Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Varo tuhlaamista ja ääripäitä. Rajojen asettaminen ja niiden kunnioittaminen on tänään tärkeää. Pidä elämäsi yksinkertaisena ja suojaa mainettasi.

 

SKORPIONI

Saat tarpeellista kohotusta itsetuntoosi tänään. Ota vastaan motivoiva haaste. Älä aliarvioi itseäsi, vaan puske rajojasi hieman kauemmaksi.

 

JOUSIMIES

Pidättäydy tuomitsemasta toisia. Päästät myös itsesi helpommalla, jos maltat olla kritisoimatta. Jaa ajatuksesi vain, jos ne ovat jollain tavalla rakentavia.

 

KAURIS

Pidä ajatuksesi itselläsi, kunnes olet varma tilanteestasi. Ota selvää siitä, millä linjoilla muut liikkuvat. Keskity laittamaan eteenpäin positiivisia muutoksia.

 

VESIMIES

Tunteet saattavat myllätä tänään. Älä anna sen pilata koko päivääsi. Pidä pää kylmänä ja muistuta itseäsi siitä, mikä on oikeasti tärkeää.

 

KALAT

Luota itseesi ja omiin kokemuksiisi. Menneisyydestäsi löytyy apua tärkeän päätöksen tekemisessä. Älä hae syitä epäonnistumisiisi ulkopuolelta, vaan katso reilusti peiliin.

 

OINAS

Muutos on hyväksi. Käy silti itseäsi varten läpi syyt uudistuksille. Älä anna vihan tai turhautumisen ohjailla sinua ratkaisuissasi.

 

HÄRKÄ

Lähde reissuun lähelle tai kauas. Kaikki uusi on nyt tervetullutta elämääsi. Haasta itsesi ja suhtaudu ennakkoluulottomasti tuntemattomaan.

 

KAKSONEN

Älä huutele asioistasi ympäriinsä. Salaisuudet on tarkoitettu säilytettäviksi. Selvitä taustat huolellisesti ennen kuin lausut mielipiteesi ääneen.

 

RAPU

Kuuntele tarkkaan. Pysy rauhallisena, niin vältät väärinkäsitykset. Nopeat johtopäätökset voivat osua pahasti harhaan.

 

LEIJONA

Sinulla riittää hyviä ideoita ja taustatukea niille. Pidä yllä hyviä suhteita olennaisiin ihmisiin. Nyt kannattaa ajatella tulevaisuutta.

 

NEITSYT

Etsi vastauksia itsestäsi. Pidä tauko arjesta yksin tai rakkaan ihmisen seurasta tekee ajatuksillesi hyvää. Päädyt tänään tekemään viisaita päätöksiä.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Saat paljon hyvää aikaan, jos etenet asioissa pikkuhiljaa ja kohtuudessa pysytellen. Hillitse rahanmenoa. Stressi hiljenee, kunhan et lipsu liiallisuuksiin.

 

KALAT

Mieti, mikä on tällä hetkellä mahdollista ja jatka siitä eteenpäin. Haistele uusia tuulia. Mieti, miten voisit vähentää rahankulutustasi.

 

OINAS

Pidä temperamenttisi kurissa, sillä muuten tiedossa on ongelmia. Harkitse sanojasi ennen kuin päästät sammakon suustasi. Rakkauselämässäsi myrskyää.

 

HÄRKÄ

Kuuntele, tarkkaile ja ota opiksi. Älä levittele henkilökohtaisuuksia suuren piirin tietoon. Suojele niin itseäsi kuin läheisiäsikin.

 

KAKSONEN

Panosta hyvinvointiisi. Vietä aikaa seurassa, jossa sinulla on turvallinen olo. Hetki on otollinen myös puhtaasti ulkonäöllisille muutoksille.

 

RAPU

Käy kaikki vaihtoehtosi läpi. Turvaudu kokemukseesi ja hoksottimiisi. On aika ottaa haltuun uusi projekti, joka voi viedä sinut pitkälle.

 

LEIJONA

On hyvä hetki uusien taitojen opetteluun ja itsesi kehittämiseen. Kohtele jokaista vastaantulevaa ihmistä hyvin, niin saat kokea ilahduttavia yllätyksiä.

 

NEITSYT

On aika kiinnostua uusista asioista. Älä aseta mielikuvituksellesi turhia rajoja. Mieti, mitä juuri sinä odotat ja toivot tulevalta.

 

VAAKA

Luota vaistoihisi, kun joudut pelaamaan riskillä. Joudut tänään vastakkain arvaamattoman ihmisen kanssa. Yritä parhaasi mukaan ymmärtää häntä.

 

SKORPIONI

Puhu ideoistasi ja odotuksistasi. Kuuntele korvat tarkkana hyviä neuvoja, joita nyt on tarjolla. Joku yllättää sinut erikoisella tarjouksella.

 

JOUSIMIES

Keskity itseesi ja tavoitteisiisi. On hyvä hetki kodin järjestelemiseen ja omien tarpeittesi miettimiseen. Romantiikka valaisee päivääsi.

 

KAURIS

Kuuntele ja tarkkaile kärpäsenä katossa. On turhaa kantaa huolta asioista, joihin et voi vaikuttaa. Anna muutosten tulla omassa tahdissaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.