Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Kuuntele kokeneempia. Tänään on tärkeää, että jaksat keskittyä olennaisiin asioihin ja sulkea kaiken muun pääsi ulkopuolelle. Yksityiskohdilla on väliä.

 

KAKSONEN

Tunteet nousevat pintaan. Tee parhaasi suunnataksesi energiasi johonkin kehittävään. Fyysinen haaste tekisi sinulle hyvää.

 

RAPU

Sinun on aika auttaa toisia. Saat palveluksistasi palkaksi kiitoksia ja hyödyllisiä neuvoja. Elämääsi ilmaantuu nyt jatkuvalla syötöllä kiinnostavia ihmisiä.

 

LEIJONA

Nyt ei ole aika jäädä paikoilleen. On tärkeää, että pysyt liikkeessä. Älä anna ympäristön hälinän viedä huomiotasi pois olennaisesta.

 

NEITSYT

Avoimuus on tänään tärkeintä. Päivä sisältää mieltä avaavia keskusteluja, jotka antavat sinulle paljon ajateltavaa. Maisemanvaihdos tekisi hyvää.

 

VAAKA

Ole rehellinen itsellesi. Saat paljon hyvää aikaan tänään, jos uskallat olla oma itsesi. Älä luota sokeasti uuteen ihmiseen, jos vaistosi varoittaa sinua.

 

SKORPIONI

Pääset tutustumaan paremmin kiehtovaan ihmiseen. Saat selville jotain, joka antaa sinulle hyvän potkun eteenpäin. Onni on tänään puolellasi.

 

JOUSIMIES

Rakkauselämäsi menee nyt kaiken muun edelle. Satsaa enemmän ihmissuhteisiin olemalla läsnä ja tekemällä kompromisseja. Luottamus on korvaamatonta.

 

KAURIS

On aika laatia vankka suunnitelma ja ryhtyä hommiin. Älä anna kenenkään sekoittaa ajatuksiasi. Tiedät itse, mikä sinulle on tärkeintä.

 

VESIMIES

Älä pidä tunteitasi piilossa. Nyt on aika ilmaista ajatuksiasi vapaasti. Kokeile jotain uutta ja katso, mihin asti se vie sinut.

 

KALAT

Rehellisyys ja avoimuus ovat parhaat valttisi tänään. Kohdallesi osuu lupaava tilaisuus, jota ei pidä jättää käyttämättä. Mieti, mikä sinulle on tärkeintä.

 

OINAS

Älä aliarvioi itseäsi. Ole valmis tekemään muutoksia itse sen sijaan, että odottaisit muiden tekevän aloitteita. Kaikki riippuu nyt sinusta.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Liian pikaiset johtopäätökset tietävät ongelmia. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle sanotaan ja muokkaa suunnitelmiasi tilanteeseen sopiviksi.

 

NEITSYT

Tee muutoksia sinne, missä niitä tarvitaan. Etsi tasapainoa arkeesi. Hoida pitkään sinua kiusannut ongelma pois päiväjärjestyksestä.

 

VAAKA

On aika hidastaa tahtia ja pohtia seuraavia siirtoja. Ota yhteyttä ihmiseen, joka voisi olla sinulle avuksi. Tarvitset hyviä kontakteja.

 

SKORPIONI

Tunteet pääsevät patoutumaan, mistä ei seuraa mitään hyvää. Käy läpi vaihtoehtojasi ja tee fiksu päätös. Se ei välttämättä ole helpoimmasta päästä.

 

JOUSIMIES

On aika ottaa riski ja uskaltautua esille. Saat nyt paljon huomiota osaksesi, mikä ei ole huono juttu. Ole valmis neuvottelemaan.

 

KAURIS

On aika tehdä perustavanlaatuisia muutoksia kotiisi. Ihmissuhteesi kiittää, kun pääset stressittömämpään ympäristöön. Hyvinvointisi on panoksen arvoinen.

 

VESIMIES

Ole tarkkana, kun ystävä pyytää sinulta apua pulmaansa. Sinun ei tarvitse lähteä mukaan kuvioon, joka ei tunnu mukavalta. Tarjoa tukea neuvojen muodossa.

 

KALAT

Sinulla on kiinnostavia ideoita, joilla voit saada suuria aikaan. Etenkin raha-asioissa tapahtuu nyt paljon. Onni on puolellasi tänään.

 

OINAS

Kalenterisi täyttyy nyt nopeasti menoista. Tee parhaasi pysyäksesi sovitun budjetin rajoissa. Nyt ei ole hyvä hetki rahaongelmille.

 

HÄRKÄ

Saatat muuttaa tänään mielesi tärkeän asian suhteen. Ole itsellesi armollinen. Kieltäydy rohkeasti, jos se tuntuu oikealta vastaukselta.

 

KAKSONEN

Hemmottele itseäsi ja kaunista kotiasi. Pienillä kohennuksilla on kauaskantoiset vaikutukset. Hyvinvointisi menee kaiken muun edelle.

 

RAPU

Olet tänään täydessä vedossa. Karismasi vetoaa tapaamiisi ihmisiin. Johtajan rooli lankeaa helposti sinulle tilanteessa kuin tilanteessa.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Tunteet kuohuvat tänään pitkin päivää. Viimehetken muutokset kiristävät hermojasi, eikä mikään tunnu menevän kuten suunniteltua. Muista, että tiukka kritisointi ei johda mihinkään.

 

NEITSYT

Katsele uusin silmin vanhaa ideaa, jona olet jo hylännyt kertaalleen. On ehkä aika antaa sille toinen tilaisuus. Tutustu ennakkoluulottomasti myös uusiin ihmisiin.

 

VAAKA

Sinulla on paljon tarjottavaa. Älä silti päästä ketään käyttämään hyväkseen ystävällisyyttäsi. Pidä huoli siitä, että sinua kunnioitetaan ja arvostetaan.

 

SKORPIONI

Tunteet voivat saada sinut tekemään omituisuuksia tänään. Katso tarkkaan, kenen kanssa jaat yksityisasioitasi. Turha puheliaisuus voi viedä sinut ongelmiin.

 

JOUSIMIES

Pidä silmällä rahojasi. Nyt ei ole oikea hetki törsäämiseen. Harkitse jokaista ostosta erikseen, niin vältyt myöhemmin harmittavilta mokilta.

 

KAURIS

Olet täynnä energiaa, mikä saa muutkin liikkeelle. Uskalla olla äänessä niin töissä kuin kotonakin. Oma-aloitteisuutesi on paras valttisi.

 

VESIMIES

Menneisyyden ongelmat pulpahtavat pintaan tänään. Älä jää jauhamaan vanhasta tutusta asiasta, vaan päästä reilusti irti. Anna menneiden unohtua.

 

KALAT

Kerää ympärillesi tarvitsemasi tukijoukko. Sinulla on loistava idea, joka kaipaa toteuttamista. Pyydä kaverit avuksi ja ryhdy toimeen.

 

OINAS

Lähde kokeilemaan jotain uutta. Tarvitset inspiraatiota ja haasteita. Työtehtävä tai harrastus voi olla juuri sitä, mitä kaipaat.

 

HÄRKÄ

Muutos on sinulle hyväksi. Ota asioista perusteellisesti selvää ennen kuin toimit. Diplomatian avulla selvität konfliktin ennen kuin se pääsee paisumaan.

 

KAKSONEN

Luota tuntemuksiisi. Kukaan muu ei voi päättää asioista puolestasi. Satsaa toimivaan kommunikointiin ja vankkaan luottamukseen ihmissuhteissa.

 

RAPU

Tee muutokset oikeista syitä. Tunteet nousevat nyt pintaan pienestäkin ärsykkeestä. Älä heittäydy täysin niiden vietäväksi, vaan luota maalasijärkeen.