Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

 

OINAS

Uppoudu luovan projektin pariin. Stressi pysyy hallinnassasi, kunhan pidät itsesi kiireisenä. Älä jää murehtimaan asioita, joihin et voi vaikuttaa.

 

HÄRKÄ

Satsaa hyvään ensivaikutelmaan. Ole valmiina toimimaan ja pyydä tarvittaessa apua. Ulottuvillasi on nyt kullanarvoisia mahdollisuuksia.

 

KAKSONEN

Anna persoonallisuutesi loistaa ja tehdä taikansa. Optimismi on paras valttisi tänään ongelmia vastaan. Tapaat nyt paljon kiinnostavia ihmisiä.

 

RAPU

Valitse tarkkaan, mihin suuntaat energiasi. Sitä ei kannata haaskata nyt hommiin, jotka eivät ole kiireellisimpien joukossa. Kokeile jotain uutta.

 

LEIJONA

Pidä silmät auki otollisten mahdollisuuksien varalta. Sinun on oltava valmis toimimaan nopeasti, jos huomaat tilaisuutesi tulleen. Nyt ei ole aika ujostella.

 

NEITSYT

Lyhyt reissu olisi paikallaan. Uudet maisemat avaavat sinulle toisenlaisia näkökulmia. Tarvitset inspiraatiota ja eteenpäin potkivaa virtaa.

 

VAAKA

Satsaa ihmissuhteisiin. Taloudelliset kysymykset saattavat aiheuttaa nyt kinaa. Selvitä käytännön asiat nopeasti ja tehokkaasti pois alta.

 

SKORPIONI

Hoida käytännön asioita pois päiväjärjestyksestä. Ihmissuhteet vaativat nyt tavallista enemmän huomiota. Ilmassa on romantiikkaa.

 

JOUSIMIES

On aika laittaa liikkeelle muutoksia. Tee arjestasi juuri itsellesi sopivaa. Kiinnitä huomiota terveellisiin elämäntapoihin.

 

KAURIS

Älä anna periksi vaativalle tyypille, vaikka hän yrittäisi painostaa sinua. Peräänny tilanteesta, joka haiskahtaa huijaukselta. Pelaa varman päälle.

 

VESIMIES

Ole valppaana ja henkisesti valmis yllätyksiin. Viime hetken muutoksia on luvassa tänään. Nopea sopeutumiskyky on sinulle eduksi.

 

KALAT

Panostuksesi ei valu hukkaan. Asiat kyllä etenevät, kunhan jaksat hankalilta tuntuvien hetkien ohi. Romanttinen tuulahdus piristää päivääsi.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS

Haaskaat vain aikaa, jos yrität löytää oikoteitä. Ainoa tapa edetä on tehdä asiat kuten sovittua. Ole huolellinen ja täsmällinen.

 

HÄRKÄ

Sinulle tarjoutuu kiinnostava tilaisuus. Punnitse tarkkaan tilanteen hyviä ja huonoja puolia. Tärkeintä on, että uskot itseesi.

 

KAKSONEN

Pysy totuudessa, vaikka sen kaunistelu tuntuisi liiankin helpolta. Faktojen värittäminen johtaa tänään vain ongelmiin. Tee omaa juttuasi.

 

RAPU

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Älä anna kenenkään manipuloida sinua, vaan pidä pääsi. Ota aikasi harkitessasi suuria päätöksiä.

 

LEIJONA

Joku pimittää sinulta tietoa. Älä heittäydy sinisilmäiseksi, sillä olet vaarassa tulla huiputetuksi. Halusi auttaa voi viedä sinut pinteeseen.

 

NEITSYT

Ole diplomaattinen ihmissuhdeasioissa. Käsillä on kinkkinen tilanne, eikä päätöksiä ole nyt syytä tehdä turhan nopeasti. Tärkeintä on oikea ajoitus.

 

VAAKA

Älä usko kaikkea, mitä kuulet. Selvitä taustoja itsenäisesti, jotta sinulta ei menisi mitään olennaista ohi. Hillitse mielihalujasi ostoksilla.

 

SKORPIONI

Muutos kuulostaa houkuttelevalta. Käy silti yksityiskohdat tarkasti läpi ja vedä johtopäätöksiä vasta sitten. Et ole ehkä tullut ajatelleeksi kaikkea.

 

JOUSIMIES

Vietä laatuaikaa rakkaan ihmisen seurassa. Nyt on hyvä hetki puhumiselle. Ota esiin asia, joka on hiertänyt välejänne jo jonkin aikaa.

 

KAURIS

Kysy suoraan, jos jokin mietityttää sinua. Joku johtaa sinua tahallaan harhaan. Mieti tarkkaan, onko yhteydenpito vanhaan tuttuun viisasta.

 

VESIMIES

Nauti ajastasi kotona. On aika tarttua perheeseen tai asumiseen liittyvään kysymykseen. Avaa keskustelu, niin ratkaisuja alkaa löytyä.

 

KALAT

Älä luota sokeasti uusiin tuttaviin. Joku saattaa syöttää sinulle väärää tietoa. Kieltäydy napakasti riskialttiista projektista.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS

Ota opiksi menneisyyden virheistäsi. Laadi itsellesi suunnitelma päämääräsi saavuttaaksesi. Järjestelmällisyys on kaiken avain.

 

HÄRKÄ

Lykkää liikkeelle muutos, joka tekee arjestasi entistä parempaa. Ajattele nyt ennen kaikkea omia tarpeitasi ja tulevaisuuden haaveitasi.

 

KAKSONEN

Ole rehellinen itsellesi. Katso tarkemmin käsillä olevaa tilannetta. On tullut aika puhua asiasta, joka mättää ihmissuhteessasi.

 

RAPU

Saat muistutuksen menneistä. Voit välttyä ikävältä tilanteelta tällä kertaa. Ota opiksi viime kerrasta ja pelaa korttisi fiksummin.

 

LEIJONA

Ole tehokas ja nopea. Hoida tänään mahdollisimman paljon tekemättä jääneitä asioita. Sinun on aika liikkua eteenpäin.

 

NEITSYT

Älä avaa sanaista arkkuasi tarkistamatta, missä seurassa teet sen. Ympärilläsi saattaa olla liian uteliaita korvapareja. Ole tarkkana.

 

VAAKA

Valitse sanasi tarkkaan. Tarvitset taustajoukkoja, sillä omin voimin et ehkä saa vietyä ideaasi pidemmälle. Kuuntele saamiasi neuvoja.

 

SKORPIONI

Tartu ongelmiin niin pian kuin mahdollista. Erityisesti työ- ja raha-asioissa kannattaa olla tarkkana. Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin.

 

JOUSIMIES

Puhu siitä, mikä sinua huolettaa. Ihmissuhteet vaativat nyt erityisen paljon läsnäoloa ja taitoa kuunnella. Ole valmis tekemään kompromisseja.

 

KAURIS

On aika pitää hauskaa. Lähde irrottelemaan hyvässä seurassa. Ostoskierros tai itsesi perusteellinen hemmottelu olisi paikallaan.

 

VESIMIES

Älä päästä tunteitasi niskan päälle. Ylilyönnit tietävät ongelmia. Pidä hermosi kurissa ja ajatuksesi olennaisessa.

 

KALAT

Lähde tapaamaan ihmisiä ja solmimaan kontakteja. Aktiivisuudesta saa tänään pisteitä. Onni potkaisee sinua raha-asioissa.