Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

 

OINAS

Uppoudu luovan projektin pariin. Stressi pysyy hallinnassasi, kunhan pidät itsesi kiireisenä. Älä jää murehtimaan asioita, joihin et voi vaikuttaa.

 

HÄRKÄ

Satsaa hyvään ensivaikutelmaan. Ole valmiina toimimaan ja pyydä tarvittaessa apua. Ulottuvillasi on nyt kullanarvoisia mahdollisuuksia.

 

KAKSONEN

Anna persoonallisuutesi loistaa ja tehdä taikansa. Optimismi on paras valttisi tänään ongelmia vastaan. Tapaat nyt paljon kiinnostavia ihmisiä.

 

RAPU

Valitse tarkkaan, mihin suuntaat energiasi. Sitä ei kannata haaskata nyt hommiin, jotka eivät ole kiireellisimpien joukossa. Kokeile jotain uutta.

 

LEIJONA

Pidä silmät auki otollisten mahdollisuuksien varalta. Sinun on oltava valmis toimimaan nopeasti, jos huomaat tilaisuutesi tulleen. Nyt ei ole aika ujostella.

 

NEITSYT

Lyhyt reissu olisi paikallaan. Uudet maisemat avaavat sinulle toisenlaisia näkökulmia. Tarvitset inspiraatiota ja eteenpäin potkivaa virtaa.

 

VAAKA

Satsaa ihmissuhteisiin. Taloudelliset kysymykset saattavat aiheuttaa nyt kinaa. Selvitä käytännön asiat nopeasti ja tehokkaasti pois alta.

 

SKORPIONI

Hoida käytännön asioita pois päiväjärjestyksestä. Ihmissuhteet vaativat nyt tavallista enemmän huomiota. Ilmassa on romantiikkaa.

 

JOUSIMIES

On aika laittaa liikkeelle muutoksia. Tee arjestasi juuri itsellesi sopivaa. Kiinnitä huomiota terveellisiin elämäntapoihin.

 

KAURIS

Älä anna periksi vaativalle tyypille, vaikka hän yrittäisi painostaa sinua. Peräänny tilanteesta, joka haiskahtaa huijaukselta. Pelaa varman päälle.

 

VESIMIES

Ole valppaana ja henkisesti valmis yllätyksiin. Viime hetken muutoksia on luvassa tänään. Nopea sopeutumiskyky on sinulle eduksi.

 

KALAT

Panostuksesi ei valu hukkaan. Asiat kyllä etenevät, kunhan jaksat hankalilta tuntuvien hetkien ohi. Romanttinen tuulahdus piristää päivääsi.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Varmistu siitä, että teet muutokset oikeista syistä. Impulsiivinen veto ei välttämättä vie sinua kovin hyvään suuntaan. Laskelmointi ja ennakointi ovat nyt tarpeen.

 

SKORPIONI

Ole valmis laittamaan itsesi likoon ja muuttumaan. Käännä katse sisimpääsi, sillä vastaukset löytyvät sieltä. Parannukset alkavat pienistä asioista.

 

JOUSIMIES

Jaa ajatuksia seurassa, jossa sinua ymmärretään. Ota läheisesi huomioon ratkaisuja tehdessäsi. Itsekeskeinen käytös vain kostautuisi nopeasti.

 

KAURIS

Tunteet hämmentävät sinua tänään. Nopea tahti sumentaa näkökenttäsi, eikä fiksuja päätöksiä ole helppo tehdä. Pyri pitämään jalat maassa kaiken keskellä.

 

VESIMIES

Tuttu kasvo menneisyydestä palaa elämääsi. Ole tarkkana, sillä hän saattaa yrittää vaikuttaa päätöksiisi. Etenkin raha-asioissa kannattaa olla varuillaan.

 

KALAT

Luvassa on odottamattomia käänteitä. Ne vievät sinua kuitenkin oikeaan suuntaan, joten heittäydy virran vietäväksi. On aika uskaltautua ottamaan riskejä.

 

OINAS

Pidä ideasi toistaiseksi omana tietonasi. Pääset luovimaan tiesi läpi päivän haasteista helpommin, jos maltat pitää matalaa profiilia.

 

HÄRKÄ

Anna muiden arvailla. Salaperäisyys on sinulle tänään eduksi. Kerro suunnitelmistasi vasta sitten, kun tilanne on sinulle selkeämpi.

 

KAKSONEN

Viime hetken muutos voi kiristää hermojasi. Saat hyviä neuvoja yllättävältä taholta. Älä tee hätiköityjä johtopäätöksiä.

 

RAPU

Hidasta tahtia ja pidä silmät auki. Tee asiat omassa rytmissäsi yksityiskohtia sivuuttamatta. Pienissä asioissa piilee nyt eniten voimaa.

 

LEIJONA

Juttele ja ota asioista selvää. Sekä uusilla että vanhoilla tuttavuuksilla on sinulle kiinnostavaa kerrottavaa. Saat päivästä paljon virtaa ja inspiraatiota.

 

NEITSYT

Lähistöllä on utelias ihminen, joka saattaa heittäytyä tungettelevaksi. Pidä salasanat ja muut yksityisasiat häneltä piilossa. Terve annos ennakkoluuloa ei tee pahaa.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Ota muutokset vastaan avoimin sylin. Saat päivästä enemmän irti, jos tavoitteesi ovat sinulle selvät. On aika heittäytyä hetken vietäväksi.

 

SKORPIONI

Usko asiaasi, niin alkaa tapahtua. Positiivinen asenne kantaa sinut tänään pitkälle. Rohkaistu kertomaan mielipiteesi, vaikka se eroasi yleisestä näkemyksestä.

 

JOUSIMIES

Muista sinua auttanutta ihmistä vastapalveluksella. Läsnäolostasi voi olla tänään paljon hyötyä. Älä aliarvioi omaa vaikutusvaltaasi.

 

KAURIS

Haluat saada aikaan muutoksia. Jännitys ja uutuudet vetävät sinua puoleensa. Ole avoin ehdotuksille ja unohda tuomitseminen.

 

VESIMIES

Suuntaa energiasi työprojekteihin. Hyvä keskittymiskyky on tänään tarpeen. Älä anna pikkuasioiden viedä huomiotasi pois olennaisesta.

 

KALAT

Ulkoiset muutokset piristävät mieltä. Heittäydy luovaksi ja uudista vaikkapa vaatekaappiasi tai kampaustasi. Onnenpotku odottaa sinua aivan kulman takana.

 

OINAS

Lähde liikkeelle. Valmistaudu henkisesti siihen, että saat osaksesi myös kritiikkiä. Huonoin vaihtoehto tällä erää olisi paikoilleen jääminen.

 

HÄRKÄ

Hätiköity johtopäätös tietää ongelmia. Tee asiat huolellisesti alusta alkaen. Kärsivällisyys on tänään paras valttisi.

 

KAKSONEN

Kilpailijasi jäävät nopeasti kauas taakse, kun otat nokkeluutesi käyttöön. Pidä ajatuksesi käsillä olevassa hetkessä, niin olet lyömätön.

 

RAPU

Tee jotain vain ja ainoastaan omaksi iloksesi. On hemmottelun ja hauskanpidon aika. Vietä laatuaikaa parhaaksi katsomassasi seurassa.

 

LEIJONA

Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle sanotaan. Vedä johtopäätöksesi vasta sitten. Saat ehdotuksen, josta kannattaa kieltäytyä kohteliaasti.

 

NEITSYT

Päivä sisältää tapaamisen, josta voit ammentaa inspiraatiota tuleviin tapahtumiin. Tarjolla on nyt haasteita ja yllätyksiä. On aika opetella uusia taitoja.