Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Puhumalla saat monta asiaa ratkaistua. Hyvät ehdotukset jäävät kuitenkin ilmaan roikkumaan, ellet ole valmis lähtemään kokeilemaan niitä käytännössä.

 

KALAT

Älä jää tänään oman kuoresi suojaan. On aika osallistua ja olla aktiivinen porukassa. Pidä rahasi ja tavarasi hyvässä tallessa.

 

OINAS

Tutkiskele tunteitasi kaikessa rauhassa ennen kuin puhut niistä ääneen. On tärkeää, että ymmärrät itse tilanteen. Päivä vaatii diplomatiaa.

 

HÄRKÄ

Intuitiosi ei petä sinua. Luota itseesi tilanteessa kuin tilanteessa. Suuntaa sille polulle, joka vetää sinua eniten puoleensa.

 

KAKSONEN

Sinulla on kaikki langat käsissäsi. Päätösvalta on nyt sinulla, joten valitse viisaasti. Olet kovassa iskussa, eikä muista ole sinulle vastusta.

 

RAPU

Kohtuus on taikasana tänään. Kaikki sujuu hyvin, jos onnistut pysymään kultaisella keskitiellä. Pidä varasi, sillä pieniä haavereita sattuu tänään helposti.

 

LEIJONA

Itsesi aliarvioiminen olisi nyt virhe. Uskalla haastaa itsesi ja ylläty iloisesti seurauksista. On aika kehittää itseäsi ja oppia uutta.

 

NEITSYT

Älä pilaa päivääsi sekaantumalla draamaan, joka ei ole sinun ongelmasi. Sinulla on jotain tärkeämpää edessäsi. On aika kääntää sivua ja aloittaa uusi vaihe.

 

VAAKA

Jokin sekoittaa tänään arkirutiinejasi. Kaikki ei mene suunnitelmiesi mukaan, mikä laittaa hermosi koetukselle. Harkitse tarkkaan, mitä sinun kannattaa luvata.

 

SKORPIONI

Joku lähettää sinulle sekavia signaaleja. Kysy uudemman kerran, jos jokin epäilyttää sinua. Olemalla aktiivinen pääset vaikuttamaan tapahtumiin.

 

JOUSIMIES

Kuuntele itseäsi. Tunteesi saattavat viedä sinut hakoteille, jos jättäydyt niiden vietäväksi. Luota logiikkaan ja tee taustatyösi huolellisesti.

 

KAURIS

Keskity omaan juttuusi, vaikka muut koheltaisivat ympärillä. Älä lähde mukaan uuteen projektiin, jos vaistosi neuvoo sinua toisaalle. Suojele itseäsi kolhuilta.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla ei ole kiire mihinkään, jota ota rauhallisesti. Hyvin suunniteltu kuvio toimii paremmin kuin sattumanvarainen veikkailu. Uskalla kokeilla jotain erilaista.

 

VESIMIES

Älä hämäänny muiden toiminnasta ympärilläsi. Hätiköity johtopäätös veisi sinut vain väärille teille. Satsaa itseesi sen sijaan, että yrittäisit miellyttää toisia.

                         

KALAT

Muista ihmisiä, jotka ovat olleet tukenasi menneisyydessä. On sinun vuorosi pyytää hieman apua. Sano vain taikasana, niin ympärilläsi alkaa tapahtua.

 

OINAS

Kiire saa aikaan vain vahinkoa. Hidasta tahtia ja pidä huolta siitä, ettei väärinkäsityksiä pääse syntymään. Joku saattaa nähdä sinut uhkana itselleen.

 

HÄRKÄ

Pidä tauko ja tarkastele tilannettasi suurennuslasin kanssa. Nosta äänesi kuuluviin ja kerro, mikä mättää. Älä säikähdä uusia haasteita.

 

KAKSONEN

Rahaan ja terveydentilaasi liittyvät kysymykset on otettava vakavasti. Ilmassa on nyt monta muuttuvaa tekijää. Sinun on siedettävä epävarmuutta toistaiseksi.

 

RAPU

On aika heittäytyä seikkailuun ja kokeilla jotain uutta. Yllätyt iloisesti, jos lähdet ennakkoluulottomasti vieraille vesille. Ota haasteet vastaan.

 

LEIJONA

Älä anna sekavan tilanteen saada sinua tekemään päättömiä ratkaisuja. Sinun on tiedettävä, mihin tähtäät. Rahakysymykset on syytä lykätä myöhemmäksi.

 

NEITSYT

Älä jumitu paikoillesi. Nyt ei ole aika sulkeutua kuoreesi, joten lähde ulos viihtymään sinulle tärkeiden ihmisten seurassa. Ilmassa on romantiikkaa.

 

VAAKA

Mielesi muuttuu nyt vauhdilla. Yritä ennakoida tekojesi vaikutuksia ympäristöösi ennen kuin teet mitään peruuttamatonta. Siirtosi koskevat myös läheisiäsi.

 

SKORPIONI

Suunnittele tulevia reissuja tai ota yhteyttä vanhaan ystävään, jota et ole nähnyt aikoihin. Saat häneltä uutta kipinää ja intoa unelmiesi tavoittelemiseen.

 

JOUSIMIES

Sulje korvasi turhanpäiväisiltä juoruilta. Vaikeneminen on tänään paras ratkaisu, jos et ole täysin varma asiastasi. Varovaisuus säästää sinut harmeilta.