ

Hätiköity johtopäätös tietää ongelmia. Tee asiat huolellisesti alusta alkaen. Kärsivällisyys on tänään paras valttisi.

 

KAKSONEN

Kilpailijasi jäävät nopeasti kauas taakse, kun otat nokkeluutesi käyttöön. Pidä ajatuksesi käsillä olevassa hetkessä, niin olet lyömätön.

 

RAPU

Tee jotain vain ja ainoastaan omaksi iloksesi. On hemmottelun ja hauskanpidon aika. Vietä laatuaikaa parhaaksi katsomassasi seurassa.

 

LEIJONA

Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle sanotaan. Vedä johtopäätöksesi vasta sitten. Saat ehdotuksen, josta kannattaa kieltäytyä kohteliaasti.

 

NEITSYT

Päivä sisältää tapaamisen, josta voit ammentaa inspiraatiota tuleviin tapahtumiin. Tarjolla on nyt haasteita ja yllätyksiä. On aika opetella uusia taitoja.