Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

 

OINAS

Hidasta tahtia. Mieti tekojesi seurauksia ennen kuin toimit. Muuten päädyt innostuksissasi tekemään jotain, mitä tulet katumaan lähitulevaisuudessa.

 

HÄRKÄ

Saat tilaisuuden toimia sinulle tärkeän asian puolesta. Ota vastaan liikunnallinen haaste. Näköpiirissä on nyt kaikenlaista uutta ja innostavaa.

 

KAKSONEN

Pidä budjettiasi silmällä. Nyt ei ole aika törsätä mihin sattuu. Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin työasioissa, jotta sinulta ei menisi mitään olennaista ohi.

 

RAPU

Lähde liikkeelle ja hakeudu sinua kiinnostavien projektien pariin. Sinulla on paljon annettavaa. Päivä tuo elämääsi yllättävän tarjouksen.

 

LEIJONA

Muutos houkuttaa sinua. Mieti tarkkaan, mitä olet tekemässä. Ylimitoitettu innokkuus voi saada sinut tekemään huonoja ratkaisuja.

 

NEITSYT

Jokin ihmissuhteissasi kaipaa hienosäätöä. Kyseessä voi olla perheen tai sukulaisten keskeinen asia. On aika pitää aiheesta palaveri.

 

VAAKA

Rahaa kuluu tänään helposti suunniteltua enemmän. Ota asioista selvää ennen kuin hyppäät uuteen seikkailuun. Varovaisuus on hyväksi.

 

SKORPIONI

On aika tehdä muutoksia. Kääri hihat ja tartu hommiin, sillä kukaan muu ei tee sitä puolestasi. Tapaat ihmisen, josta voi olla sinulle paljon apua.

 

JOUSIMIES

Pyri tulemaan kaikkien kanssa toimeen myös hankalina hetkinä. Et voi välttyä tänään takaiskuilta. Älä tee hätiköityjä johtopäätöksiä.

 

KAURIS

Keskity kodin ja perheen ympärillä pyöriviin kysymyksiin. Hyvinvointisi ja ihmissuhteet menevät kaiken muun edelle. Tärkeintä on läsnäolosi.

 

VESIMIES

Älä vaivaa päätäsi muiden tekemisillä. Seuraa omaa polkuasi loppuun saakka. Kuuntele vaistoasi, sillä se ei johda sinua harhaan.

 

KALAT

Palaa mielessäsi menneisiin. Saat niistä tärkeän muistutuksen, joka voi säästää sinut ongelmilta nykyhetkessä. Lupaava tilaisuus osuu kohdallesi.