Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Pidä huolta maineestasi. Juorut kulkevat nopeasti, ellet ole tarkkana. Ota vastaan haaste, joka voi muuttaa elämäsi.

 

KAURIS

Rahan kanssa on oltava nyt tarkkana. Pidä huolta käytännön asioista ja kiinnitä yksityiskohtiin erityistä huomiota. Tapaat tänään kiinnostavan ihmisen.

 

VESIMIES

Päivä pyörii pitkälti ihmissuhteiden ympärillä. Ole valmis näyttämään, että olet tosissasi. Joku saattaa kyseenalaistaa luotettavuutesi.

 

KALAT

Työrintamalla tapahtuu nyt paljon kiinnostavia asioita. Ole valmis neuvottelemaan ja joustamaan periaatteistasi. On aika vähentää puhetta ja lisätä toimintaa.

 

OINAS

Luvassa on viime hetken muutoksia. Älä hermostu yllättävistä käänteistä. Voit kääntää ne voitoksesi mielikuvituksella ja tahdonvoimalla.

 

HÄRKÄ

Kiristä kukkaronnyörejä kuun loppua kohti. Nyt ei ole aika tuhlailla. Mieti tulevaisuutta ja säästä pahan päivän varalle.

 

KAKSONEN

On aika antaa kasvojenkohotus kodillesi. Enne juhlapyhiä on syytä siivota ja miettiä, mitä oikeasti tarvitset. Älä jätä nurkkiin mitään turhaa.

 

RAPU

Kanavoi energiasi sinne, missä sitä tarvitaan. Kiinnitä huomiota ruokavalioosi ja liikuntatottumuksiisi. Hyvinvointisi on nyt etusijalla.

 

LEIJONA

Viime hetken muutos sekoittaa tänään pakkaa. Älä menetä hermojasi, vaan improvisoi parhaasi mukaan. Sinulle tarjoutuu mahdollisuus, joka kannattaa hyödyntää.

 

NEITSYT

Anna rakentavaa palautetta. Kritiikkisi voi olla hyödyksi muille, jos annat sen seassa myös parannusehdotuksia. Älä ole liian jyrkkä.

 

VAAKA

Luvassa on muutoksia positiiviseen suuntaan. Varaa sinulle ja läheisellesi yhteistä laatuaikaa. On aika miettiä tulevaisuutta ja laatia suunnitelmia.

 

SKORPIONI

Tunteet nousevat pintaan. Joudut hankalaan tilanteeseen, jossa on oikeat ratkaisut ovat kiven alla. Seuraa vaistoasi tiukan paikan tullen.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.