Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

 

OINAS

Uppoudu luovan projektin pariin. Stressi pysyy hallinnassasi, kunhan pidät itsesi kiireisenä. Älä jää murehtimaan asioita, joihin et voi vaikuttaa.

 

HÄRKÄ

Satsaa hyvään ensivaikutelmaan. Ole valmiina toimimaan ja pyydä tarvittaessa apua. Ulottuvillasi on nyt kullanarvoisia mahdollisuuksia.

 

KAKSONEN

Anna persoonallisuutesi loistaa ja tehdä taikansa. Optimismi on paras valttisi tänään ongelmia vastaan. Tapaat nyt paljon kiinnostavia ihmisiä.

 

RAPU

Valitse tarkkaan, mihin suuntaat energiasi. Sitä ei kannata haaskata nyt hommiin, jotka eivät ole kiireellisimpien joukossa. Kokeile jotain uutta.

 

LEIJONA

Pidä silmät auki otollisten mahdollisuuksien varalta. Sinun on oltava valmis toimimaan nopeasti, jos huomaat tilaisuutesi tulleen. Nyt ei ole aika ujostella.

 

NEITSYT

Lyhyt reissu olisi paikallaan. Uudet maisemat avaavat sinulle toisenlaisia näkökulmia. Tarvitset inspiraatiota ja eteenpäin potkivaa virtaa.

 

VAAKA

Satsaa ihmissuhteisiin. Taloudelliset kysymykset saattavat aiheuttaa nyt kinaa. Selvitä käytännön asiat nopeasti ja tehokkaasti pois alta.

 

SKORPIONI

Hoida käytännön asioita pois päiväjärjestyksestä. Ihmissuhteet vaativat nyt tavallista enemmän huomiota. Ilmassa on romantiikkaa.

 

JOUSIMIES

On aika laittaa liikkeelle muutoksia. Tee arjestasi juuri itsellesi sopivaa. Kiinnitä huomiota terveellisiin elämäntapoihin.

 

KAURIS

Älä anna periksi vaativalle tyypille, vaikka hän yrittäisi painostaa sinua. Peräänny tilanteesta, joka haiskahtaa huijaukselta. Pelaa varman päälle.

 

VESIMIES

Ole valppaana ja henkisesti valmis yllätyksiin. Viime hetken muutoksia on luvassa tänään. Nopea sopeutumiskyky on sinulle eduksi.

 

KALAT

Panostuksesi ei valu hukkaan. Asiat kyllä etenevät, kunhan jaksat hankalilta tuntuvien hetkien ohi. Romanttinen tuulahdus piristää päivääsi.