Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Tee kodistasi paikka, jossa viihdyt. Raivaa tilaa itsellesi ja ajatuksillesi. Etene asioissa yksi askel kerrallaan, niin pääset pitkälle jo tänään.

 

VAAKA

Luvassa on positiivisia yllätyksiä työrintamalla. Älä piiloudu muiden taakse otollisen tilaisuuden koittaessa. Uskalla olla esillä.

 

SKORPIONI

Luota omaan arviointikykyysi. Vaistosi ei johda sinua harhaan, jos olet rehellinen itsellesi. Älä anna kenenkään tunnekuohujen sekoittaa suunnitelmiasi.

 

JOUSIMIES

Itsekuri ja päättäväisyys pelastavat sinut monesta pulasta tänään. Älä anna periksi houkutuksille. Joku latelee sinulle epärealistisen suuria lupauksia.

 

KAURIS

Vaihda taktiikkaa, jos joudut umpikujaan. Hillitse tunnekuohusi ja luovi eteenpäin kylmän järjen varassa. Ratkaisut löytyvät mielikuvitusta käyttämällä.

 

VESIMIES

Älä päästä ilmoille negatiivisia tunteenpurkauksia. Konflikteja on luvassa, ellet etsi aktiivisesti kaikkia tyydyttäviä ratkaisuja. Lähesty ujostelematta ihmistä, joka kiinnostaa sinua.

 

KALAT

Saatat tehdä tänään virhearvion, joka heittää sinut syrjään polultasi. Kasaa itsesi ja palaa nopeasti asemiin viisastuneena. Mieti tapahtuneen valossa, mikä nyt on tärkeintä.

 

OINAS

Ongelmia on luvassa työelämässä, jos uskot kaiken kuulemasi kyseenalaistamatta. Joku syöttää sinulle vääriä signaaleja. Selvitä, mitä sinulta odotetaan.

 

HÄRKÄ

On aika etsiä jännitystä elämääsi. Ole ennalta-arvaamaton, niin voit odottaa yllätyksiä myös ympäristöltäsi. Päivä on täydellinen lyhyelle reissulle lähtemiseen.

 

KAKSONEN

Tunteita ei kannata päästää patoutumaan. Saatat kuohahtaa väärällä hetkellä, ellet ilmaise itseäsi avoimesti alusta alkaen. Totuuden puhuminen menee nyt kaiken muun edelle.

 

RAPU

Päivä on täydellinen uuden kokemiselle. On loistava hetki ihmissuhteen tai ystävyyden alkamiselle. Avoimuus ja pelottomuus ovat parhaat valttisi.

 

LEIJONA

Joku tungettelee innokkaasti yksityisasioihisi. Pidä huoli siitä, ettei hän kuvittele liikoja. Päätä itse omasta elämästäsi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.