Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Ole valppaana, sillä äkillisiä muutoksia on luvassa. Vältä harkitsemattomia liikkeitä. Tarkastele tilannetta kaikessa rauhassa ennen kuin toimit.

 

VESIMIES

Hillitse hermosi, sillä ylireagoinnista ei seuraa mitään hyvää. Seuraa sydäntäsi päätöksissä ja tee mitä sinun on tehtävä oman onnellisuutesi eteen.

 

KALAT

Ole hienotunteinen, jos joudut sekaantumaan muiden ihmisten asioihin. Ystävällisyytesi ei jää heiltä huomaamatta. Puhu suoraan, mutta diplomaattisesti.

 

OINAS

Impulssisi voivat johtaa sinut pahasti harhaan. Kärsimättömyytesi on ymmärrettävää, mutta ajattele asioita pidemmällä tähtäimellä. Nyt ei ole aika koheltaa.

 

HÄRKÄ

Puolustat uskomuksiasi hanakasti. Palava intosi saa helposti ihmiset puolellesi. Voit saada aikaan merkittäviä muutoksia tänään.

 

KAKSONEN

Lähde uusille vesille. Rohkaistu kokeilemaan jotain erilaista ja jännittävää. Vietä aikaa perheen ja sukulaisten kanssa, sillä lähipiirissäsi tarvitaan sinua.

 

RAPU

Kotona on tunnerikas tilanne päällä. Odottamattomia muutoksia on luvassa. Elämäntilanteesi voi saada pian merkittävän käänteen.

 

LEIJONA

On aika satsata peliin vielä enemmän. Älä säästele voimiasi, jos haluat saavuttaa jotain sinulle tärkeää. Maisemanvaihdos tekisi nyt hyvää.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä ihmiseen, joka voi olla sinulle avuksi. Älä pelkää myöntää, jos olet joutunut umpikujaan. Solmu lähtee pikkuhiljaa purkautumaan tänään.

 

VAAKA

Tunteet kuohuvat tänään. Luvassa on hämmennykset ja epävarmuuden hetkiä, joista ei pidä panikoitua. Anna asioiden kehittyä omalla painollaan.

 

SKORPIONI

Ota vastaan haaste, joka sinulle heitetään. Tee kaikkesi ollaksesi parhaimmillasi. Romantiikkaa on luvassa silloin, kun vähiten sitä odotat.

 

JOUSIMIES

Koet lieviä pettymyksiä tänään. Älä lannistu takaiskuista, vaan kerää itsesi nopeasti ja palaa suunnitelmasi pariin. Pelkkiin aavistuksiin ei kannata luottaa päätösten edessä.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.