Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Älä anna kenenkään kasata sinulle paineita. Päätä itse, mikä sinulle on tärkeää. Kanavoi energiasi sinne, missä sitä tarvitaan.

 

LEIJONA

On aika tarttua suureen haasteeseen, joka vie sinua elämässä eteenpäin. Älä pelkää uusia tilanteita. Tähtää täydellisyyteen.

 

NEITSYT

Tarjoa apuasi, mutta älä polta itseäsi loppuun. Et kaipaa ylimääräisiä paineita. Pidä etäisyyttä ihmiseen, joka yrittää syyllistää sinua.

 

VAAKA

Epävarmuus värittää päivääsi. Älä odota mitään tavallista tänään, sillä yllätykset seuraavat toinen toistaan. Ole valmis vaihtamaan maisemaa nopeasti.

 

SKORPIONI

Pysy rakkaittesi kanssa. Samanhenkinen seura on nyt juuri sitä, mitä kaipaat. Älä anna kenenkään käyttää sinuun kyseenalaisia keinoja.

 

JOUSIMIES

Laita liikkeelle muutoksia. On aika keskustella asiasta, jota ei ole helppo lähestyä. Jutteleminen puhdistaa ilmaa ja tuo sinulle uusia näkökulmia.

 

KAURIS

Tunnepitoiset tilanteet karkaavat helposti käsistä tänään. Pysy rauhallisena ja ota asiat yksi kerrallaan käsittelyyn. Älä kaunistele totuutta.

 

VESIMIES

Älä sooloile liikaa päätöksissäsi, jos ne koskettavat myös muita. Muista kysyä lähipiirisi mielipiteitä. Ole valmis muuttumaan itse.

 

KALAT

Rauhoitu ja vaihda vapaalle. On aika miettiä menneitä, nykyhetkeä ja tulevaa. Järjestele ajatuksiasi ja mieti, mitä haluat muuttaa.

 

OINAS

Hyviä mahdollisuuksia osuu kohdallesi tänään. Pidä kiinni tavoitteistasi, vaikka saisit vastaasi myös soraääniä. Anna romantiikalle tilaa.

 

HÄRKÄ

Pysyttele omassa elementissäsi. Tänään kannattaa välttää turhia riskejä. Älä sekaannu asioihin, jotka eivät kuulu sinulle.

 

KAKSONEN

Älä vaivaa päätäsi asioilla, joille et voi mitään. Kaikki eivät ole kanssasi samoilla linjoilla. Rakkauselämäsi on luvassa iloisia yllätyksiä.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 


JOUSIMIES
Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. Menneisiin palaaminen on juuri sitä, mitä kaipaat. On aika palata käsittelemättömän asian pariin.

 

KAURIS
Harkitse tarkkaan, mihin käytät aikasi ja energiasi. Tarvitset haasteita elämääsi. Positiivinen asenne on paras aseesi tänään.

 

VESIMIES
Nyt ei ole aika tehdä radikaaleja muutoksia. Kokeile rauhallisempaa lähestymistapaa. Tylsistyminen ei ole hyvä syy hypätä tuntemattomaan.

 

KALAT
Stressi verottaa jaksamistasi. Muista pitää itsestäsi huolta myös kiireen keskellä. Kuuntele vaistoasi tärkeiden päätösten edessä.

 

OINAS
Muutokset alkavat itsestäsi. Anna tapahtumille kunnon potku eteenpäin. Hetki on otollinen reissuun lähtemiselle.

 

HÄRKÄ
Ota epätavalliset keinot käyttöön. Sinulla on edessäsi dilemma, jonka ratkaiseminen kysyy mielikuvitusta. Rehellisyys on tärkeää ihmissuhteissa.

 

KAKSONEN
Tutustu uusiin ihmisiin. Yllätyt iloisesti, jos unohdat ennakkoluulosi kotiin. Löydät itsesi inspiroivasta ja kiehtovasta seurasta.

 

RAPU
Lähde tapaamaan vanhaa ystävää. Saat häneltä arvokkaita neuvoja, jotka auttavat sinua polttavan dilemman ratkaisemisessa.

 

LEIJONA
Hoida tänään raha-asioita. Selvitä väärinkäsitykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Vältyt draamalta olemalla suorasanainen.

 

NEITSYT
Älä anna kenenkään sanella sinulle, miten sinun tulisi hoitaa asiasi. Pidä kiinni periaatteistasi. Käytännönläheisyys on tänään valttia.

 

VAAKA
Lähde lyhyelle matkalle. Maisemanvaihdos tekee hyvää ja antaa sinulle uutta ajateltavaa. Pysy kuitenkin budjettisi rajoissa.

 

SKORPIONI
Yritä auttaa läheistäsi kaikin mahdollisin keinoin. Ole hienotunteinen ja yritä kuulostella, onko hetki sopiva suoralle puheelle. Vietä aikaa myös omissa oloissasi.

 

Lue myös horoskooppisi tälle viikolle!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

 

JOUSIMIES

Hoida tekemättä jääneitä asioita pois päiväjärjestyksestä. Varaa aikaa perheelle ja ystäville. Koti vaatii tänään suuren osan energiastasi.

 

KAURIS

Mieti tekojesi seurauksia ennen kuin toimit. Tunnekuohu saattaa sokaista sinut täysin, ellet ole tarkkana. Ilmassa on romantiikkaa.

 

VESIMIES

Saatat hermostua tänään helposti, jos keskustelukumppanisi eivät ole kanssasi samoilla linjoilla. Älä lipsu takaisin taaksesi jättämäsi pahan tavan pariin.

 

KALAT        

Pidä erityisesti raha-asiasi piilossa uteliaitten katseilta. Kohdallesi osuu tarjous, joka on harkinnan arvoinen. Se voi olla kaipaamasi uusi alku.

 

OINAS

Opit tänään paljon uutta tapaamiltasi ihmisiltä. Valitse tarkkaan, kenelle avaudut tunteistasi. Harkitse omassa tahdissasi, mihin suuntaat seuraavaksi.

 

HÄRKÄ

Ihmissuhteissa on luvassa pientä säröilyä. Älä anna konfliktin pilata päivääsi. Ota tapahtumiin etäisyyttä ja lähde välillä muiden asioiden pariin.

 

KAKSONEN

Pidä elämäsi yksinkertaisena. Hoida luvatut asiat pois alta jättämättä kenellekään varaa kritisoida sinua. Odottamaton kohtaaminen antaa sinulle ajateltavaa.

 

RAPU

Älä arvioi voimavarojasi yläkanttiin. Panosta hyvinvointiisi ja välty loppuun palamiselta. Pienillä muutoksilla arkesi helpottuu.

 

LEIJONA

Muutokset tekevät sinulle hyvää. Lähde uusiin maisemiin tuulettamaan ajatuksiasi. Päivä tuo tiellesi tutustumisen arvoisen ihmisen.

 

NEITSYT

Pysy rauhallisena tilanteessa kuin tilanteessa. Ota viehätysvoimasi käyttöön hankalan paikan sattuessa kohdalle. Ovet alkavat äkkiä avautua.

 

VAAKA

Älä elä yli varojesi. Voit tehdä loistavan vaikutuksen ihmisiin sotkematta omaisuuttasi asiaan. Luota persoonallisuutesi vetävyyteen.

 

SKORPIONI

Ole hienotunteinen ja hoida tulenarkaa asiaa muiden katseilta piilossa. Älä tuputa mielipiteitäsi kenellekään. Jätä jokaiselle tilaa.

 

Lue myös horoskooppisi tälle viikolle!