Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS

Maisemanvaihdos on juuri sitä, mitä tarvitset. Epäselvyydet kaikkoavat ja mahdollisuutesi alkavat kirkastua mielessäsi. Kysele, niin viisastut.

 

HÄRKÄ

Rahatilanteesi saa käänteen positiiviseen suuntaan. Apua tulee yllättävältä taholta. Suojele itseäsi henkisiä kolhuja vastaan.

 

KAKSONEN

On hyvä hetki muutosten liikkeelle sysäämiseen. Aloita kaikki itsestäsi. Päätösten tekeminen ei ole helppoa, mutta tulevaisuuteen luottaminen kannattaa.

 

RAPU

Päättäväisyys vie sinut pitkälle. Luja tahtosi toimii esimerkkinä muille. Pidä lupauksesi, niin säilytät ihmisten luottamuksen.

 

LEIJONA

Älä anna kenenkään hämmentää sinua. Tee elämääsi helpottavia muutoksia arkeesi. Ota opiksi kuulemistasi tarinoista.

 

NEITSYT

Muutokset ovat sinulle hyväksi, mutta harkitse vetosi tarkkaan. Mieti seurauksia ja toiveitasi ennen päätöksen tekemistä. On aika säästää rahaa.

 

VAAKA

Katso kokonaiskuvaa. Asiat helpottuvat, jos tiedät tarkkaan toiveesi. Ihmissuhdesotkut selkiytyvät positiivisella asenteella ja avoimuudella.

 

SKORPIONI

Älä pidä palavaa intoasi piilossa. Näytä avoimesi tunteesi rakasta ihmistä kohtaan. On aika lähteä liikkeelle ja ole järjestelmällinen.

 

JOUSIMIES

Itsekuri ja tarkkanäköisyys vievät sinut pitkälle. Pelaa sääntöjen mukaan kaikessa, mitä teet. Luota oikeustajuusi ja arvoihisi.

 

KAURIS

Seiso periaatteidesi takana. Älä anna muiden mielipiteiden hämmentää sinua. Pidä mielesi olennaisessa ja mieti, mitä itse haluat.

 

VESIMIES

Ole valmis muuttumaan. Riskinotto kannattaa tänään. Lähde ennakkoluulottomasti tutustumaan uusiin paikkoihin ja ihmisiin.

 

KALAT

Pidä huolta henkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnista. Ole valmis tekemään muutoksia arkeesi omaksi hyväksesi. Nauti rakkaidesi seurasta.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.