Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

 

OINAS

Hidasta tahtia. Mieti tekojesi seurauksia ennen kuin toimit. Muuten päädyt innostuksissasi tekemään jotain, mitä tulet katumaan lähitulevaisuudessa.

 

HÄRKÄ

Saat tilaisuuden toimia sinulle tärkeän asian puolesta. Ota vastaan liikunnallinen haaste. Näköpiirissä on nyt kaikenlaista uutta ja innostavaa.

 

KAKSONEN

Pidä budjettiasi silmällä. Nyt ei ole aika törsätä mihin sattuu. Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin työasioissa, jotta sinulta ei menisi mitään olennaista ohi.

 

RAPU

Lähde liikkeelle ja hakeudu sinua kiinnostavien projektien pariin. Sinulla on paljon annettavaa. Päivä tuo elämääsi yllättävän tarjouksen.

 

LEIJONA

Muutos houkuttaa sinua. Mieti tarkkaan, mitä olet tekemässä. Ylimitoitettu innokkuus voi saada sinut tekemään huonoja ratkaisuja.

 

NEITSYT

Jokin ihmissuhteissasi kaipaa hienosäätöä. Kyseessä voi olla perheen tai sukulaisten keskeinen asia. On aika pitää aiheesta palaveri.

 

VAAKA

Rahaa kuluu tänään helposti suunniteltua enemmän. Ota asioista selvää ennen kuin hyppäät uuteen seikkailuun. Varovaisuus on hyväksi.

 

SKORPIONI

On aika tehdä muutoksia. Kääri hihat ja tartu hommiin, sillä kukaan muu ei tee sitä puolestasi. Tapaat ihmisen, josta voi olla sinulle paljon apua.

 

JOUSIMIES

Pyri tulemaan kaikkien kanssa toimeen myös hankalina hetkinä. Et voi välttyä tänään takaiskuilta. Älä tee hätiköityjä johtopäätöksiä.

 

KAURIS

Keskity kodin ja perheen ympärillä pyöriviin kysymyksiin. Hyvinvointisi ja ihmissuhteet menevät kaiken muun edelle. Tärkeintä on läsnäolosi.

 

VESIMIES

Älä vaivaa päätäsi muiden tekemisillä. Seuraa omaa polkuasi loppuun saakka. Kuuntele vaistoasi, sillä se ei johda sinua harhaan.

 

KALAT

Palaa mielessäsi menneisiin. Saat niistä tärkeän muistutuksen, joka voi säästää sinut ongelmilta nykyhetkessä. Lupaava tilaisuus osuu kohdallesi.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Käänny sinua inspiroivien ihmisten puoleen. Tarvitset apua ideasi eteenpäin kehittämisessä. Kiinnostavat keskustelut antavat sinulle uusia näkökulmia.

 

KAKSONEN

Ota opiksi virheistäsi. Anna viehätysvoimasi puhua puolestaan. Saat yllättäviä kehuja, jotka antavat sopivaa nostetta itseluottamuksellesi.

 

RAPU

On aika antaa kodillesi uusi ilme. Mieti taloudellista tilannettasi. Käyttämällä mielikuvitustasi löydät ratkaisun vanhaan pulmaan.

 

LEIJONA

Opit tänään paljon tarkkailemalla muita ihmisiä. Vaikeneminen voi olla fiksuin ratkaisu, jos et ole varma asemastasi. Pidä matalaa profiilia.

 

NEITSYT

Ole aktiivinen ja mene sinne, missä tapahtuu. Karismasi tekee tehtävänsä. Teet ihmisiin hyvän ensivaikutelman missä liikutkin.

 

VAAKA

Ota muutokset avosylin vastaan. Oma-aloitteisuudesta saa pisteitä tänään. Jonkinlainen uusi projekti tekisi sinulle nyt hyvää.

 

SKORPIONI

On aika solmia kontakteja ja nauttia olostasi. Nosta esiin kysymys, joka vaivaa sinua. Avoimuutesi saa hyvää vastakaikua.

 

JOUSIMIES

On aika keskustella ongelmasta, joka on pyörinyt ajatuksissasi jo pitkään. Ota rakentava kritiikki vastaan. Päivällä on sinulle paljon tarjottavaa.

 

KAURIS

Saat rahallista apua tai ilahduttavan lahjan yllättävältä taholta. Kuuntele tarkkaan muiden kokemuksia. Siitä on sinulle pian hyötyä.

 

VESIMIES

Luvassa on pettymyksiä, joihin on vaikeaa varautua. Ole rehellinen peilikuvallesi. On aika jutella tulevaisuudesta ja toiveistasi.

 

KALAT

Ihmissuhteet pääsevät nyt lupaavia askelia eteenpäin. Sinusta säteilevä energia on omiaan vetämään lisää onnellisuutta puoleensa.

 

OINAS

Pidä tunteesi hallinnassasi. Sanaisen arkkusi avaamisella voi olla tuhoisia seurauksia. Säilytä yksityisasiat omana tietonasi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Älä kiirehdi asioissa eteenpäin. Tarkastele tilannetta joka kantilta ja tee ratkaisusi vasta viisastuneena. Pidä huolta terveydestäsi ja läheisistäsi.

 

KAKSONEN

Totuuden puhuminen ei välttämättä ole tänään helppoa. Kuuntele tarkkaan, mitä sinulle sanotaan. Kysy lisää, jos jokin on epäselvää.

 

RAPU

Vaistosi ei petä sinua. Luota tunteisiisi, minne ne sitten vievätkin sinua. Saat tänään vastauksia kysymykseen, joka on vaivannut sinua jo pitkään.

 

LEIJONA

Käy läpi raha-asiat ja muut käytännön kysymykset. Hoida pois alta tekemättömät hommat niin pian kuin mahdollista. On uusien alkujen aika.

 

NEITSYT

Päivä kysyy organisointikykyä ja nopeaa sopeutumista. Ole joustava ja ehdota luovia vaihtoehtoja, jos asiat eivät näytä etenevän. Luota itseesi.

 

VAAKA

On aika tehdä muutoksia kotiin tai arkisiin rutiineihisi. Älä ylitä budjettiasi, sillä rahastressi ei helpota asioita. Salaisuudet on tarkoitettu pidettäviksi.

 

SKORPIONI

Lähde mukaan uuteen projektiin. Seuraa sydäntäsi ratkaisuissasi. Tärkeintä on, että olet kannustavassa ja inspiroivassa seurassa.

 

JOUSIMIES

Tiedossa on pieniä takaiskuja. Joku saattaa johtaa sinua tahallaan harhaan. Katso totuutta silmiin, niin säästyt suuremmilta ongelmilta.

 

KAURIS

On aika käydä läpi taloudellista tilannettasi. Tee hienosäätöä, jos se on tarpeen. Kotisi kaipaa pientä kasvojenkohotusta.

 

VESIMIES

On tärkeää, että pidät sanasi. Joku saattaa antaa sinulle turhaa toivoa merkittävän asian suhteen. Selvitä faktat, ennen kuin innostut.

 

KALAT

Luota vaistoosi ja rikkaaseen mielikuvitukseesi. Sinulla on tilanteesta näppituntuma, joka ei petä sinua. Kiinnitä yksityiskohtiin huomiota.

 

OINAS

Panostuksesi palkitaan, mutta saatat polttaa itsesi loppuun siinä sivussa. Muista olla armollinen itsellesi. Muiden auttaminen tulee vasta itsesi jälkeen.

 

Artikkeli jatkuu alapuolella
Me Naisten viikkohoroskooppi 19.–25.4.
Me Naisten viikkohoroskooppi 19.–25.4.