Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Kuuntele kokeneempia. Tänään on tärkeää, että jaksat keskittyä olennaisiin asioihin ja sulkea kaiken muun pääsi ulkopuolelle. Yksityiskohdilla on väliä.

 

KAKSONEN

Tunteet nousevat pintaan. Tee parhaasi suunnataksesi energiasi johonkin kehittävään. Fyysinen haaste tekisi sinulle hyvää.

 

RAPU

Sinun on aika auttaa toisia. Saat palveluksistasi palkaksi kiitoksia ja hyödyllisiä neuvoja. Elämääsi ilmaantuu nyt jatkuvalla syötöllä kiinnostavia ihmisiä.

 

LEIJONA

Nyt ei ole aika jäädä paikoilleen. On tärkeää, että pysyt liikkeessä. Älä anna ympäristön hälinän viedä huomiotasi pois olennaisesta.

 

NEITSYT

Avoimuus on tänään tärkeintä. Päivä sisältää mieltä avaavia keskusteluja, jotka antavat sinulle paljon ajateltavaa. Maisemanvaihdos tekisi hyvää.

 

VAAKA

Ole rehellinen itsellesi. Saat paljon hyvää aikaan tänään, jos uskallat olla oma itsesi. Älä luota sokeasti uuteen ihmiseen, jos vaistosi varoittaa sinua.

 

SKORPIONI

Pääset tutustumaan paremmin kiehtovaan ihmiseen. Saat selville jotain, joka antaa sinulle hyvän potkun eteenpäin. Onni on tänään puolellasi.

 

JOUSIMIES

Rakkauselämäsi menee nyt kaiken muun edelle. Satsaa enemmän ihmissuhteisiin olemalla läsnä ja tekemällä kompromisseja. Luottamus on korvaamatonta.

 

KAURIS

On aika laatia vankka suunnitelma ja ryhtyä hommiin. Älä anna kenenkään sekoittaa ajatuksiasi. Tiedät itse, mikä sinulle on tärkeintä.

 

VESIMIES

Älä pidä tunteitasi piilossa. Nyt on aika ilmaista ajatuksiasi vapaasti. Kokeile jotain uutta ja katso, mihin asti se vie sinut.

 

KALAT

Rehellisyys ja avoimuus ovat parhaat valttisi tänään. Kohdallesi osuu lupaava tilaisuus, jota ei pidä jättää käyttämättä. Mieti, mikä sinulle on tärkeintä.

 

OINAS

Älä aliarvioi itseäsi. Ole valmis tekemään muutoksia itse sen sijaan, että odottaisit muiden tekevän aloitteita. Kaikki riippuu nyt sinusta.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

On aika kääriä hihat ja ryhtyä hommiin. Lähde osallistumaan sinne, missä tapahtuu. Päivä tuo tiellesi lukuisia innostavia haasteita.

 

RAPU

Ole oma itsesi. Persoonallisuutesi valloittaa ja jää mieleen tänään. Tapaat nyt paljon ihmisiä, ja ilmassa on myös romantiikkaa.

 

LEIJONA

Ole tarkkana tekemisistäsi. Ylilyönnit vievät sinut nopeasti ongelmiin, joten pysy kohtuudessa. Älä jätä mitään sattuman varaan.

 

NEITSYT

Ole avoin tunteistasi puhuessasi. On aika vakavoitua ja laatia lähitulevaisuutta varten aukoton suunnitelma. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

VAAKA

Hoida tekemättömät asiat loppuun. Stressi pysyy kurissa, jos pidät kiinni aikatauluista. Hankkiudu eroon tavaroista, joita et tarvitse enää.

 

SKORPIONI

Voit vaikuttaa asioihin paljon asenteellasi. Joudut tekemisiin hankalan ihmisen kanssa. Älä anna hänen vetää sinua mukaan negatiivisuuteensa.

 

JOUSIMIES

Palaa menneisiin mielessäsi. Siitä on hyötyä nykyhetken ongelmien setvimisessä. Älä tee hätiköityjä johtopäätöksiä.

 

KAURIS

On aika tehdä päätöksiä. Kyseessä voi olla tärkeään ihmissuhteeseen liittyvä kysymys. Luota vaistoosi suuntaa hakiessasi.

 

VESIMIES

Tunteet nousevat nopeasti pintaan tänään etenkin, jos et valitse sanojasi huolella. Pidä mielipiteesi omana tietonasi, niin vältät draaman.

 

KALAT

Saat yllättävän lahjan. On aika juhlistaa hyviä uutisia rakkaassa seurassa. Rakkauselämäsi menee kaiken muun edelle.

 

OINAS

Pidä tauko kiireisestä arjestasi. Omistaudu hyvälle kirjalle tai muulle rentouttavalle tekemiselle. Hemmottele itseäsi parhaasi mukaan.

 

HÄRKÄ

Tee parhaasi tullaksesi juttuun kaikkien kanssa. Sukulaisten tai perheenjäsenten kannattaa olla erityisen hienotunteinen. Joku yrittää tehdä sinusta syntipukkia.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

On aika kääriä hihat ja käydä hommiin. Muutokset ovat sinusta kiinni, joten rohkeasti tee aloitteita. Älä tyydy mihinkään keskinkertaiseen.

 

RAPU

Pidä silmät auki lupaavien tilaisuuksien varalta. Onni on tänään puolellasi. Ole rohkeasti erilainen, sillä massasta erottuminen on vain hyväksi.

 

LEIJONA

Arvaamattomat vedot tietävät tänään ongelmia. Välttele draamaa kaikissa muodoissaan. Peräänny tilanteesta, jos ilmapiiri alkaa kiristyä.

 

NEITSYT

Nyt on aika kiinnostua kaikesta. Avaa mielesi uusille vaihtoehdoille ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Muutos tekee sinulle hyvää.

 

VAAKA

Älä jätä kesken mitään, sillä kaikki on tänään kiinni sinnikkyydestäsi. Huolellisuus säästää sinut kritiikiltä. Laiskuus voi koitua kompastuskiveksesi.

 

SKORPIONI

Ota avosylin vastaan kaikki, mitä päivä tarjoaa sinulle. Lähde uuteen ympäristöön tutustumaan ihmisiin. Voit oppia nyt paljon.

 

JOUSIMIES

Älä tee elämästäsi tarpeettoman monimutkaista. Ole kriittinen kuuntelija, sillä joku värittää nyt totuutta. Luota maalaisjärkeen.

 

KAURIS

Puhuminen auttaa tilanteessa kuin tilanteessa. Käy läpi vaihtoehtojasi. Seuraa ratkaisuissasi sydämesi ääntä, joka ei johda sinua harhaan.

 

VESIMIES

Älä suhtaudu liian kevyesti rahakysymyksiin. Ota asioista selvää ja toimi vasta, kun tiedät tarpeeksi. Hätiköinnillä et saa mitään hyvää aikaan.

 

KALAT

Aloita muutokset itsestäsi. Pienillä eleillä on kauaskantoiset vaikutukset tänään. Varaa päivästä laatuaikaa sinulle ja rakkaallesi.

 

OINAS

Perhepiirissä tai sukulaisten kanssa saattaa syntyä tänään ongelmia. Älä anna kenenkään painostaa sinua muuttamaan suuntaa.

 

HÄRKÄ

Mielesi muuttuu nyt tiheään tahtiin. Anna muille mahdollisuus pysyä perässäsi. Liian kova vauhti ei ole sinulle hyväksi.