Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

 

OINAS

Hidasta tahtia. Mieti tekojesi seurauksia ennen kuin toimit. Muuten päädyt innostuksissasi tekemään jotain, mitä tulet katumaan lähitulevaisuudessa.

 

HÄRKÄ

Saat tilaisuuden toimia sinulle tärkeän asian puolesta. Ota vastaan liikunnallinen haaste. Näköpiirissä on nyt kaikenlaista uutta ja innostavaa.

 

KAKSONEN

Pidä budjettiasi silmällä. Nyt ei ole aika törsätä mihin sattuu. Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin työasioissa, jotta sinulta ei menisi mitään olennaista ohi.

 

RAPU

Lähde liikkeelle ja hakeudu sinua kiinnostavien projektien pariin. Sinulla on paljon annettavaa. Päivä tuo elämääsi yllättävän tarjouksen.

 

LEIJONA

Muutos houkuttaa sinua. Mieti tarkkaan, mitä olet tekemässä. Ylimitoitettu innokkuus voi saada sinut tekemään huonoja ratkaisuja.

 

NEITSYT

Jokin ihmissuhteissasi kaipaa hienosäätöä. Kyseessä voi olla perheen tai sukulaisten keskeinen asia. On aika pitää aiheesta palaveri.

 

VAAKA

Rahaa kuluu tänään helposti suunniteltua enemmän. Ota asioista selvää ennen kuin hyppäät uuteen seikkailuun. Varovaisuus on hyväksi.

 

SKORPIONI

On aika tehdä muutoksia. Kääri hihat ja tartu hommiin, sillä kukaan muu ei tee sitä puolestasi. Tapaat ihmisen, josta voi olla sinulle paljon apua.

 

JOUSIMIES

Pyri tulemaan kaikkien kanssa toimeen myös hankalina hetkinä. Et voi välttyä tänään takaiskuilta. Älä tee hätiköityjä johtopäätöksiä.

 

KAURIS

Keskity kodin ja perheen ympärillä pyöriviin kysymyksiin. Hyvinvointisi ja ihmissuhteet menevät kaiken muun edelle. Tärkeintä on läsnäolosi.

 

VESIMIES

Älä vaivaa päätäsi muiden tekemisillä. Seuraa omaa polkuasi loppuun saakka. Kuuntele vaistoasi, sillä se ei johda sinua harhaan.

 

KALAT

Palaa mielessäsi menneisiin. Saat niistä tärkeän muistutuksen, joka voi säästää sinut ongelmilta nykyhetkessä. Lupaava tilaisuus osuu kohdallesi.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Sinua tarvitaan tänään lähipiirissäsi. Auta kaverisi uudestaan liikkeelle piristämällä hänen päiväänsä. Hänen taakkansa on turhan raskas.

 

LEIJONA

Varmista, että olet tukevalla maaperällä. On aika suunnata energiasi projektiin, joka on lähellä sydäntäsi. Ole valmis tekemään lujasti töitä.

 

NEITSYT

Saat loistavan tilaisuuden, jota ei pidä päästää käsistäsi. Hyödy kokemuksistasi. Voit auttaa pulaan joutunutta kaveria tänään.

 

VAAKA

Valmistaudu kilpailuun. Ole hereillä ja valmis toimimaan salamana. Luota järjen voimaan ja kärsivällisyyteen.

 

SKORPIONI

Pidä mielesi avoimena uusille asioille. Joku yrittää napata hyvän ideasi itselleen. Ole tarkkana ja valmiina puolustamaan reviiriäsi.

 

JOUSIMIES

Ole realistinen odotuksissasi. Valmistaudu ottamaan pieniä askelia kerrallaan. Älä ahnehdi, vaan anna asioille aikaa kehittyä.

 

KAURIS

Saat kaikki viihtymään seurassasi, mikä on tänään tärkeä taito. Tutustu uusiin ihmisiin ja laajenna verkostojasi. Teet nyt vaivatta hyvän vaikutuksen.

 

VESIMIES

Ole huomaavainen perheenjäseniäsi ja ystäviäsi kohtaan. Joku lähelläsi tarvitsee apuasi. Pienissä eleissä on paljon voimaa.

 

KALAT

Etsi itsellesi luovuutta kysyviä haasteita. Mielikuvituksesi lentää ja saat paljon aikaan. Pääset tänään loistamaan omassa elementissäsi.

 

OINAS

Ota uudet vaihtoehdot vastaan avoimin mielin. Nyt ei kannata tyrmätä mitään ilman perusteellista harkintaa. Ole valmis muuttumaan.

 

HÄRKÄ

Pidä hyvää huolta yksityisyydestäsi. Valitse sanasi tarkkaan uusien tuttavuuksien seurassa. Selvitä asiat kasvokkain.

 

KAKSONEN

Kuuntele kriittisesti saamiasi vinkkejä. Älä ota kaikkea kuulemaasi todesta. Ole utelias ja kyseenalaista näkemäsi.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Saat liikkeelle positiivisia muutoksia. Ihmissuhteissa on edessä jännittävä kausi. Voit päästä merkittävän askeleen eteenpäin.

 

LEIJONA

Ota viehätysvoimastasi kaikki irti tänään. Sinulle tarjoutuu hyviä tilaisuuksia, joita ei pidä päästää käsistäsi. Tarjoa apuasi pulaan joutuneelle.

 

NEITSYT

Älä takerru yksityiskohtiin työrintamalla. Sinun on katsottava nyt kokonaiskuvaa. Vältä kritisointia, jos haluat saada muutoksia aikaiseksi.

 

VAAKA

Näytä, miltä sinusta tuntuu. Varaudu vastalauseisiin, sillä asiat eivät suju tänään aivan suunnitelmiesi mukaan. Tärkeimmät ihmiset jäävät kaikesta huolimatta tueksesi.

 

SKORPIONI

Tunteesi ottavat tänään vallan. Joudut hankalaan välikäteen. Älä anna mustasukkaisuuden rasittaa ihmissuhteitasi.

 

JOUSIMIES

Harkitse uutta taktiikkaa raha-asioissa. Myös terveyteesi kannattaa kiinnittää huomiota. Käy kaikki vaihtoehtosi huolellisesti läpi ennen ratkaisun tekemistä.

 

KAURIS

Tähtää korkealle, sillä nyt sinulla on lupa haaveilla. Ota haltuun yksi realistinen etappi kerrallaan. Hillitse impulssejasi parhaasi mukaan.

 

VESIMIES

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Saat hyödyllistä palautetta, joka kannattaa painaa muistiin. Saat tänään muutamia piristäviä kehuja.

 

KALAT

Saatat päätyä tänään umpikujaan. Ole selkeä viesteissäsi, sillä sekaannuksia syntyy helposti. Kerro, mitä odotat tulevalta.

 

OINAS

Ole hienotunteinen perheen sisäisissä asioissa. Joku sanelee sinulle vaatimuksia. On sinun asiasi päättää, missä raja menee.

 

HÄRKÄ

Älä menetä hermojasi pikkuasian vuoksi. Spontaani veto voi viedä sinut ongelmiin. Ole valmis joustamaan periaatteistasi.

 

KAKSONEN

Toivota muutokset tervetulleiksi elämääsi. Uudet tuulet tekevät sinulle hyvää. Päivä sisältää romanttisen yllätyksen.