Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Ole tarkkana uusien ihmisten kanssa. Tänään on parasta valita sanat huolella ja tarkkailla reaktioita. Suusta päässyt sammakko voi ajaa sinut huonoon valoon.

 

RAPU

Hoida tekemättömät asiat ja puolitiehen jätetyt projektit pois alta. Viikonloppu on parasta aloittaa selkeältä pohjalta. Lisää päivääsi romantiikkaa.

 

LEIJONA

Älä lähde mukaan rahaa kysyvään projektiin. Joku saattaa pyytää lainaa huonosti valitulla hetkellä. Pidä omaisuudestasi hyvää huolta.

 

NEITSYT

Pidä kiinni totuudesta. Kaiva faktat esille kyselemällä ja olemalla tarkkaavainen. Kiinnitä huomiota siihen, miten ilmaiset itseäsi.

 

VAAKA

Sinulle ei kerrota kaikkea. Ota selvää valintojesi seurauksista. Sinun on otettava huomioon kaikki mahdollisuudet ratkaisuasi tehdessäsi.

 

SKORPIONI

Työ ja huvi sopivat tänään hyvin yhteen. Pääset paremmin kartalle siitä, mikä tilanne todellisuudessa on. Uskalla olla esillä.

 

JOUSIMIES

Ole rehellinen itsellesi, niin vältyt ikävältä mokalta. Kuuntele tarkasti, mitä läheisesi kertoo sinulle. Tee muutoksia vain, jos olet niistä sataprosenttisen varma.

 

KAURIS

Vietä laatuaikaa rakkaittesi kanssa. On aika panostaa arkeesi pienillä muutoksilla. Romantiikka piristää päivääsi.

 

VESIMIES

Ota rauhallisesti, niin kaikki sujuu mallikkaasti. Valitse sanasi tarkkaan perheenjäsenen tai ystävän kriisitilanteessa. Väärinkäsityksiä syntyy helposti.

 

KALAT

Näytä, että välität muiden ongelmista. Ole valmis tekemään rohkeita vetoja rakkauselämässäsi. Ihmissuhteesi voi päästä tänään uudelle tasolle.

 

OINAS

Älä levittele henkilökohtaisia yksityiskohtia elämästäsi julkiseen tietoon. Joku voi tarttua tilaisuuteen ja kääntää jutun sinua vastaan. Kierrä huhut kaukaa.

 

HÄRKÄ

Anna mielikuvituksen johdattaa sinua. On aika lähteä jahtaamaan unelmiasi. Selvitä itsellesi, mitä haluat tulevalta.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.