Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS

Muista katsoa kokonaiskuvaa. Ole omatoiminen ja hoida asiasi itse, sillä välikädet aiheuttavat tänään ongelmia. Keskity olennaiseen ja pidä huoli itsestäsi.

 

HÄRKÄ

Ole oma-aloitteinen ja suuntaa täydellä höyryllä kohti tavoitteitasi. Älä anna minkään tai kenenkään asettua tiellesi. Noudata suunnitelmaasi määrätietoisesti.

 

KAKSONEN

Keskity tilanteen positiivisiin puoliin. Nyt ei ole aika listata asioita, joita sinulla ei ole. Tee itse omat valintasi jäämättä riippuvaiseksi muista.

 

RAPU

Älä huolehdi siitä, mitä muut puuhaavat. Keskity tekemään sitä, mikä merkitsee itsellesi eniten. Nauti olostasi sinulle tärkeiden ihmisten ympäröimänä.

 

LEIJONA

Hoida roikkumaan jääneet asiat pois alta. Joku painostaa sinua tekemään pikaisia päätöksiä. On tärkeää, että pidät lupauksesi.

 

NEITSYT

Tähtää korkealle tänään. Osoita olevasi luottamuksen arvoinen. Pääset pitkälle, jos onnistut säilyttämään positiivisen asenteesi.

 

VAAKA

Kysy läheistesi mielipidettä ennen kuin teet kaikkia koskettavan päätöksen. Kotona puhaltavat uudet tuulet. Odota kärsivällisesti vihreää valoa.

 

SKORPIONI

Panosta omiin projekteihisi. Rakkauselämääsi on luvassa uusia käänteitä. Yksin oleskelu tekee sinulle hyvää tänään.

 

JOUSIMIES

Älä hoida asioita hutiloiden. Jos todella haluat nähdä muutoksia elämässäsi, tee ne perusteellisesti alusta loppuun. Etsi vastaukset kysymyksiisi.

 

KAURIS

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Olosi on vapaampi heti, kun olet saanut suunnitelmasi laadittua. Älä piilottele tunteitasi.

 

VESIMIES

Älä anna periksi houkutuksille, jotka voivat harhauttaa sinut väärälle polulle. Kanna vastuusi. Tee muutokset oikeista syistä.

 

KALAT

Kuuntele vaistoasi uusien ihmisten seurassa. Voit solmia tänään lupaavia suhteita. Itseluottamus avaa paljon ovia.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.