Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

 

OINAS

Uppoudu luovan projektin pariin. Stressi pysyy hallinnassasi, kunhan pidät itsesi kiireisenä. Älä jää murehtimaan asioita, joihin et voi vaikuttaa.

 

HÄRKÄ

Satsaa hyvään ensivaikutelmaan. Ole valmiina toimimaan ja pyydä tarvittaessa apua. Ulottuvillasi on nyt kullanarvoisia mahdollisuuksia.

 

KAKSONEN

Anna persoonallisuutesi loistaa ja tehdä taikansa. Optimismi on paras valttisi tänään ongelmia vastaan. Tapaat nyt paljon kiinnostavia ihmisiä.

 

RAPU

Valitse tarkkaan, mihin suuntaat energiasi. Sitä ei kannata haaskata nyt hommiin, jotka eivät ole kiireellisimpien joukossa. Kokeile jotain uutta.

 

LEIJONA

Pidä silmät auki otollisten mahdollisuuksien varalta. Sinun on oltava valmis toimimaan nopeasti, jos huomaat tilaisuutesi tulleen. Nyt ei ole aika ujostella.

 

NEITSYT

Lyhyt reissu olisi paikallaan. Uudet maisemat avaavat sinulle toisenlaisia näkökulmia. Tarvitset inspiraatiota ja eteenpäin potkivaa virtaa.

 

VAAKA

Satsaa ihmissuhteisiin. Taloudelliset kysymykset saattavat aiheuttaa nyt kinaa. Selvitä käytännön asiat nopeasti ja tehokkaasti pois alta.

 

SKORPIONI

Hoida käytännön asioita pois päiväjärjestyksestä. Ihmissuhteet vaativat nyt tavallista enemmän huomiota. Ilmassa on romantiikkaa.

 

JOUSIMIES

On aika laittaa liikkeelle muutoksia. Tee arjestasi juuri itsellesi sopivaa. Kiinnitä huomiota terveellisiin elämäntapoihin.

 

KAURIS

Älä anna periksi vaativalle tyypille, vaikka hän yrittäisi painostaa sinua. Peräänny tilanteesta, joka haiskahtaa huijaukselta. Pelaa varman päälle.

 

VESIMIES

Ole valppaana ja henkisesti valmis yllätyksiin. Viime hetken muutoksia on luvassa tänään. Nopea sopeutumiskyky on sinulle eduksi.

 

KALAT

Panostuksesi ei valu hukkaan. Asiat kyllä etenevät, kunhan jaksat hankalilta tuntuvien hetkien ohi. Romanttinen tuulahdus piristää päivääsi.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Ota taitosi käyttöön uudella tavalla. On aika tehdä yhteistyötä hyvien tyyppien kanssa ja laajentaa horisonttia. Päädyt oikeaan ratkaisuun kuuntelemalla vaistoasi.

 

LEIJONA

Ota opiksi näkemästäsi. Nyt on parasta tarkkailla ja pitää matalaa profiilia. Tee käytännönläheisiä ratkaisuja raha-asioissa.

 

NEITSYT

Etsi uusia näkökulmia ja virkistäviä havaintoja. Hyvä keskusteluseura tekee ihmeitä. Päivä voi tuoda mukanaan suuria oivalluksia.

 

VAAKA

Hoida velvollisuutesi aikataulujen puitteissa, niin vältät valitukset. Pidä huolta itsestäsi ja vältä ylimitoitettuja lupauksia. Pysy realistisena kaikessa, mitä teet.

 

SKORPIONI

On aika haaveilla ja antaa mielikuvituksen lentää. Käänny hyvän ystävän puoleen, jos tarvitset järjen ääntä. Hän muistuttaa sinua faktoista.

 

JOUSIMIES

Pidä yksityisasiat suojassa suurelta yleisöltä. Erityisesti salasanoja ja rahaan liittyviä yksityiskohtia on syytä varjella. Ympärilläsi pörrää uteliaita.

 

KAURIS

Keskity kehittämään itseäsi. Olisi vain ajan haaskausta yrittää pakottaa ketään muuttumaan. Aloita muutokset sisältäpäin.

 

VESIMIES

Energiasi tempaa muutkin mukaansa. Mikään ei nyt pysäytä sinua. Tapaat ihmisen, johon kannattaa pitää yhteyttä.

 

KALAT

Käänny hyvien ystävien puoleen neuvojen tarpeessa. Sinulla on hyvä idea, jota on syytä kehitellä eteenpäin. Sisusi vie sinut pitkälle.

 

OINAS

On aika olla oma-aloitteinen ja lakata odottelemasta. Lykkää lumipallo liikkeelle ja jää katsomaan, mitä siitä seuraa. Riskinotto kuuluu asiaan.

 

HÄRKÄ

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Ota selvää mahdollisuuksistasi. Avaa silmäsi ja anna romantiikalle tilaa elämästäsi.

 

KAKSONEN

Turvaudu hoksottimiisi tänään. Nopea äly pelastaa sinut hankalasta tilanteesta. Anna luovuutesi kukkia ja käytä sitä muita auttaaksesi.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Sinua tarvitaan tänään lähipiirissäsi. Auta kaverisi uudestaan liikkeelle piristämällä hänen päiväänsä. Hänen taakkansa on turhan raskas.

 

LEIJONA

Varmista, että olet tukevalla maaperällä. On aika suunnata energiasi projektiin, joka on lähellä sydäntäsi. Ole valmis tekemään lujasti töitä.

 

NEITSYT

Saat loistavan tilaisuuden, jota ei pidä päästää käsistäsi. Hyödy kokemuksistasi. Voit auttaa pulaan joutunutta kaveria tänään.

 

VAAKA

Valmistaudu kilpailuun. Ole hereillä ja valmis toimimaan salamana. Luota järjen voimaan ja kärsivällisyyteen.

 

SKORPIONI

Pidä mielesi avoimena uusille asioille. Joku yrittää napata hyvän ideasi itselleen. Ole tarkkana ja valmiina puolustamaan reviiriäsi.

 

JOUSIMIES

Ole realistinen odotuksissasi. Valmistaudu ottamaan pieniä askelia kerrallaan. Älä ahnehdi, vaan anna asioille aikaa kehittyä.

 

KAURIS

Saat kaikki viihtymään seurassasi, mikä on tänään tärkeä taito. Tutustu uusiin ihmisiin ja laajenna verkostojasi. Teet nyt vaivatta hyvän vaikutuksen.

 

VESIMIES

Ole huomaavainen perheenjäseniäsi ja ystäviäsi kohtaan. Joku lähelläsi tarvitsee apuasi. Pienissä eleissä on paljon voimaa.

 

KALAT

Etsi itsellesi luovuutta kysyviä haasteita. Mielikuvituksesi lentää ja saat paljon aikaan. Pääset tänään loistamaan omassa elementissäsi.

 

OINAS

Ota uudet vaihtoehdot vastaan avoimin mielin. Nyt ei kannata tyrmätä mitään ilman perusteellista harkintaa. Ole valmis muuttumaan.

 

HÄRKÄ

Pidä hyvää huolta yksityisyydestäsi. Valitse sanasi tarkkaan uusien tuttavuuksien seurassa. Selvitä asiat kasvokkain.

 

KAKSONEN

Kuuntele kriittisesti saamiasi vinkkejä. Älä ota kaikkea kuulemaasi todesta. Ole utelias ja kyseenalaista näkemäsi.