Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Käytännön järjestelyt vaativat tänään runsaasti aikaa. Kysy vaikean paikan edessä apua ammattilaiselta tai saman kokeneelta ystävältä.

 

KAKSONEN

Tunteet heittelevät sinua minne sattuu. Älä tee huonoja ratkaisuja kiireen puskemana. Ota asioista perusteellisesti selvää ennen kuin vastaat myöntävästi.

 

RAPU

Anna persoonallisuutesi näkyä koko kirjossaan. Omalaatuisuutesi on tänään paras valttisi. Älä kasaa itsellesi liikaa haasteita kerralla.

 

LEIJONA

Kuuntele neuvoja ja muiden mielipiteitä, vaikka lopullinen päätös olisikin sinun käsissäsi. Ohjeiden seuraaminen on tänään tarpeen. Älä ylitä annettuja rajoja.

 

NEITSYT

Olet omassa elementissäsi ihmisjoukon keskellä. Joku koettelee tänään hermojasi. Älä lähde mukaan turhanpäiväiseen riitaan.

 

VAAKA

Säilytä hyväksi havaitsemasi kurssi. Älä anna epäolennaisten pikkujuttujen saada sinua unohtamaan, mikä sinulle on tärkeintä. Menneisiin ei pidä jäädä kiinni.

 

SKORPIONI

Tunteitasi voi olla vaikea pidätellä tänään. Älä anna kenenkään manipuloida sinua tekemään mitään periaatteidesi vastaista. Ihmissuhteet vaativat nyt paljon huomiota.

 

JOUSIMIES

Selviät tänään voittajana tiukasta paikasta, jos maltat kuunnella. Älä anna kenenkään viedä ajatuksiasi sivuraiteille olennaisesta. Kuuntele vaistoasi.

 

KAURIS

Turvaudu hankalan paikan tullen kaavaan, jonka olet todennut toimivaksi aiemminkin. Epäselvyydet ratkeavat nopeasti, jos pidät pääsi kylmänä.

 

VESIMIES

Selvitä kaikessa rauhassa, mitä haluat tehdä seuraavaksi. Pyydä luotettavalta ihmiseltä apua. Onni on tänään puolellasi.

 

KALAT

Pyydä apua tarvittaessa. Kuuntele hyvän ystävän neuvoja ja kieltäydy lähtemästä mukaan päättömään väittelyyn. Voit kääntää vaikeudet voitoksesi.

 

OINAS

Muutokset tekevät sinulle hyvää, jos teet niitä oikeista syistä. Mieti, mikä sinua motivoi. Pääasia on, että suunta on sinun valitsemasi.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.