Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Kuuntele kokeneempia. Tänään on tärkeää, että jaksat keskittyä olennaisiin asioihin ja sulkea kaiken muun pääsi ulkopuolelle. Yksityiskohdilla on väliä.

 

KAKSONEN

Tunteet nousevat pintaan. Tee parhaasi suunnataksesi energiasi johonkin kehittävään. Fyysinen haaste tekisi sinulle hyvää.

 

RAPU

Sinun on aika auttaa toisia. Saat palveluksistasi palkaksi kiitoksia ja hyödyllisiä neuvoja. Elämääsi ilmaantuu nyt jatkuvalla syötöllä kiinnostavia ihmisiä.

 

LEIJONA

Nyt ei ole aika jäädä paikoilleen. On tärkeää, että pysyt liikkeessä. Älä anna ympäristön hälinän viedä huomiotasi pois olennaisesta.

 

NEITSYT

Avoimuus on tänään tärkeintä. Päivä sisältää mieltä avaavia keskusteluja, jotka antavat sinulle paljon ajateltavaa. Maisemanvaihdos tekisi hyvää.

 

VAAKA

Ole rehellinen itsellesi. Saat paljon hyvää aikaan tänään, jos uskallat olla oma itsesi. Älä luota sokeasti uuteen ihmiseen, jos vaistosi varoittaa sinua.

 

SKORPIONI

Pääset tutustumaan paremmin kiehtovaan ihmiseen. Saat selville jotain, joka antaa sinulle hyvän potkun eteenpäin. Onni on tänään puolellasi.

 

JOUSIMIES

Rakkauselämäsi menee nyt kaiken muun edelle. Satsaa enemmän ihmissuhteisiin olemalla läsnä ja tekemällä kompromisseja. Luottamus on korvaamatonta.

 

KAURIS

On aika laatia vankka suunnitelma ja ryhtyä hommiin. Älä anna kenenkään sekoittaa ajatuksiasi. Tiedät itse, mikä sinulle on tärkeintä.

 

VESIMIES

Älä pidä tunteitasi piilossa. Nyt on aika ilmaista ajatuksiasi vapaasti. Kokeile jotain uutta ja katso, mihin asti se vie sinut.

 

KALAT

Rehellisyys ja avoimuus ovat parhaat valttisi tänään. Kohdallesi osuu lupaava tilaisuus, jota ei pidä jättää käyttämättä. Mieti, mikä sinulle on tärkeintä.

 

OINAS

Älä aliarvioi itseäsi. Ole valmis tekemään muutoksia itse sen sijaan, että odottaisit muiden tekevän aloitteita. Kaikki riippuu nyt sinusta.