Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI

Älä esitä mitään muuta, kuin mitä olet. Luota itseesi ja luonnolliseen karismaasi, joka tekee varmasti parhaan mahdollisen vaikutuksen uusiin ihmisiin.

 

JOUSIMIES

Ole realistinen raha-asioissa. Nyt ei ole aika lipsua budjetista ja antaa mielitekojen johdattaa minne sattuu. Kuuntele tarkkaan, mitä sinulle sanotaan.

 

KAURIS

Älä panttaa tunteitasi, vaan jaa ne muiden kanssa. Luotettavien ihmisten seurassa on turvallista puhua. Moni asia loksahtaa tänään kohdilleen.

 

VESIMIES

On hyvä päivä itsesi kuuntelemiselle. Vietä aikaa omissa oloissasi rentoutumalla. Sinulla on lukuisia syitä itsesi palkitsemiseen parhaaksi katsomallasi tavalla.

 

KALAT

Koti ja perhe ovat tärkeysjärjestyksen kärjessä tänään. On oikea hetki toimia ja korjata sinua haittaavat yksityiskohdat kohdilleen. Laita lumipallo liikkeelle.

 

OINAS

Avoin mieli on paras valttisi tänään. Älä anna periksi tyypille, joka käyttää sinuun epäreiluja temppuja. Painostusta ei pidä hyväksyä.

 

HÄRKÄ

Pidä hauskaa hyvien ystävien seurassa. Jaa ideasi muidenkin kuultaviksi, sillä niin pääsette asioissa eteenpäin. Sinulla on nyt jotain erityisen mukavaa odotettavaa.

 

KAKSONEN

Ihmissuhderintamalla ei ole tasaista. Varaudu tunteenpurkauksiin ja yllättäviin uutisiin. Pelaa rehellistä peliä kaikesta huolimatta.

 

RAPU

Tee jotain tavallisesta arjesta poikkeavaa. Lähde liikkeelle sinua koskettavan asian puolesta tai opettele uusi taito. Älä päästä lupaavia tilaisuuksia käsistäsi.

 

LEIJONA

Voit tehdä tänään fiksuja vetoja tulevaisuuttasi ajatellen. Seuraa vaistoasi ja ota ympäriltäsi saamasi palaute huomioon. Sinun on aika ottaa ohjat käsiisi.

 

NEITSYT

On hyvä hetki laittaa kotia kuntoon. Ilmassa on romantiikkaa ja jännitystä. Olet täynnä itseluottamusta, mikä vetää ihmisiä puoleensa.

 

VAAKA

Mielenrauha on ykkössijalla. Älä kuuntele painostusyrityksiä, vaan suuntaa sinne minne nenäsi osoittaa. Jätä taaksesi kaikki, mikä tuottaa sinulle surua.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.